N-GAGE igrice
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
moze li neko ko je skidao igru preko mob, da mi posalje na PP kolika je velicina igre u kb, i koliko para to izadje 
Posto na n95 treba app trk 2.8.9, skinuo sam je, i sad kad pokrenem na kompu SecMan i picim next, iako drzim na telefonu upaljenu aplikaciju apptrk - usb, opet ne moze da je nadje
Zna li neko u cemu je problem?
Edit:
Posle 2 sata mucenja resio sam problem.

Posto na n95 treba app trk 2.8.9, skinuo sam je, i sad kad pokrenem na kompu SecMan i picim next, iako drzim na telefonu upaljenu aplikaciju apptrk - usb, opet ne moze da je nadje

Zna li neko u cemu je problem?
Edit:
Posle 2 sata mucenja resio sam problem.

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
darkonda, podjeli i sa ostalima kako si rjesio problem 
Inace, korisnici N95 i N95 8gb mogu da koriste sva 4 multimedijalna tastera(sa druge strane slajda) kada igraju ngage igrice uz pomoc programa MagicKey

Inace, korisnici N95 i N95 8gb mogu da koriste sva 4 multimedijalna tastera(sa druge strane slajda) kada igraju ngage igrice uz pomoc programa MagicKey
Use All 4 Multimedia Keys For Playing N-Gage Games
For N95 & N95-8GB
Ok now it is finally possible to use all 4 media keys ( forward , play , stop, rewind). Just use the wonderfull application from OPDA called magickey 1.0 beta. You can remap forward and rewind to any other keys like the numpad... this way you can play fifa really good.
After mapping, close the magickey app, not run it at background otherwise it won't take effect.
Tutorialon How To Remap:
For example the Number 3 key to the multimedia forward key for all application. You can choose for N-Gage application only.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Najavljeno je puno novih naslova za ngage 2.0 platformu, ima dosta zvucnih imena kao sto su : Metal Gear Solid, The Dark Knight, One: Who Is Next, Speed Racer, FIA: World Rally Championship, Tin Star, Worms: World Party, Tiger Woods: PGA Tour 2008, Crash Bandicoot, Star Wars: The Force Unleashed , Super Slam: Ping Pong, Shadow-Born...
Vecina ovih naslova bi trebalo da izadju do kraja godine...
Za screenshot-ove, preview-e i vise informacija idite na http://www.mobilesmania.com/forum/index ... opic=55640
Vecina ovih naslova bi trebalo da izadju do kraja godine...
Za screenshot-ove, preview-e i vise informacija idite na http://www.mobilesmania.com/forum/index ... opic=55640
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
mrkixxx, evo specijalno slikano za tebe 
Sve igrice mozes da igras u portret ali i u landscape modu, naravno mnogo je bolje igrati u landscape modu jer onda na N95 mozes da koristis i 4 multimedijalna tastera tako da igranje postaje pravo uzivanje
Slika u landscape modu:

Slika u portret modu:

Sve igrice mozes da igras u portret ali i u landscape modu, naravno mnogo je bolje igrati u landscape modu jer onda na N95 mozes da koristis i 4 multimedijalna tastera tako da igranje postaje pravo uzivanje

Slika u landscape modu:

Slika u portret modu:

-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Evo ja cu! Kad vidim ove slike mislim da nije ni priblizno ovom N95 u landscape-u ali sta cu! Tastatura je malo nezgodna za igranje, doduse zavisi koja igrica - za golf, bilijar, poker... je OK, ali za FIFU... Moguce je neke igre igrati u landscape, ali nema svrhe - nezgodno je.
Pitajte sta vas interesuje, ne znam sta da pisem jos.
Pitajte sta vas interesuje, ne znam sta da pisem jos.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
danas sam igrao FIFU na N95, u landscape modu i mislim da ima smisla, ali da je bio moj telefon, mislim da ne bih bas tako lako njakao tipke na slajderu. mislim da ce veoma brzo da se rasklima.
inace ona druga igrica sa voznjom, nema opciju landscape!
Butters, kako ti se cini,jel se rasklima i opusti kuciste kad igras igrice malo duze?
inace ona druga igrica sa voznjom, nema opciju landscape!
Butters, kako ti se cini,jel se rasklima i opusti kuciste kad igras igrice malo duze?
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
mrkixxx, ima ta igrica sa voznjom(asphalt 3) opciju za landscape! Pogledaj screenshotove na prvoj strani pa ces vidjet 
Samo u opcijama za displej odaberes 90 stepeni ili 270 u zavisnosti s koje strane hoces da igras.
Inace ja vec duuuugo igram ngage igrice u landscape modu i slajder mi je isti kao i prije nego sto sam poceo da ih igram

Samo u opcijama za displej odaberes 90 stepeni ili 270 u zavisnosti s koje strane hoces da igras.
Inace ja vec duuuugo igram ngage igrice u landscape modu i slajder mi je isti kao i prije nego sto sam poceo da ih igram