Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

dusko1122, Garmin :D :D Pade mi na pamet nokia step counter :roll:

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

Imam garmin u telefonu,gde mu je ta opcija za merenje brzine tokom trcanja? Jel ovaj nokia step counter radi na samsung innov?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

dusko1122, naleteo sam na neku aplikaciju koja na telefonu meri - Speed (km/h, mi)
- For the last trip and odometer of:
* Distance,
* Average speed,
* Top speed,
* Driving time,
* Travel time
- Compass
- Current time
ali to ljudi kako citam mahom koriste za biciklu,stave telefon na bajs i cepaju..
Pa ne znam ako hoces mogu preko pp da ti posaljem da vidis da li ti odgovara..

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

acamatic napisao:dusko1122, naleteo sam na neku aplikaciju koja na telefonu meri - Speed (km/h, mi)
- For the last trip and odometer of:
* Distance,
* Average speed,
* Top speed,
* Driving time,
* Travel time
- Compass
- Current time
ali to ljudi kako citam mahom koriste za biciklu,stave telefon na bajs i cepaju..
Pa ne znam ako hoces mogu preko pp da ti posaljem da vidis da li ti odgovara..
Posalji mi obavezno.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

dusko1122, jaoo nisam pazljivo procitao tvoj predhodni post..ova aplikacija je za symbian anna ili belle i to za n8..tako da ne verujem da moze da radi na tvom telefonu..

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Možda sports tracker, ili endomondo, ne znam da li ima za s60v3 ali pogledaj.......................
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li postoji verzija skype-a koja podrzava video poziv ?
Note IV N9100 dual

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

toda81, ako pitas za symbian onda ne..a ako za android pitas onda postoji.. :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

acamatic, steta sto ne postoji za symbian. Imao sam ja na desire-u skype koji podrzava video pozive koji sam skinuo sa nekog foruma,a ne mogu se setiti tacno gde je to bilo i radio mi je video poziv,a sada sam skinuo sa marketa i lepi pise da podrzava video pozive,ali kod mene kada udjem u skype nema opcije za video pozive ,a nigde i ne vidim da moze da se ukljuci .Na toj verziji koju sam pre imao sam imao cini mi se dodatnu opciju advanced settings i tu se nalazila opcija za video poziv
Note IV N9100 dual

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

toda81, mi symbijanci :D se nadamo da ce kada dodje offi Belle-a (posto na ovoj "piratskoj" belle-i ne radi skype..) da nam ubace i video poziv,bio bi red..
Hmm sumnjivo mi je da nema na tom tvom skype-u opcija za video poziv,taj sto ga skinuo sa marketa..A kad odes na "Call" tad ti samo ukljucuje obican poziv(kao telefonski) ? ili ne..pa posle mozes da biras da li ces i video call?
P.S. evo ti ovaj klip na youtube tamo imas neke linkove za skype.. pa
pogledaj...
KLIK

I da jos pise da Skype iz marketa ne podrzava za neke telefone video call..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

acamatic, sada cu da probam pa cu d ajavim radi li .
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li postoji neki program kojim se moze snimati kao video ono sto se radi na telefonu,tj ono sto se vidi na ekranu
Note IV N9100 dual

vladica8
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Jan 2012. 18:54

Post od vladica8 »

moze li mala pomoc treba mi neki program za zakljucavanje slika i video snimaka za nokiu c5.unapred hvala
:unsure:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

vladica8, dali ti je hakovan telefon? Ako nije uradi hak i potrazi Paragon.Handy.Guard. odlican program za te stvari.
Ako nezelis da ga hakujes pogledaj ovde mozda nadjes nesto klik

vladica8
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Jan 2012. 18:54

Post od vladica8 »

Deksi, telefon nije hakovan valjda uzeo sam ga iz mts a ovu aplikaciju sam probo
LockOnGallery nece da radi kad je instaliram kaze da ne moze iz bezbednosnih razloga da zakljuca galeriju

EDIT:
instaliro sam ovaj program sto si mi preporucio HandyGuard_S60_3 i radi ali kaze da je trijal verzija i da traje jos 14 dana da li to znaci da mi je telefon hakovan

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Takođe, nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni... Obavezno pročitaj Pravila otvaranja tema i davanja odgovora...:)

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

:lol: :lol: :lol: To znaci da ti je program trial verzija, nadji full :lol: :lol: :lol:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

mare-ss, zasto se smejes coveku,on ne zna..da zna nebi sigurno pitao..
vladica8, pazi ovako druze to sto si ubacio tu aplikaciju HandyGard to ti je kao probna aplikacija da vidis kako izgleda i traje valjda ukupno sve 15dana,a posle toga ako zelis i dalje da je koristis moraces da kupis tu aplikaciju..
E sada da bi instalirao kako da kazem crak-ovanu aplikaciju da ti ne bude trijal nego da bude full aplikacija moraces da nadjes takvu na netu i da bije instalirao moraces da hack telefon,a kako se hack radi to mozes da vidis na ovom linku KLIK posledni post na toj strani od clana "Fox"..

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

vladica8, da to je ogranicena verzija tj. probna na 15 dana kao sto su ti predhodno napisali. Postoji ista takva ful verzija gusarska ali da bi nju mogao instalirati telefon moras hakovati.
Tu novu metodu koju ti je predlozio acamatic, smo puno nas odradili, neko isprvi puta neko kao ja posle hard reseta.
Hakovanje nije nista komplikovano probaj i pomocicemo ti ako negde zastane.

Bonafides
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2012. 17:56

Post od Bonafides »

Imam nokiu N73 i probam sam da koristim Super Bluetooth Hack na njoj,skidao sam razne verzije ali nece preko bluetootha da procita poruke sa drugog telefona,takodje Nokie N73. Da li mozda neko zna koju verziju programa da nadjem, i da li postoji neki takav program za N73.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Pozz jel zna neko program za skidanje klipova/pesama sa youtube-a ? Treba mi neki koji radi na s60 3rd fp1 telefonima.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori