Ne znam da li sam bio dovoljno jasan...
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
levca, ukratko: Nijedan software ne moze da popravi ono sto hardware nije u stanju da napravi... (software moze malo da ti pomogne u smislu, same gotove slike, ali tesko da ces software-om da utices na samu kameru... to mozes jedino, ako je u hardware-skom paketu ostavljen "prostor" da moze neka poslije nadogradnja da se uradi... )
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pokusavao sam i ja svojevremeno raznim prigramima da poboljsam kameru,ali bez rezultata.Lepo je rekao kolega u prethodnom postu zasto je to nemoguce.Npr,sa nekim programima sam dobio da slika navodno bude vece rezolucije i da ima vise kb,ali kada se prebaci na komp lepo se vidi da je sve to uzaludno
Note IV N9100 dual
- zavodnick
- Expert

toda81, upravo tako! Uzaludno je trositi vrijeme na to... Takvi programi su neupotrebljivi. Jedan takav program bio je jako star i kad sam imao 6630 ja sam ga instalirao u nadi da ce bi bolja kamera biti, medjutim taj program je samo "izbjeljivao" sliku... I onda nisam dobio nista! 
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ni za ram memoriju nema leka,verujte mi.To vam pricam iz licnog iskustva jer sam sa pojedinim symbian tel imao problema sa ram-om i nije bilo resenja sema da budem manje zahtevan.Ako neko koristi java aplikacije one vuku najvise ram memorije.Svojevremeno sam merio ram memoriju tako sto kloniram dosta java app mig33 i instaliram ih 20-ak i onda se logujem sa razlicitim nalozima i to mi bude najbolji pokazatelj sta smem da zapocnem sa mojim tadasnjim tel 
Note IV N9100 dual
- zavodnick
- Expert

Demian, ja ne znam za tu app kad blic moze da radi kao lampa, ali znam da ima app The Flashlight i nju mozes da skines besplatno i sa OVI store-a,a ako ne mozes da je nadjes...
Sustina je u sledecem, da ti cijeli ekran promijeni boju i zaslon u bijelo i pojaca se na najjace, tako da mnogo jako svijetli
I ima jos jedna opcija SOS, pa ako si na pustom ostrvu i ne znas da posaljes svjetlosni signal, a napunjen ti je mob... ovo ti je prava stvar
Uostalom, vec sam ti poslao link na PP
Uostalom, vec sam ti poslao link na PP
zavodnick, druze hvala na odgovoru ali ja se secam da su ranije bile takve app za n70. n73 n70torch se zvala ili ti tako nesto pa sam mislio da li ima takvo nesto za ovu vrstu symba ako se ne varam zadnju verziju za ne tach telefone!Pa ako se neko seti neke app te vrste ako u opste postoji neka javi! 
>> N7100 <<
- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- zavodnick
- Expert

deksicom, nije sto postoji app, nego sto postoji dugme na kojem pojacavas i smanjujes zvuk u slusalici, ali minesota ako si mislio da to jos vise pojacas i da ti je na maximumu pojacan zvuk, onda nema te app koja ce to da ti uradi, jer nije predvidjeno hardware-ski da se to obejzbjedi