Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
fannY, o tome smo pisali i pisali ali ..... Postoje nekoliko aplikacija za sms sa smailima ali da bi i onaj kome saljes takav sms u njemu video smaile mora imati istu aplikaciju sa kojom si ti i napisao takav sms i otvoriti sms tom aplikacijom, tako da od ovoga nema neka korist. Jedna od njih je FunSMSv6
FunSMS je SMS chat softver koji uzima tekstualnih poruka na potpuno novi nivo . Ako su oba pošiljalac i primalac imaju FunSMS instaliran na njihovim telefonima , mogu da razmene 3D Smajliji šarene animacije , ugradeni u zvuk i veb sadržaja.
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Moze li ko da mi predlozi neki "free software" za spijuniranje sms-a i poziva.Znam da na predhodnih 208 stranica ima navedeno,tipa "daddy eye" i sl. ali treba mi neki free i lak za uporebu,jer telefon koji hocu da spijuniram je moj sluzbeni,koji mi ostaje na poslu,a neko redovno koristi razne usluge sa njega a koje posle ja redovno placam,taj neko je inteligentan pa ne trosi toliko puno da bih od nadleznih mogao da trazim listing,uvek me odje.u, u fazonu "sta kukas za toliku cifru".Tel. je symbian 5800xm,i ja mogu da instaliram program u njega,samo mi preporucite koji,ako nesme na forum onda na pm. najbolje bi bili neki link ili kompletan program,posto su mali po dimenzijama.
Unapred zahvalan...
Unapred zahvalan...

Mesto za Vasu reklamu
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Melon SMS Undo v1.0.7
Aplikacija sa kojom se moze podesiti vreme odlozenog slanja sms-a od 5 do 30 sekundi. Nekad moze biti korisno kada vam kroz glavu projuri misao da ste nesto jos trebali napisati ili ste slucajno sms poslali zeni ili devijci a on bio namenjen ????
i SMS Undo tako zavodnick-ke spasi

Aplikacija sa kojom se moze podesiti vreme odlozenog slanja sms-a od 5 do 30 sekundi. Nekad moze biti korisno kada vam kroz glavu projuri misao da ste nesto jos trebali napisati ili ste slucajno sms poslali zeni ili devijci a on bio namenjen ????

- vlajko69
- Povremeni posetilac
Opet ja...Ma zakljucao bih ja njega ali nesmem,kao sto tesko mogu i listing da dobijem(VRS je u pitanju),zato bi mi legao neki takav programcic,a moze i taj za citanje obrisanih sms-ova,pa bar to da skinem.Nekako mi je elegantnije da ufatim nekog nego da ga jednostavno sprecim.
Mesto za Vasu reklamu
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
vlajko69, aplikacija uz pomoc koje se mogu videti obrisane poruke se zove MGS Mirror Lite ali sad ti je potreban program sa kojim ces je zakljucati da oni nebi mogli uci u nju. Za zakljucavanje svega meni je najbolji Handy Guard. Pisao sam o njemu ovde
Ljudi gde mogu da nadjem aplikaciju Gmail za N79. Sa zvanicnog Google sajta nije moguce jer nema Srbiju u opciji za preuzimanje. OVi nema ovu app u ponudi. Probao sam sa sajta Getjar ali mi je mob odbio instalaciju zbog sertifikata. Mob je kupljen od MTSa.
Inace nisam u "materiji" sto se tice mob.softvera.
Unapred hvala.
Inace nisam u "materiji" sto se tice mob.softvera.
Unapred hvala.
N79 i E52
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
misco, poseti www.gmail.com sa brosfera telefona i trebalo bi odatle da moze da se skine. Ali staceti ta zastarela aplikacija, mozes u porukama napraviti gmail sanduce ili sa aplikacijom emeze koja je odlican mail klijent isto napraviti gmail sanduce i dodati jos neko ako zelis i konektovati se sa svakim sanducetom ulaskom u emoze.
Emoze imas na ovi klik
Emoze imas na ovi klik
- vlajko69
- Povremeni posetilac
E izvin'te,listao sam ovu temu list po list,pa preskakao,ali nemogu vise.Recite mi samo koju temu ili aplikaciju da instaliram na N96 da u power sawer modu bude onaj sat sa datumom kao na N95 8gb. na primer,po defaultu to nema.Zenin je tel. pa nemojte da me izneverite,i jos jednom izvinite sto nosam procitao svih 208 str.Hvala.
Edit:Nasao,Cclock v 1.21 i radi ok.
Edit:Nasao,Cclock v 1.21 i radi ok.
Mesto za Vasu reklamu
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
SwissMgrPro v3.20 S60v3 S60v5

Evo jos jedne aplikacije za odrzavanje memorije. Pored te funkcije tu je jos file menadzer nesto slicno kao x-plore. Koji su programi aktivni, sta je sve instalirano, porocesi na telefonu i jos puno podataka oko aplikacija.
System, tu se vide opsti podaci kao verzija sw..., podaci cpu, itd.
Ako se ostavi da radi u pozadini na dnu ekrana se vide podaci o bateriji, memoriji telefona i kako se ram povecava ili smanjuje. Predhodna verzija v3.00 je znala da ukoci ceo telefon kada je vrsena relaxacija memorije, ova 3.2 zasad radi dobro.

Evo jos jedne aplikacije za odrzavanje memorije. Pored te funkcije tu je jos file menadzer nesto slicno kao x-plore. Koji su programi aktivni, sta je sve instalirano, porocesi na telefonu i jos puno podataka oko aplikacija.
System, tu se vide opsti podaci kao verzija sw..., podaci cpu, itd.
Ako se ostavi da radi u pozadini na dnu ekrana se vide podaci o bateriji, memoriji telefona i kako se ram povecava ili smanjuje. Predhodna verzija v3.00 je znala da ukoci ceo telefon kada je vrsena relaxacija memorije, ova 3.2 zasad radi dobro.