Hvala na preporuci ali evo svaki koji sam do sada našao je trial verzija jedan sam instalirao i programcic je stvarno ok ali pise da ga mogu koristiti samo 1 sat :/
Hvala puno i pozdrav.
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno citiranje celih poruka i traženje linkova ka pirateriji! Sledeći put brisanje cele poruke bez opomene!
Igor88bg, ja sam nasao verziju 4.01 smartmovia i radi super i lepo izgleda.
sada je izasla verzija 4,10 koju nisam mogao da instaliram jer trazi konekciju na netu.
Razlike izmedju ovih verzija su te sto novija verzija cita veci broj razlicitih fajlova.
Valjda u core player - u new mozes da ubacis titl? mack83, proveri PM uskoro
Ljudi,posto sam nov u svemu ovome trebaju mi savjeti za nesto,naime da li postoji program koji ce mi omoguciti da npr zakljucam tj onemogucim gledanje mojih poruka i slika(video klip itd) drugim likovima ako ne znaju sifru.
Znaci,ne interesuje me da zakljucam cijeli tel(to ima fabricki) vec samo poruke i galeriju.
Ako ima,recite mmi koji je to prog??
Svako sledeće traženje linkova ka pirateriji ili zahteva za takvim programima ovde na forumu će biti sankcionisano udaljavanjem sa foruma istih i ZAKLJUČAVANJEM TEME!
Ovaj sajt se bavi isključivo legalnim stvarima i tako će ostati i dalje.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
nirre, recimo Advanced Device Locks, a imas jos gomilu drugih programa tipa Migital Smart Security i sl. Phone Guardian, takodje ima ove opcije koje ti trazis. araphel, Igor88bg, recimo Theme DIY, ako niste probali.
telep, hvala ti a da sada pitam... instaliravam smart clock koji radi na python-u (koji imam instaliran) i meni pise component missing : Python for s60 jel mi ima spasa ???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.