Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Ne znam da li je neko probao...
Ako se koristi npr. Mobiola headset za Skype na PC-u i ako se uporedo koristi npr. wwigo bluetooth camera (koja takodje radi sa Skype-om), da li ce to raditi zajedno?
Da li ce Skype hteti da radi sa dva bluethoot uredjaja uporedo?
Tako bi i kamera i mikrofon (i slusalice) bili bezicno povezani u isto vreme...
Evo uspeo sam nekako da isprobam ovu varijantu. Pretpostavljam da nekom moze biti interesantna, jer u tom slucaju mozete setati po stanu, cak i van njega, a da nekom mozete slati i video poziv, bez toga da budete vezani za racunar...
Dobitna kombinacija je Mobiola headset i Wwigo bluetooth kamera, ne moze Mobiola Web camera, jer prilikom konektovanja dva Mobiola programa se sukobljuju koristeci bluetooth konekciju.
E sad, postoje manja zamrzavanja - da li zbog lose veze na Skype-u ili zbog teskoca koje racunar sigurno ima jer komunicira sa dva uredjaja u isto vreme preko bluetotha, a i Skype treba da to usaglasi...
U glavnom je moguce, mozda neko nadje i bolju kombinaciju!
Ako se koristi npr. Mobiola headset za Skype na PC-u i ako se uporedo koristi npr. wwigo bluetooth camera (koja takodje radi sa Skype-om), da li ce to raditi zajedno?
Da li ce Skype hteti da radi sa dva bluethoot uredjaja uporedo?
Tako bi i kamera i mikrofon (i slusalice) bili bezicno povezani u isto vreme...
Evo uspeo sam nekako da isprobam ovu varijantu. Pretpostavljam da nekom moze biti interesantna, jer u tom slucaju mozete setati po stanu, cak i van njega, a da nekom mozete slati i video poziv, bez toga da budete vezani za racunar...
Dobitna kombinacija je Mobiola headset i Wwigo bluetooth kamera, ne moze Mobiola Web camera, jer prilikom konektovanja dva Mobiola programa se sukobljuju koristeci bluetooth konekciju.
E sad, postoje manja zamrzavanja - da li zbog lose veze na Skype-u ili zbog teskoca koje racunar sigurno ima jer komunicira sa dva uredjaja u isto vreme preko bluetotha, a i Skype treba da to usaglasi...
U glavnom je moguce, mozda neko nadje i bolju kombinaciju!
Nokia e71
Jel postoji neki program koji ce olaksati pretragu po kontaktima?kad ukucam npr. KU da mi na prvom mestu bude KUCA,KUMA a tek posle ACA KUCA ili ANA KUPAC.jako me nervira kad ukucam 2 slova i onda moram da listam jos 10 kontakta da bi dosao do kontakta koji zelim!nadam se da ste me shvatili sta mi treba?
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
nasao sam na netu marbel maze za s60..To je neka aplikacija u kojoj imas kao lopticu i lavirint i sada ti treba da pomeras telefon na stane dpa tako i lopticu pomeras... instalirao sam je... ali nemogu da je ukljucim...kada stisnem dogme nece ni da mi udje a ja mislim da je to zato sto nemam neki program.. e sada koji mi trebaju programi da pokrenem to???
i Alert me nece da mi radi
i Alert me nece da mi radi
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
bestboy hvala ti za program. radi odlicno. sad me interesuje da li je puno 32-33 instalirane aplikacije u fonu? fon radi besprekorno, ali sam cuo od nekih da nije dobro instalirati vise od 10-13 aplikacija. po meni je to nemoguce jer ja koristim 75% aplikacija konstantno.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
A ako fajl nema ni tih 15MB (obican minutoipni
klip)? I ja sam nanjusio da ipak mozda jeste do RAM-a... To je mnogo lose, sram ih bilo! Samo toliko su stavili, a N73 koji nema ni WiFi ima mnogo vise! Sramota!
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Sigurno nije do RAM-a, nego je aplikacija nekompatibilna sa firmverom 100%. To smatram zato sto mi isti klip otvori na YouTube-u preko browsera. Morace da mu padne flash ovih dana, mnogo odugovlacim sa time...
Pozdrav!
Pozdrav!

Ovaj ProfiMail nikako nece da mi ucita mail, ne znam koji mu je djavo... Postoji li program koji ce mi medju onim precicama na desktopu dati jednu liniju za e-mail, poput ove za WiFi, na koju cu ja moci da kliknem i da mi se downloaduju novi mailovi? Tako nesto bi mi mnogo vise odgovaralo, jer ProfiMail nema ovakvu opciju, a i nece da radi...
Pozdrav!
Pozdrav!

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Postoji program emoze sa kojim dobijas tvoj mailbox direktno u porukama nakon sto podesis parametre za tvoj nalog.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet