Pa problem je sto gotovo nijedna aplikacija ne podrzaje
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mazzy nije bitno da aplikacija bude kompatibilna za odredjeni telefon, nego za odredjenu verziju symbian-a, znaci mozes da skidas bilo koji program koji je kompatibilan za symbian s60 9.1 ili 9.2.
trazi takve sajtove.
trazi takve sajtove.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Cegevara
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
@Ninolina
Znam za tu aplikaciju ali ona ne radi na N95,probao sam prije nego sto sam napisao post.
@Milan N73
U app Active file od verzije 1.18 pa do 1.25 imas opciju restart samo na "unsigned" verziji koja meni ne moze da radi na N95,tj kaze "obartite se proizvodjacu,istekao sertifikat.." a ne vidim da je neko uspio da ga sertifikuje...
Interesuje me znaci da li ima neka app sa restartom da provjereno radi na N95 ili eventualno resenje za active file?
Znam za tu aplikaciju ali ona ne radi na N95,probao sam prije nego sto sam napisao post.
@Milan N73
U app Active file od verzije 1.18 pa do 1.25 imas opciju restart samo na "unsigned" verziji koja meni ne moze da radi na N95,tj kaze "obartite se proizvodjacu,istekao sertifikat.." a ne vidim da je neko uspio da ga sertifikuje...
Interesuje me znaci da li ima neka app sa restartom da provjereno radi na N95 ili eventualno resenje za active file?
- Cegevara
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
@ senadomen
Ajde prosvijetli nas kako da sertifikujemo aplikacije umjesto sto upadas sa opaskom koja nema nikakvu vrijednost niti je od pomoci,ako znas kako se radi tacno reci.
@ Sensei
Prva aplikacija koju si rekao ne moze da se instalira na N95 jer je svaka "unsigned" i javlja gresku sertifikata a druga se instalira i nece da se otvori kad se klikne na nju(preuzeo sam sa zvanicnog sajta) a i u komentarima ljudi pise da su opciju reebot makli za OS 9.2
Ajde prosvijetli nas kako da sertifikujemo aplikacije umjesto sto upadas sa opaskom koja nema nikakvu vrijednost niti je od pomoci,ako znas kako se radi tacno reci.
@ Sensei
Prva aplikacija koju si rekao ne moze da se instalira na N95 jer je svaka "unsigned" i javlja gresku sertifikata a druga se instalira i nece da se otvori kad se klikne na nju(preuzeo sam sa zvanicnog sajta) a i u komentarima ljudi pise da su opciju reebot makli za OS 9.2
Hm Ne znam da li je vec bilo ranije ali ja imam problem sa skrin sejverima i fscallerom... Kada restartujem telefon, fscaller nece da mi startuje zajedno sa symbianom, pa moram opet da ga palim sto ume da smori.
A veci problem imam sa cClock i jos jednim drugim screen saverom ... Isto nakon restarta izgubili su se iz power saver menija u themes i vise nikako ne mogu da ih izaberem da budu aktivni. opet mi se vratio default saver. Kako mogu da ih opet aktiviram i da se stalno pale sa telefonom ?
A veci problem imam sa cClock i jos jednim drugim screen saverom ... Isto nakon restarta izgubili su se iz power saver menija u themes i vise nikako ne mogu da ih izaberem da budu aktivni. opet mi se vratio default saver. Kako mogu da ih opet aktiviram i da se stalno pale sa telefonom ?
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
vlady, za cClock ne znam jer mi nije potreban pa ga ni ne koristim a sa fscaller-om sam imao isti problem pa sam umjesto njega instalirao skyecaller koji je mnogo bolji jer em se uvijek startuje zajedno sa symbianom em prikazuje slike i kad saljes i primas poruke!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vlady, za to pokretanje aplikacija sa uključivanjem telefona može da ti posluži aplikacija PowerBoot_S60_3_0_v_1_0_0.sis... Njoj je posao da kad ti uključiš telefon automatski pokreće programe koje si mu stavio u listu... 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***