Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
<Milanche> netreba ga dodatno podesavati ako ti tako odgovara. ja sam meni podesio da ga koristim umusto Menu, cim pritisnem taj taster odma mi otvara JBak Taskman (ne ceka ni sekunde).

tu sam stavio Screenshots kako sam ga ja podesio.

tu sam stavio Screenshots kako sam ga ja podesio.
Poslednja izmena od wucinac u Ned, 05. Jul 2009. 18:16, izmenjeno 3 puta ukupno.
- wucinac
- Mobil poznavalac
XSmart v.1.33 (1)
http://img182.imageshack.us/img182/70/zhu1k.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/526/zhu
The program is a filter calls and messages.Locking / Authorization is made on a black and white lists, unknown numbers, contacts, phone book.In the settings selected lock: calls, messages, or both. A separate log of calls and messages, there is a autoload.
Changes in this version:
»Optimized program code;
»Reduced consumption of RAM;
»Increase the speed of the program as a whole;
»Added warning icon on the desktop;
»Improve the quality of filtering;
»Redesigned interface;
»Fixed some small mistakes and failures the previous version.
http://img182.imageshack.us/img182/70/zhu1k.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/526/zhu
The program is a filter calls and messages.Locking / Authorization is made on a black and white lists, unknown numbers, contacts, phone book.In the settings selected lock: calls, messages, or both. A separate log of calls and messages, there is a autoload.
Changes in this version:
»Optimized program code;
»Reduced consumption of RAM;
»Increase the speed of the program as a whole;
»Added warning icon on the desktop;
»Improve the quality of filtering;
»Redesigned interface;
»Fixed some small mistakes and failures the previous version.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
- wucinac
- Mobil poznavalac
Intellsys Live2Phone v4.5.18 Incl Desktop S60v3 SymbianOS9.x

Live2Phone is a video streaming application that can be used for various purposes. Some of them are home and office surveillance, watching the kids, nanny cam, intrusion alarm, or just for fun.
It can be a less expensive and easy to use alternative to the classical surveillance system, adding the advantage of mobility and higher flexibility in deployment. It works on your computer with your existing web-cam without the need of additional surveillance equipment purchase.
The innovative instant video alert on motion detection feature makes it perfect for baby sleep monitoring and intrusion alarm.

Main features
* Unique motion detection with instant video alert.
* Full time 7/24 surveillance ( on server video recording )
* Support for multiple cameras and multiple surveillance sites
* Low operation costs
* Compatible with a wide range of video devices (web cams, TV tuners, etc.)
* Compatible with IP/network cameras (beta)
Supported platforms
* Symbian S60 3rd Edition mobile phones
* Personal computers running Windows XP, 2000, Vista.
System requirements
* Full Internet connection (Internet GPRS, 3G, WiFi) available on the mobile phone
* Personal computer connected to Internet running Windows XP, 2000 or Vista
* Video capture device compatible with Microsoft Direct Show (USB webcam, TV tuner, digital camera) or IP/network camera.

Live2Phone is a video streaming application that can be used for various purposes. Some of them are home and office surveillance, watching the kids, nanny cam, intrusion alarm, or just for fun.
It can be a less expensive and easy to use alternative to the classical surveillance system, adding the advantage of mobility and higher flexibility in deployment. It works on your computer with your existing web-cam without the need of additional surveillance equipment purchase.
The innovative instant video alert on motion detection feature makes it perfect for baby sleep monitoring and intrusion alarm.

Main features
* Unique motion detection with instant video alert.
* Full time 7/24 surveillance ( on server video recording )
* Support for multiple cameras and multiple surveillance sites
* Low operation costs
* Compatible with a wide range of video devices (web cams, TV tuners, etc.)
* Compatible with IP/network cameras (beta)
Supported platforms
* Symbian S60 3rd Edition mobile phones
* Personal computers running Windows XP, 2000, Vista.
System requirements
* Full Internet connection (Internet GPRS, 3G, WiFi) available on the mobile phone
* Personal computer connected to Internet running Windows XP, 2000 or Vista
* Video capture device compatible with Microsoft Direct Show (USB webcam, TV tuner, digital camera) or IP/network camera.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Drugari, da li neko zna neki program koji je alternariva FreiMinMon-u?
Ko ne zna zasta sluzi to je aplikacija koja provera stanje na racunu. do pre nekoliko meseci sluzila me je fenomenalno i odjednom pocela da zeza. Pokazuje neke gluposti, tipa na sredini meseca imam 2 minuta razgovora i 3 SMS-a.
I jos nesto mi treba. Mislim da sam vidjao negde taj program (nisam siguran) preko kog bi mogao da koristim telefon kao mis na racunaru (uz pomoc bluetooth-a naravno). Nista komplikovane pustanje filmova i gasenje kompa.
Ko ne zna zasta sluzi to je aplikacija koja provera stanje na racunu. do pre nekoliko meseci sluzila me je fenomenalno i odjednom pocela da zeza. Pokazuje neke gluposti, tipa na sredini meseca imam 2 minuta razgovora i 3 SMS-a.
I jos nesto mi treba. Mislim da sam vidjao negde taj program (nisam siguran) preko kog bi mogao da koristim telefon kao mis na racunaru (uz pomoc bluetooth-a naravno). Nista komplikovane pustanje filmova i gasenje kompa.
(Intellsys Live2Phone v4.5.18 Incl Desktop S60v3 SymbianOS9.x)
Instalirao sam ovu aplikaciju,na telefonu imam sliku sa kamere od racunara,gdje god da se nakacim na wifi,ali nemam na racunaru sliku sa kamere telefona,ne znam da li je to uopste moguce,kakva su vasa iskustva.Probavao sam sa trendcam,ali nece uopste da mi radi video veza

Instalirao sam ovu aplikaciju,na telefonu imam sliku sa kamere od racunara,gdje god da se nakacim na wifi,ali nemam na racunaru sliku sa kamere telefona,ne znam da li je to uopste moguce,kakva su vasa iskustva.Probavao sam sa trendcam,ali nece uopste da mi radi video veza