Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
da li neko zna gde moze da se skine program AccuWeather?pokusavao sam i preko ovistore al ga nema tamo.vec duze vreme trazim neki program za vreme da mi na desktopu pokazuje vreme.stara ver.world travel je imala tu opciju.cudi me da ova nova ver.nema..da li neko koristi slican program?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Cooomi, zavisi koji Pyton koristis. Ne znam zasto ali neke verzije se ne podrzavaju pa jednostavno nece da radi. Meni PyWidgets savrseno lepo radi u kombinaciji sa Pyton 1.9.2
Kad pokrenem PyWidgets, imam start, stop i about. Desno imas jos nekoliko kartica i bukvalno personalizujes svoj desktop. Naravno, moras u settingsima da ugasis active stendby da bi mogao normalno da vidis widgetse
Ne znam sta te konkretno interesuje... Mozes i da odredjujes poziciju za svaku od stavki koje si stavio na desk.
Kad pokrenem PyWidgets, imam start, stop i about. Desno imas jos nekoliko kartica i bukvalno personalizujes svoj desktop. Naravno, moras u settingsima da ugasis active stendby da bi mogao normalno da vidis widgetse

Ne znam sta te konkretno interesuje... Mozes i da odredjujes poziciju za svaku od stavki koje si stavio na desk.
S60 as Bt GPS

The program, which will turn your smartphone into an external GPS receiver that works using Bluetooth, which can be used for example in a notebook.
Installation:
- Install the module and program.if you have already that module it gives update error
Using the switch on the Bluetooth, run the program, click Options - Accept Connection.
After the other device (PC), select the search modules, and choose your phone.
Goes in the phone must have built-in GPS
For the program requires PythonForsModulPack-E

The program, which will turn your smartphone into an external GPS receiver that works using Bluetooth, which can be used for example in a notebook.
Installation:
- Install the module and program.if you have already that module it gives update error
Using the switch on the Bluetooth, run the program, click Options - Accept Connection.
After the other device (PC), select the search modules, and choose your phone.
Goes in the phone must have built-in GPS
For the program requires PythonForsModulPack-E
Слобода или смрт
- Azimuth
- Moderator
Obi, ne znam na kakve efekte mislis? Na menjanje boje ili sta? Za senzor si i sam dao odgovor u pitanju, to je zenzor a ne nekakva dioda ili lampica i mozes samo da ga ostavis ukljecenim ili da ga iskljucis. Sto se tice dioda okolo displeja, secam se da je ranije postojala ta mogucnost, imao sam takvu jednu 8310, da se promene pa da displej svetli npr plavo ili roze ali to je bilo na telefonima sa mono tj crno belim displejima.
- Azimuth
- Moderator
oxigen, Opera Mini 5 beta je davnih dana izasla. Pisano je o njoj dole u Kaficu ali ono sto je zanimljivo je da je izasla i Opera Mobile 10 beta pisana za S60 platformu. Upravo sam je skinuo i instalirao. Mogu ti reci da meni radi lepse nego Mini verzija, kompresuje izgleda bolje pa samim tim i brze radi. Ovako vizuelno izgleda identicno ali ima nekih sitnih razlika. Uz nju imas i Widgets-e da skines, ima ih dosta pa sam siguran da ce se za svakog naci po neki
A evo sta pise i na zvanicnoj prezentaciji:
*
Fast
Opera Mobile 10 beta is faster at downloading pages, zooming, panning and almost everything else you do with a mobile browser.
*
Intuitive
Combines the best from our desktop browser and mobile browsers to form an advanced and highly intuitive, new interface.
*
Tabs
Why close one Web page to open another? Now, open as many tabs as you like. Read your mail in one window, Facebook in another, Twitter in a third.
*
Speed Dial
Get to your favorite Web pages with just one click, with a set of visual bookmarks that appear when you open a new tab.
*
Free
Opera Mobile 10 beta is free.
I na kraju link ako nekom treba...
http://www.opera.com/mobile/download/

A evo sta pise i na zvanicnoj prezentaciji:
*
Fast
Opera Mobile 10 beta is faster at downloading pages, zooming, panning and almost everything else you do with a mobile browser.
*
Intuitive
Combines the best from our desktop browser and mobile browsers to form an advanced and highly intuitive, new interface.
*
Tabs
Why close one Web page to open another? Now, open as many tabs as you like. Read your mail in one window, Facebook in another, Twitter in a third.
*
Speed Dial
Get to your favorite Web pages with just one click, with a set of visual bookmarks that appear when you open a new tab.
*
Free
Opera Mobile 10 beta is free.
I na kraju link ako nekom treba...
http://www.opera.com/mobile/download/
na tu operu sam mislio/ali me ti nisi razumeo.ali nema veze...reci da li je vredi skidati.jer i ja planiram da je u skorije vreme inst.bzv je sto je beta..evo da javim instalirao sam je lepo radi al kod mene dosta sporije verovatno zbog edge mreze..a primetio sam dosta skida za razliku od opere mini 5
Poslednja izmena od oxigen u Uto, 03. Nov 2009. 21:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
Pa skini Mobile verziju koja je pisana za S60 platformu. Do sada koliko sam primetio, osetno brze radi, brze ucitava stranice. Nisam nista skidao pa ne znam kako se tu pokazuje ali ja definitivno ostajem na ovome do daljnjeg. A to sto je beta, kakve veze ima? To znaci samo da ce biti doradjena ukoliko se pojave neki bagovi i sl. Samo je ti instaliraj i uzivaj...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Ja koristim Operu Mini 5 Beta,i mogu reci da je veoma dobra,znaci kod mene nema bagova uopste,radi savrseno,a Skyfire,necu oterati u penziju jer njena koristim kada izlazim na net preko wi-fi.
Evo i jedne veoma korisne aplikacije,koja sluzi za skidanje torenta. Zove se SymTorrent i besplatna je.
Evo i jedne veoma korisne aplikacije,koja sluzi za skidanje torenta. Zove se SymTorrent i besplatna je.

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
Samo da pitam...Koji je anti-virus najbolji a da je free.Imao sam kaspersky,ali posle swakog skeniranja telefon neće da šalje poruke kada je memorija za poruke stavljena na mem. karticu(ispiše already in use).Kada je memorija za poruke stawljena na memoriju telefona onda salje,ali ja hoću da mi radi kada je stavljeno na memoriju kartice.Sada šalje lepo zato što sam deinstalirao kaspersky.Samo mi preporučite najbolji anti-virus a da je free i full
Telefon je n73me 

w950