Program

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Vampir
Banned
Postovi: 14
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 22:41

Program

Post od Vampir »

Na nekim stranim forumima sam nasao da pricaju o nekom programu za nokiu slicnom Blackbaleru,stim sto nije kao kod blackbolera da telefon pokazuje zauzece nego prijavljuje da je korisnik nedostupan,stim sto tom korisniku koji koristi taj program na ekran izlazi ko ga je zvao.To je malo bolje kad oces nekog da izbegavas.Slicnu opciju je imao stari erikson t 65.Da li neko zna nesto o tom programu i kako se zove?

Azimuth
Moderator
Moderator
Postovi: 11606
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS
Lokacija: Novi Sad

Post od Azimuth »

Ja koristim Advanced Call Menager za to, ali nisam primetio da imas opciju da vidis ko te zove tj kome je poziv odbijen. A i ne razumem, pa valjda znas za koga si dostupan a za koga nisi? Ili mozda ne znas?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Postovi: 11542
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone Xr, RED
Lokacija: Subotica
Kontakt:

Post od miodrage »

Aha, to je slicno telefonskoj sekretarici, odnosno to bi trebalo da je usnimljena poruka u program, a onaj ko te zvao ce da dobije po usima sto se kredita tiche. To koliko ja znam teche kao normalan poziv.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vampir
Banned
Postovi: 14
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 22:41

Post od Vampir »

Ne znam kako funkcionise,al uglavnom glavne stvari su:za odredjene osobe prijavljuje da si nedostupan iako si dostupan za sve ostale,i tebi na ekran izbacuje da te je zvala osoba za koju si namestio da si nedostupan.

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 195
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14
Lokacija: Novi Pazar

Post od Ertan »

Pa to mozes da vidis i sa Advanced Call Menager. Ovaj program blokira pozive sa nezeljenih brojeva, ali informacija o tome ko je pokusao da te dobije i dalje stoji u Log-u.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Postovi: 247
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04
Lokacija: Beograd

Post od sssikisss »

Ertan-upravo tako,mada on ti izbaci za sekundu i na ekranu ko pokusava da te dobije,ali ne moze da se namesti da govori da nisi dostupan(bar ja nisam uspeo,kad god bi divertovao na neki broj koji je nedostupan uvek je davao neki drugi signal),ja koristim "iVoice Call Manager" po meni je najbolji.

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Postovi: 436
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Moze,ja sam usnimio "mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan itd.",odabrao opciju "answering machine",usnimljeni glas import-ovao u Advanced call manager,i kad me poziva neko sa black liste,dobije vec opisanu inf.,s tim sto je ustvari dobio moju gov. postu,pa mu jos i skinem malo kredita...Ko mu je kriv,kad smara.Uglavnom koristim ovu opciju u Advanced call manager-u,ili preusmerim poziv na nepostojeci broj,u ovom slucaju pozivalac ne dobije nikakav signal,tj. cuje se onaj zvuk kao kada nemamo mrezu prilikom pokusaja da obavimo poziv.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Odgovori