Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Win
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Maj 2009. 19:45

Post od Win »

Azimuth, ma nije al se nisam susretao s tim pa bolje da pitam kako ne bi bilo jaooo upomoc i tako...zahvaljujem na pomoci!!! :wink:
Samsung SGH i900 Omnia

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

dimi89 napisao:kamera sa SPB mobill shelom 3 ti ence raditi nikako....
Kamera radi sa MS 3 sasvim normalno, mozda cak i brze, cini mi se...
Hmm...zaista je moguce da ti telefon i MS nisu kompatibilni pa da ti pravi probleme ili da se negde zabagovao tokom instalacije pa da ti zato pravi probleme. Prvi put ovo od tebe cujem, nisam nigde naisao da se jos neko zalio... :unsure:

Win, nema na cemu...Tu smo da se pomazemo ;)
Inace taj Skype radi sasvim normalno ali ti trazi 3G mrezu ili WiFi cisto da ne bi kacucavao. Malopre sam ga isprobao i sve radi kako treba 8)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Azimuth, očigledno je da KS20 ima konflikt sa SPB MS-om .
Nokia 5800XM

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

NemanjA^, znam, to sam mu i ja u nekoliko navrata rekao. Sta sam hteo ovim da kazem, nije problem u aplikacijama nego u telefonima, to sto neka aplikacija ne radi na nekom telefonu ne znaci da ta aplikacije na valja i da je ne treba instalirati nego da je do samog telefona na kom ne radi kako treba. I ja sam imao problem sa jednom od aplikacija sa prethodnih strana, pisao sam to ovde, i sta sad, nekima radi normalno a nekima ne, teraj dalje. Problem je sto nisu univerzalne sve aplikacije neke su pisane samo za odredjene telefone. Verovatno ce u nekoj od narednih verzija odraditi MS i za KS20, samo treba biti strpljiv.

forsaken
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Apr 2009. 00:32

Post od forsaken »

Da, problem je u SPB-u. Na njihovom zvaničnom forumu i drugi vlasnici KS20 se žale na isti problem. Ima nekih načina da se prevaziđe ali nisu baš elegantni i zahtevaju pisanje skripta koji zatvara SPBshell pre slikanja i tako dalje. Sve u svemu, nisam baš presrećan :(

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

pa ne bi reko bas da je problem u SPB shellu jer mobilni koji navodno ima 128 mb RAM memorije ne bi smeo da javlja Out of memory kad se startuj kamera....Generalno lose je odradjen OS (sto se tice memorije) na ovom telefonu a SPB mobile shell to samo dokazuje.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

forsaken
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Apr 2009. 00:32

Post od forsaken »

Kako onda objašnjavaš da je do verzije 3.0 SPB shella sve radilo kako treba na KS20 ? Uostalom, nije ni bitno, poenta je da ne radi.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Polako ljudi.
LG KS20 :
256MB ROM -150MB dostupno.
128MB RAM -80MB dostupno.
Dok je kod OMNIA-e,slicna situacija,medjutim,kao sto rece dimi89,
Izgleda da je kod Omnie bolje odradjena cela svar oko RAM-a i OS-a..

Izgleda.
Ali jos jednom moram da dodam,sve zavisi od kolicine installiranih applikacija.
Slika

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

cale, dostupni RAM ne zavisi od instaliranih aplikacija vec samo od pokrenutih aplikacija. Izuzetak su aplikacije koje se ponasaju kao windows servisi i ciji se delovi pokrecu zajedno sa operativnim sistemom ali takvih je manje od 5% i vecina njih je projektovana tako da RAM memoriju trosi recimo "umereno". Izuzetak su aplikacije poput SPB shella koji je enormni potrosac RAM memorije. Ja na i780, bez obzira na kolicinu instaliranih aplikacija, kada nije pokrenuto nista, imam dostupno oko 82 MB RAM-a.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

jel zna neko dobru app za laziranje glasa i app sa kojom mogu laziram broj, tacnije da podesim da kad zovem nekog da on vidi broj koji ja ukucam? :D + imam vito audio notes pa reko da se malo salim sa ljudima... :lol:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Bilo je vec reci o takvim applikacijama.
Na zalost,takve app. ne postoje,bar ne u komercijalne svrhe.
Slika

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

cure2fast, postoji za laziranje glasa :wink:

Screaming Bee Voice Twister v1.0.2.23842
Requirements: PPC WM5, WM6
Overview: Voice TwisterTM is the first professional application that gives you the power to morph your voice on a Windows Mobile device. The easy to use voice selection will have your friends and family laughing as your voice is converted to a Space Squirrel, or your kids are talking like a Giant at story time. Choose from the many preset voices, or you can use Tweak and Speak to change the pitch and add an effect, creating a unique voice of your own.

Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Da.Postoji.
Ali je cure2fast mislio,predpostavljam,na "laziranje" u realnom vremenu.
* NOTE: Voice Twister is not designed to use during a phone call and can not morph your voice within a phone call.
Slika

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Koliko sam razumeo, pitao je da li postoji neki program za laziranje glasa ali nigde nisam video da hoce da zove nekoga i da lazira... :?
Sve u svemu, eto sad zna koja app moze da mu mutira glas pa neka se igra sa tim bez obzira na poziv :D

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

ljudi imali neki program za win mobile koji moze da radi sa bazama podataka?
p.s.nije za mene vec za jdnog mog prijatelja...to cemu mu biti presudno da li da uzima mob sa windows mobile-om ili sa simbianom...

marko0210
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 19:42

Post od marko0210 »

Pozz ljudi.Trebam kljuceve za ovu app. :| Spb Mobile Shell 3.0 build 6411 :| .Koristio sam je nekoliko dana i odjednom mi je trazilo kljuceve,kodove,kako god,Ne zanm u cemu je stvar.Koliko sam uspeo da prelistam forum,mislim da nije bilo ovakvog problema.

Edit: Postoji li neki provereni program,tj app za "ukrasavanje" telefona.Neki "zabavni" programi ili tako nesto?

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ne znam na koju vrstu applikacija mislis?Kako "ukrasavanje" telefona?
Ako mislis na enchantment applikacije,postoji gomila,a isto tako postoji masa zabavnih applikacija.Samo je bitno sta te konkretno zanima.
Slika

marko0210
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko0210 »

Recimo kao sto je mobilShell,nesto na tu foru... recimo nesto za poruke,tipa,da kad se pisu poruke da slova budu u boji ili da budu kosa slova...znaci nesto tako,ako ima 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Rekao sam.Postoji gomila.
Medjutim,za to sto ti trazis,potrebno je da i korisnik kome saljes ima installiranu istu applikaciju/enchantment/add.
Slika

marko0210
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko0210 »

Da ti pravo kazem,nikad nisam imao WM do sada,pa ni sam ne znam sta sve postoji :) Moze li neka preporuka,nesto sto si video,a da je zabavno....bilo sta.Recimo za promenu ikonica.To mi sad pade na pamet :)

Edit: Recimo neki program,tipa btt,koji bi mi olaksao prenos podataka,tj primanje istih.....nije mi problem,ali sam se navikao na simbian,pa sad malo kuburim sa wm.... 8)

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

Odgovori