Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

PozZ Svima.E pa ovako ,izasla je nova sada full verzija Opere Mini 5!!!instalirao sam internacionalnu verziju koja je na srpskom .utisci na prvi pogled lepse izgleda,Cini mi se brza i sto se meni svidja ima vec dodate adrese za rss blic,24h...pozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

bestboy, probao sam i jako je dobro uradjen program. sve je dobro radilo dok nisam izbrisao slike iz telefona. nakon brisanja slika nije ih izbrisao iz programa i stalno je pokazivao da su tu. :x
a slag na tortu je bio da se resetovao sam od sebe par puta dok nisam izbrisao Nokia Image Exchange, a i sa tim sam se namucio :x . opet sam se vratio na Resco.Photo.Viewer i nemislim da ga menjam dok nenaidje nesto bolje.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wucinac
То су само Thumbnails. :wink:
Чудно да се ресетовао, мени ради без проблема.
Много добро одради аутом. ротирање и зум слика.
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, da to mi se najvise svidja. gde se nalaze thumbnails-i? da budem iskren, nije mi palo na pamet to da potrazim u private (verovatno su tamo)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

wucinac
Мислим да није у private.
Малопре сам тражио и сморио се али нема. Могуће да сам прескочио нешто.
Небитно увек можеш да обришеш из самог програма. :)
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

wucinac,thumbnails se obicno nalaze u istom folderu gde su se ili se nalaze slike od kojih su one i nastale... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Fox, bestboy, obrisem ja ceo folder npr. 201001 dalje mi pise da su tu slike, ali samo u programu, u x-ploru ih nema. nisam napravi screenshot da vidite, ali nema veze. izace novija verzija pa cu tu da probam.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Fox
Ајде? :P :wink:
Да не прави можда IEX своје?
Да су у том фолдеру, обрисали би се када и слика из галерије.
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

bestboy,ok pokusao sam,ako nisu tu onda stvarno nemam ideju gde te "slicice" pravi Nokia Image Exchange... :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

ovako resko napravi sebi thumbnails i mozes ih izbrisati uvek. kada sliku ponovo otvoris u resko, on ponovo napravi thumbnail za istu

Slika

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Koristim Symbian Operu v8.65 i cesto mi se dogadja da me jednostavno izbaci iz programa.To mi se dogadjalo i na 6220 i na N95 i na N95 8gb.Ima li neko resenje za ovaj problem ;)?
Nokia N95 8gb Black

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Miodrag N73, izašla je nova Opera 10 pa je instaliraj :) trebalo bi da izgleda mnogo bolje i da je stabilnija :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Isti problem imam i ja sa Nokia Image Exchange, jednostavno cuva thumb-ove i strasno me nervira. Desavalo mi se i da pobrisem slike iz galerije a u NIE mi ostanu prazna polja, samo crno polje i moram rucno da ih pobrisem jer u pregledavanju otvara crnu sliku. Stvarno je veliki propust a nace je odlican program, za pregled slika nisam nasao bolji, odusevljava me automatsko rotiranje
HOX Titanium gray

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Pa niko mi ne rece za stopericu :smutny: Jel moze neko da mi kaze nazv programa, stoperice za symbian?(N78 je u pitanju)
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Meni se opet sama od sebe isključuje Opera mobile 10 kao i predhodne verzije. Malopre napisah jbn kilometarski teks na drugom forumu i kada sam hteo da posaljem iskoči iz programa! :x
Слобода или смрт

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Jel zna neko kako se podesava a i cemu sluzi aplikacija Gdesk 033 za s60v3? Naime skinuo sam i sto je jos bolje instalirao istu na e75, otvorio je i video da ima "milion"opcija i podesavanja-koliko sam skontao na prvi pogled-home sreen je u pitanju. Pa ako neko ima uputstvo najlepse bi ga molio da mi posalje isto na pp:) posto nema sanse da provalim sve-barem u nardnih pet dana.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Lonelycatgames PhotoBook v1.0 ~ Exclusive New Release

Are you an amateur photographer? This mobile Photo Book has been designed for you!
PhotoBook is an easy-to-use program to display digital photo collections taken with your mobile phone or downloaded from PC. Application contains a graphic photo browser and photo viewer. There is a handy system for photo enlargement, previewing and many other functionalities.

Sample screens

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Lonelycatgames PhotoBook v1.0 ~ Exclusive New Release, must try!
PhotoBook features:

* Many supported file format such as JPEG, PNG, BMP, GIF, animated GIF
* Basic operations with images - delete, rename files
* Shows thumbnails of photos in the current folder
* Zoom
* Slideshow
* Show EXIF details
* Fast directory view (moving through directory)
* Many hotkeys
* Quickly view photos and other picture details
* Watch slideshows with time setup
[/b]

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Jel ima neko ideju u čemu je problem-naime, instalirao sam ProfiMail v2.91, podesio parametre za sandučiće, i sve je radilo besprekorno dok nisam otišao na sajt LCG i skinuo noviju verziju date aplikacije(v 3.26) i "preinstalirao"je preko stare verzije. Sva podešavanja sam ostavio kao i na v2.91 ali sad ne mogu da se konektujem na server jer mi stalno izbacuje poruku:"DNS internal error"! Da li neko zna u čemu je problem i kako ga rešiti? Hvala

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Garant nije full verzija pa ti zbog toga izbacije takvo obavestenje..izbrisi i inst.staru verz.i to je to..poZz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori