Nisam jos stigao da testiram program ali izgleda mi skroz ok
Operator logo working in all regions s60v3
NokiaLogo is a free Operator Logo changer for Nokia S60 3rd Edition NSeries and ESeries Mobile Devices such as N73, N80, N95, E60 or E65. Currently you can only set a 128 X 32, black and white picture as a logo. The Operator Logo is a special message stored on your mobile phone under the Mail2 folder. When you run the application for the first time, this utility removes the Mail2 directory and exports the desired logo into it, deleting all the previous messages in it (hence backup is recommended). On an SD Card, this folder is usually located under the \private folder.
Usage Instructions:
1) Create a 128 X 32 Black and white picture
2) Connect the mobile device in the USB mass storage mode
3) Backup the Mail2 folder (only the first time)
4) Run Nokia Logo on your PC
5) Right-click on the default preview image to choose load/reverse/mirror your custom photo (in BMP format), select the correct operator, choose the correct SD Card in the drop down menu and click Export.
6) Disconnect your mobile device and change it into the normal mode
7) Go to Messaging->Options->Settings->Other->Memory in use, use SD card as storage. Then open Inbox and select the message with the logo, and save it
edit: tek sad sam vidio da postoji posebna tema o ovom programu, izvinjavam se na ponavljanju
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Može li neko da preporuči dobar VoIP program koji radi preko Wi-Fi, tj. da prenese iskustva? Btw, probao sam Truphone, ali nisam uspeo da ga upotrebim.
blaster90, stvarno ne znam koliko trosi kredita jer sam ga samo par puta koristio za chat, koliko se sjecam nije mi nesto mnogo skinuo, mada cujem od nekih da nije bas jeftin...
Taj program prije svega koristim za slanje i primanje mail-a koje je vrhunski odradjeno(sve je stavljeno u "poruke" pa tako i kad ides na "new message" imas opciju "windows live" tj. da saljes mejl preko svog hotmail-a, a imas i posebnu stavku u porukama dje ti stoje sve stare i nove primljene poruke)
miodrage napisao: E sad, ako jako zelis FExplorer, onda preko guardiana, na njega stavis sifru, i bez iste, nema pokretanja programa. To bi bilo to
Na kraju sam poslusao Tvoj savet, Smart Guard je stvarno vrhunski soft osim navedene mane, ali sam uz pomac Guardiana i to regulisao. Jos je to sve u povoju, kompromisi su neizbezni. Hvala Ti na ideji i ziveo.
AsterixLA, Truphone (radi odlicno, Fring (nisam uspeo VoIP sa njim), Palringo (fenomenalan, radi i sa GPRS-om odlicno, potrosio svega 4 din za 10 min priche), Agile Messenger...
Znam da nije baš najuže povezano sa ovom temom, ali se ipak radi o S60v3. Naime, vidio sam kod drugara na 6120 da je moguće praviti foldere u folderu. Meni je to malo čudno i nije mi jasno na koju foru to sad može kod novijih Symbian telefona a ranije nije moglo, osim preko one fore što je neko postavljao... Ja to nisam mogao da napravim ni na N70, ni na 3250, ni na N91... To mora da je do novog Feature Pack-a, kako li se već zove.
Znate li nešto o tome? Ja mislim da je to korisna stvar (relativno) i malo mi je čudno što niko nije o njoj govorio (ili ja nisam bio pažljiv đak na poslednjim predavanjima ).
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
jel neko koristi IM+ for skype??? jel mogu da se obavljaju pozivi preko njega??i kolika bi bila cena??jel jeftinije nego obican poziv?ja kad pokrenem voice call,izbaci error i kaze da treba da aktiviram tu opciju na www.skype.com .?
Net60 is a ground breaking implementation of the .NET Compact Framework running on S60 3rd edition devices.
Net60 enables managed Windows Mobile applications to run unchanged on S60 devices. Using C# and Visual Basic .NET in Visual Studio, developers can now use the .NET Compact Framework environment to build applications for Symbian devices.
Symbian developers can now also write applications for S60 and benefit from the RAD capabilities which .NET development offers.
Izmenio:gameforce:Slika van dozvoljenih dimenzija i kvari izgled foruma!
Uspeo sam da se konektujem na Truphone preko GPRS-a i skida puno kredita (za 39 sek. "razgovora" skinuo mi je oko 14 din. - pri tom sam sebe čuo kao eho, a brat je mene čuo posle sekundu-dve, tako da preko GPRS-a nema vajde koristiti Truphone) . Probaću danas preko WL. A, na Palringo nisam uspeo da se nakačim preko GPRS-a.
Vincent, najnormalnija opcija unutar samog OS-a, odlicna stvar naravno. Stefan33, ja sam pokusao, ali ti treba SkypeOut kredit da bi mogao da zoves, i mislimd a ti treba i SkypeIn da bi mogli tebe da zovu. Mislim da je stvar teska budalastina, osim ako ti ovi razgovori jako puno znache. Meni ni najmanje. AsterixLA, DAnas ni drugar nije mogao sa 6630 (koristi JAVA Palringo aplikaciju), dok sam se ja bez ikakvih problema konektovao, i jos je prilicno brzo radilo.
ljdui koji je najslicniji program advanced locksu...nigde ne mogu da nadjem,znaci treba mi samo neki koji moze da zakljuca poruke,ali ne da se one premestaju,kao npr handy safe,vec da se na por stavi sifra???
a jel znate mozda zasto mi smartGuard ne radi kako treba,naime kad sakrijem kontakt u imeniku,i izadjem iz svega,udjem u program i ocu da idem u kontakts da vratim taj skriveni i onda krene da ucitava i samo pise oppening ni ne ucita,cekao sam 15 i nista??
Stefan33,
Mozda je losa verzija, verovatno je lose odradjeno ono o cemu ne smemo da pricamo ovde. Na tvom mestu bih probao da "nadjem" drugu verziju i reinstalirao. Za pocetak.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.