Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Fery11, Nemoj da me optuzujes bez potrebe.
Mnogi faktori su od znacaja ukoliko se javi problem.
Ja sam predstavio applikaciju Ringo,verzija 1.4.0.3.I kod mene radi savrseno.
Takodje nakon Uninstall-a nemam problema.
A kao sto sam rekao,za kompatibilnost i ostale posledice ne mogu da garantujem.
Posetite sajt proizvodjaca.
http://ringomo.com/
Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

CT Scheduler
SlikaSlika
SlikaSlika
CT Scheduler is a powerful scheduled task manager that turns your phone into a fully automated assistant.It automatically sends SMS, switchesSound Volume, use Bluetooth / Flight Mode / Wi-Fi, sets call forwarding and does other interesting things at the predefined time.
Features:
* Send SMS.Allows sending SMS messages automatically.It is a perfect solution for sending periodic notifications,messages to friends at birthdays or doing other similar operations.
* Call Forwarding.Allows you to setup or disable call forwarding.You can use this action,for example,if you are periodically busy at meeting, and want to forward phone calls to other person.
* Switch Sound Volume.Allows switching sound volume or silent/vibrate mode.Use this action to avoid unwanted loud calls at undesirable time.
* Switch Flight Mode. Allows switching Flight Mode.This action could be used at night, for example,for extending the battery life.
* Switch Bluetooth Mode.Allows switching Bluetooth Mode.It is also could help to extend battery life too.
* Switch Wi-Fi Mode.Allows switching Wi-Fi mode on and off.As well as Bluetooth and FlightMode, this action could be used for extending the battery life.
* Turn GPRS Off. Allows turning GPRS connection off.This action not only extends battery life, but also keeps your money.
* Run Program.Allows launching programs, documents, media and other files.Use this feature to automate your repetitive tasks.
* Restart Phone. Allows restarting the phone.It is good idea to restart the phone periodically because restarting cleanups system resources and memory leaks.After this action phone works faster. You may arrange restart action to night time,for example.
Platform: WM5 and WM6 Classic/Professional
Version: 1.02
Slika

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Hm... Gde Vi instalirate Net CF 3.5 ?
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

NemanjA^, Compact Net Framework 3.5 mozes da skines besplatno sa Micro$oftovog sajta.

Ili pitas gde ga instaliramo na telefonu?

Ako je to pitanje odgvor je prost - kako je to bitna komponenta koju koriste mnogi programi treba ga instalirati na internu memoriju, nikako na karticu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

tomas.hokenberi, ma znam... Mislio sam na telefon... OK, pošto sam čuo da je brži za ~60% ako se instalira na memoriju telefona..
Nokia 5800XM

fikacu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 05:28
Kontakt:

Post od fikacu »

1. FingerPoint (ver 0.2):
Slika
http://www.youtube.com/watch?v=vTCAbs7GCMs
http://www.youtube.com/watch?v=f4WF2atnnD8

2. FingerSuite: replaces standard menu and messagebox for our windows mobile devices.
SlikaSlika

FingerSuite je freeware - zato nema potrebe za rapidshare linkovima. Da nije freeware, link bi u svakom slucaju bio obrisan posto warez nije dozvoljen na forumu.

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-dow ... suite.html

3. Task Facade : is a cool, animated Vista-style task-manager that shows all running programs tiled on your screen.
Runs on any WM version and any resolution
Fully themeable.
SlikaSlika
http://taskfacade.mybb3.org/download/file.php?id=45

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Easy SMS
SlikaSlika
SlikaSlika
FEATURES:
* Big (fully customizable) fonts for convenient reading in all circumstances.
* Easy and comfortable single-handed text input without any need for the stylus.
* Fully customizable automatic standard replies with one single on-screen button.
* Snooze function to remind you again at a more convenient time.
* standard SMS inbox/sent box still functional.
Platforma: Windows Mobile 6.1
Slika

pdragon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2009. 04:45

Post od pdragon »

Azimuth napisao:madness99, heh...imas na onim linkovima sto sam ti dao iGO 8 pa poskidaj sta ti treba, skini lepo pride mape odredjeniih zemalja + zdrade i to je to. Nema da omane :wink:
Mozes li i meni da posaljes link?

Zna li neko program kojim mogu da uklonim T9 za sva vremena?

Radi li to mozda neki SMS program?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

pdragon, Iz mog licnog iskustva.
Takav program ne postoji.

Slika

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

pdragon, idi na start>settings pa ti se otvori kartica personal i tu nadji input pa otvoris karticu word completion i videces stikliranu opciju suggest word when... Nista ne treba da ti bude stiklirano. To je to, nemas vise T9 :wink:
Koji link ti treba? Za sta?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Pocket Mechanic Professional v2.98.268

The leading Windows Mobile maintenance utility and Pocket PC Magazine Best Software Awards Finalist - Pocket Mechanic Professional will keep your device in perfect shape with a robust arsenal of powerful maintenance tools.

