Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Koji je po vam najbolji i najstabilniji program za zakljucavanje fajlova.Ja sam dugo koristio smart guard ali je on ima neke nedopustive bagove.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
bestboy, znao sam za to,ali xplore nema mogucnost da vise selektovanih fajlova sakrije,nego mora pojedinacno.
btw izasao je novi program epocware handy phone guard,vise na njihovom oficijalnom sajtu.
btw izasao je novi program epocware handy phone guard,vise na njihovom oficijalnom sajtu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
-
- Entuzijasta
Nisam mogao da instaliram Foreca weather, handy sam instalirao i prihvatio mi je kod, ali prilikom prvog azuriranja je prestao da radi, nasao sa novu app, sutra cu da je probam, zove se world traveler i na prvi pogled obecava. Medjutim, ne mogu da uklonim handy weather, sta da radim?
Probao sam iz menadzera aplikacija i iz handy foldera i nece. Takodje me interesuje i cemu sluzi ovaj Handy tools, instalirao sam "po preporuci", ali mu ne vidim nikakvu f-ju?

EDIT
Bilo je za**bato, ali nekako sam ipak uspeo, provalio sam da bi trebalo da zatvorim i handy shell, ali mi ni tako nije uspelo iz prve.
Probao sam iz menadzera aplikacija i iz handy foldera i nece. Takodje me interesuje i cemu sluzi ovaj Handy tools, instalirao sam "po preporuci", ali mu ne vidim nikakvu f-ju?

EDIT
Bilo je za**bato, ali nekako sam ipak uspeo, provalio sam da bi trebalo da zatvorim i handy shell, ali mi ni tako nije uspelo iz prve.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
<Milanche>, Handy tools slobodno Uninstaliraj.. A predlažem ti da probas AccuWeather.. To je Widget, i traži svaki put da sa neta skine sveže informacije ali je jako detaljan i tačan.. Ni meni ne radi Foreca Weather, a i Handy Weather nema našu Srbiju uopšte u ponudi.. Ima fora kako da središ da ti bude Beograd kao home town ali nije precizan jer je to ustvari prognoza za Podgoricu.. U svakom slučaju ja sam potpuno zadovoljna sa AccuWeather.. Bar ga isprobaj.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Ja sam u jednom trenutku imao installirane AccuWeather,Weather Bug,Foreca Weather i Handy Weather applikacije vremenskih prognoza.
Ostavio sam Foreca Weather 1.04,koja,i nije bas najtacnija po meni(za BG),i AccuWeather Widget,koji je po meni najprecizniji,ali bez nekog narocito privlacno uradjenog interface-a.
Ali mi to nije ni bitno.Jer nudi pored dnevne prognoze,prognozu iz sata u sat(11h unapred),15-o dnevnu prognozu kao i satelitsku animaciju kretanja oblacnosti.I to za Pozarevac,sto me je zacudilo da ima u ponudi tako,relativno mali grad.
Moja preporuka svima je,naravno AccuWeather.

Ostavio sam Foreca Weather 1.04,koja,i nije bas najtacnija po meni(za BG),i AccuWeather Widget,koji je po meni najprecizniji,ali bez nekog narocito privlacno uradjenog interface-a.
Ali mi to nije ni bitno.Jer nudi pored dnevne prognoze,prognozu iz sata u sat(11h unapred),15-o dnevnu prognozu kao i satelitsku animaciju kretanja oblacnosti.I to za Pozarevac,sto me je zacudilo da ima u ponudi tako,relativno mali grad.
Moja preporuka svima je,naravno AccuWeather.

-
- Entuzijasta
Uninstall aplikacija.
Da li kada deinstalirate neku aplikaciju , trazite njene ostatke po fonu i uklanjate iste (recimo pomocu x plorera) i dali postoji neka vrsta reg cleanera kao za racunare.
Takodje, sve programe koje sam instalirao, birao sam mem. karticu, medjutim nema ih ni u jednom folderu, a nalazio sam ih na C (mem. telefona)!
Kako dalje?

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim... Koristi opciu Izmeni...
Da li kada deinstalirate neku aplikaciju , trazite njene ostatke po fonu i uklanjate iste (recimo pomocu x plorera) i dali postoji neka vrsta reg cleanera kao za racunare.
Takodje, sve programe koje sam instalirao, birao sam mem. karticu, medjutim nema ih ni u jednom folderu, a nalazio sam ih na C (mem. telefona)!
Kako dalje?
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim... Koristi opciu Izmeni...
Nokia Efiftyone
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
<Milanche>, Najbolje je da Uninstall radiš iz telefona i to iz AppManagera, mada može i direktno iz menija ali recimo da je ovako bolje... Pronađeš u spisku Aplikaciju koju želiš da Uninstaliraš i klikneš taster C... tj. brisanje...
A kad hoćeš nešto da instaliraš, prebaciš instalacioni fajl na telefon i iz njega pokrećeš instalaciju...
Ne znam zašto to radiš preko kompa...
A kad hoćeš nešto da instaliraš, prebaciš instalacioni fajl na telefon i iz njega pokrećeš instalaciju...
Ne znam zašto to radiš preko kompa...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Entuzijasta