Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Zmaj, aaa to ti treba??:)
Postoji program ROM Patcher i Patch-evi koji se njime pokreću:) Pored gomile različitih Patch-eva ima i takav koji ti produžuje defaultni Log na 365 dana:) Jel ti toliko dovoljno?;) Potraži na netu ROM Patcher i uz njega ćeš naći i taj Patch:)
Postoji program ROM Patcher i Patch-evi koji se njime pokreću:) Pored gomile različitih Patch-eva ima i takav koji ti produžuje defaultni Log na 365 dana:) Jel ti toliko dovoljno?;) Potraži na netu ROM Patcher i uz njega ćeš naći i taj Patch:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kad smo vec kod lcg jukeboxa,moram da kazem da je plejer ocajan sto se tice zvucnih mogucnosti,kad se ukljuci ekvilajzer zvuk izgubi oko 30 posto jacine.
Inace preporuka za sve da koriste mobi factor power mp3 koji je ubedljivo najbolji plejer i sto se zvuka tice a i samih opcija u plejeru.Verzija 1.17 je najnovija i u sebi sadrzi i dosta skinova sa kojim mozete promeniti interface plejera(winamp,walkman,wmp...)
Inace preporuka za sve da koriste mobi factor power mp3 koji je ubedljivo najbolji plejer i sto se zvuka tice a i samih opcija u plejeru.Verzija 1.17 je najnovija i u sebi sadrzi i dosta skinova sa kojim mozete promeniti interface plejera(winamp,walkman,wmp...)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M
Раније је био очајан а сад није толико лош.Доста људи га користи,зато сам и јавио да је изашла нова верзија.
Измена:
Пробајте ово!
Стварно убрзава телефон!
Speedy go!
1. Install.
2. Open the app
3. Push options > Turn on acceleration
4. Do not close the program! just push the menu button.

Раније је био очајан а сад није толико лош.Доста људи га користи,зато сам и јавио да је изашла нова верзија.

Измена:
Пробајте ово!

Speedy go!
1. Install.
2. Open the app
3. Push options > Turn on acceleration
4. Do not close the program! just push the menu button.

Слобода или смрт
bestboy, ja instalirao na e71 cini mi se da malo brze sljaka fon.mada je i ovako brz.
koji ti imas fon?meni po par aplikacija radi u pozadini i opet lepo sljaka. 

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
bestboy, meni ovo nažalost ne pomaže
Za N91 izgleda nema pomoći, spor je pa spor
Vidjeću da mu maknem poruke na kompjuter, pa da probam.
EDIT: Drugu za na E71 kad god uključi telefon ili ga skine sa USB-a pokreće neka isntalacija koja bude neuspješna i kaže mu da ide u App. Manager u kom je on ne vidi. Sad, kontam da je u pitanju neka instalacija na memorijskoj, ali on kaže da ne nalazi ništa nepoznato tamo što bi moglo da bude ta aplikacija. Da li je neko imao nešto slično i može li me uputiti gdje da potražim tu instalaciju da je brisnem? Hvala unaprijed, a postaviću ovo isto za svaki slučaj i u temu o E71.
Pozdrav!

EDIT: Drugu za na E71 kad god uključi telefon ili ga skine sa USB-a pokreće neka isntalacija koja bude neuspješna i kaže mu da ide u App. Manager u kom je on ne vidi. Sad, kontam da je u pitanju neka instalacija na memorijskoj, ali on kaže da ne nalazi ništa nepoznato tamo što bi moglo da bude ta aplikacija. Da li je neko imao nešto slično i može li me uputiti gdje da potražim tu instalaciju da je brisnem? Hvala unaprijed, a postaviću ovo isto za svaki slučaj i u temu o E71.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
jerkann, znam da je to sigurno rešenje, ali on bi da to odradi bez formata ako može. Ne uspijevam po Internetu da nađem ništa, ali milann mi je na PP poslao uputstvo kako to da odradim (u E:/private/10202dce i obriši tamo sve čudne nazive koji imaju extenziju .sis/sisx), ali moram hackovati telefon, što nisam uspio, jer je na najnovijem firmveru. Bio bih zahvlan sa nekom pomoći u vezi toga... Na kraju krajeva, odradićemo to na kompjuteru.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.