Slika Slika

Features:
* (NEW) Outlook maintenance - clean and repair issues
* (NEW) Cleanup and repair notification queue problems
* Defragment entire volumes or individual files
* Defragment and optimize the application heap (RAM)
* Scan flash cards for errors and repair them
* Relocate installed applications and data
* Completely uninstall installed applications
* Analyze the storage card slack space
* Logical and low-level storage card format
* Registry cleanup
* Find the largest files on your device
* Find the largest folders on your device
* Find and optionally fix invalid shortcuts
* Clean up notification queue duplicates
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Za testiranje telefona i poboljsavanje karakteristika :

SpeedBooster v2.0.010.
Here are some key features of "SpeedBooster (Pocket PC)":
· Process control capabilities: focus the CPU on your favorite tasks to increase their performance
· Memory improvement tools
· Storage tweaks to boost the speed of your file system
· Video optimizations at your finger tips
· Real close button to offer better device control
· Battery indicator in the top of the screen, also working on smartphones!
· Wide compatibility including Pocket PCs and Smartphones, with various screen sizes
· Powerful benchmark application to test your configuration or compare it with other devices
Slika Slika
P.S. slobodno napisite neki komentar o aplikacijama koje postavljam 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

Narode, da li postoji program za zakljucavanje nekih foldera za WM 6.1, ali ne programi sa enkripcijom podataka koje sam isprobao. Treba mi samo prosto zakljucavanje sa nekim passwordom?? Da li je to moguce uopste za wm?
Samsung Galaxy S III

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Ajde neka neko okaci neku igricu tipa pucacine za wm6.1 ,ako uopste i postoji nesto dobro,inace za samsung omnia,pa da bi bilo full screen
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

bambi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 13:05

Post od bambi »

Dotore, ja znam za S2U2 kao najbolji program te vrste za WM. E sada da li on samo zakljucava fon ili i foldere to vec ne znam ...
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

S2U2 je za zakljucavanje telefona pa dobijas nesto kao na iPhone-u, moras da prevuces onaj "taster" sa leva na desno. Doduse imas gomilu opcija ali se nisam igrao sa time. Pogledacu ovih dana pa cu javiti, samo da izadjem iz guzve..

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

MySportTraining Version 6
SlikaSlika
SlikaSlika
VidaOne® MySportTraining® is the premier health & fitness software for Pocket PC designed to track and improve your health & fitness,and to motivate you to exercise to achieve a healthy lifestyle,at a fraction of the cost of some sports equipment or gym membership.
Izuzetno komplexna applikacija za pracenje fizickih aktivnosti.
Iskreno je preporucujem svima koji se bave sportom,vode racuna o svom zdravlju,kao i izgledu.
Podrzane platforme:
Windows Mobile 5.0 and 6.x for Smartphone.
Kao i Windows Mobile 5.0 and 6.x (Classic and Professional)
Note:Pocket PC 2000, Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003 and 2003 SE are not supported.
Slika

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

S2U2 sam probao, otkljucavanje kao iPhone "SLIDE TO UNLOCK", slika kontakta preko celog ekrana, prikaz sadrzaja poruke na osnovnom ekranu.....itd. Ali sam ja deinstalirao program jer nema ( ili ja nisam provalio) opciju manuelnog zakljucavanja, samo automatskog posle predefinisanog vremena. Pa kad zakljucam na end key trebalo mi je duplo otkljucavanje, a po nekada i tri puta...... :wacko:
A pitao sam za program kojim bih mogao nekom prostom sifrom yakljucati neke foldere u telefonu, bez enkripcije? Takav program sam inace imao na Nokia 6681 8)
Samsung Galaxy S III

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

dotore progooglaj malo nacices 99% ono sto trazis... 8) i dok to trazis nacices i jos 10 programa koji ti se svidjaju i koje ces da instaliras prema tome nije tesko da se googla

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Aj da postavim i ja pitanje. Da li se sećate onih programa za Symb. FullScreenCaller, neko pomenu zaključavanje foldera, izbacivanje nekog iz imenika i svih njegovih poruka dok se u tom programu ne ukuca šifra, i još gomile tako nekih korisnih programčića? Samo sad u verziji za WM. If ya know what I mean!

I jedno stvarno ozbiljno pitanje: bez obzira na savete sa prethodnih strana (jer ne rade) - MMS na TyTNu. Ne znam šta sve od podešavanja nisam sve pokušao i par programa, i ništa, a trebao mi je pre naki dan. Mnoge stvari u WM rade jako dobro, ali su tih par, kao što je BT uparivanje sa drugim uređajima i MMS, i pored milion opcija nude loše urađeni, odnosno prekomplikovani a polovično rade. Dakle da ne gušim sa BTom, to kol'ko-tol'ko radi, osim što je jedini način da se externi GPS poveže s njim neki FransonsGPS Gate (ili nešto tog tipa), ali to mi radi pola sata-sat i onda moram ponovo da ga uparujem (a nije crack), što užasno iritira kad se vozi i potpuno bez razloga ostanem bez signala a u suštini sve radi, kao i da li neko ima TyTN na mt:su i da mu radi MMS?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori