Čekajte ljudi, ja vas nisam ništa razumeo.
Da li postoji program koji koristi internet konekciju kao sredstvo naplate.Znači Voice over IP ?
DA se ne plaća ništa.
Upalim program, povežem se na internet, nazovem nekoga i to je to.
Ima li to ?
VoIP/SIP za E60 i E61
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- supersonic
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 27. Maj 2007. 18:00
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Naravno da ima, gomila programa i setovanja: Voipcheap, Truphone, Siphone, Palringo... Mislimd a sam do sada naisao na oko 30-ak programa.
Naravno, uvek postoji ono ALI koje devojci srecu kvari. U ovom slucaju to znachi sledece: pozivi ti jesu besplatni ako i onaj koga zoves ima isti program, i povezan je sa njim na net. Ukoliko ga zoves na broj fona, e onda su stvari malo drugacije: placas neku cenu razgovora. Otprilike svi sajtovi zastupnici ovih programa imaju relativno ujednacene cene zvanja. Uostalom, idi pa vidi...
Naravno, uvek postoji ono ALI koje devojci srecu kvari. U ovom slucaju to znachi sledece: pozivi ti jesu besplatni ako i onaj koga zoves ima isti program, i povezan je sa njim na net. Ukoliko ga zoves na broj fona, e onda su stvari malo drugacije: placas neku cenu razgovora. Otprilike svi sajtovi zastupnici ovih programa imaju relativno ujednacene cene zvanja. Uostalom, idi pa vidi...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Posto sa truphone-a moze da se poziva google talk to sam isprobao i radi
ali i obrnuto svuda pise da moze, medjutim meni nece da radi, znaci kad pozovem svoj broj sa google talk-a meni mobilni ne zvoni, uopste ne registruje poziv, a proveravao sam podesavanja telefona i deluje da je sve ok...
osim toga truphone mi je poslao podesavanja koja sam sacuvao...
Ako bih uzeo postpaid 066 karticu sa besplatnih 66 MB za prenos podataka mesecno interesuje me koliko bih mogao da razgovaram minuta voipom preko 3G-a u okviru tih 66 MB, naravno priblizno?

Ako bih uzeo postpaid 066 karticu sa besplatnih 66 MB za prenos podataka mesecno interesuje me koliko bih mogao da razgovaram minuta voipom preko 3G-a u okviru tih 66 MB, naravno priblizno?
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby