Win mobile - korisne aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
mozda sam pogresno napisala,radi mobile shell ali zakuje jako brzo, il nece da prebaci,il nemogu da posaljem sms pise da je nemoguce poslati sms ,jeste instalirala sam net compact framework
eh sad mene intersuje da li ima app koja cisti mobiltel od gluposti koje su ostale prilikom brisanja programa,jer sam instalirala neki program pa izbrisala i ostale su njegove ikonice tacnije touch control
evo i ja malo da doprinesem ovoj temi:
evo upravo sam nasla dobru app za keyboard a zove se
spb full screen keyboard
eh sad mene intersuje da li ima app koja cisti mobiltel od gluposti koje su ostale prilikom brisanja programa,jer sam instalirala neki program pa izbrisala i ostale su njegove ikonice tacnije touch control
evo i ja malo da doprinesem ovoj temi:
evo upravo sam nasla dobru app za keyboard a zove se
spb full screen keyboard
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
jaco skini sa nekog sajta Dinar Soft -Mem Maid i instaliraj na teleofnu zatim u podesavanjima stikliras sve sto hoces da ti proveri tj. skenira i on ce ako postoje dead shortcuts da ih izbrise.Sa ovim programo ces takodje oslobadjati slobodnu memoriju zato je veoma koristan al ibi ti preporucio da ne cackas mnogo po njemu jer neka podesavanja mogu da ti upropaste telefon( ne mislim da ce da crkne ili tako nesto vec ces morati da ga hard resetujes)
Sto se tice tvog doprinosa znamo za SPB fullcreen keyboard(mada lepo od tebe sto si napisala jer neko od noviih korisnika mozda ne zna) a i trebala si neki screenshot da zakacis pa da ljudi vide kako izgleda.
Sto se tice testatura obavezno instaliraj RESCO keyboard pro i Finger keyboard 2 .Po meni je Finger keyboard 2 najbolja.
Sto se tice tvog doprinosa znamo za SPB fullcreen keyboard(mada lepo od tebe sto si napisala jer neko od noviih korisnika mozda ne zna) a i trebala si neki screenshot da zakacis pa da ljudi vide kako izgleda.
Sto se tice testatura obavezno instaliraj RESCO keyboard pro i Finger keyboard 2 .Po meni je Finger keyboard 2 najbolja.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
ok,pokusat cu to,malo da ocistim telefon valjda necu sta zabrkat da budem morala hard reset radit..
ok ako znate za SPB da ne ponavljam, imala sam resco keyboard i dobra je app
pokusala sam finger.. da instaliram instalacija prosla ok ali mi pise resolution does not support screen size i onda mi zablokira tel..
ok ako znate za SPB da ne ponavljam, imala sam resco keyboard i dobra je app
pokusala sam finger.. da instaliram instalacija prosla ok ali mi pise resolution does not support screen size i onda mi zablokira tel..
SPACE TIME 3.0
programibilan kalkulator cijih mogucnosti niste svesni...2D funkcije(parametarski zadane,u polarnom koordinatnom sistemu,vektorsko polje...),3D funkcije(parametarski zadane,u svernom koordinatnom sistemu,cilindricnom),INTEGRALE RESAVA(solidne tezine,ne mozete bas da se izivite na njemu,probao sam
,DIFERENCIJALE,LAPLASA,FURIJEA...da ne nabrajam,INDEX SA FUNKCIJAMA MU JE BESKONACAN...koristim ga vec jedno 2 meseca samo mogu reci da savrsen... 
programibilan kalkulator cijih mogucnosti niste svesni...2D funkcije(parametarski zadane,u polarnom koordinatnom sistemu,vektorsko polje...),3D funkcije(parametarski zadane,u svernom koordinatnom sistemu,cilindricnom),INTEGRALE RESAVA(solidne tezine,ne mozete bas da se izivite na njemu,probao sam

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Mislis na ovo.

SpaceTime 3.0 is the most powerful mathematics program ever developed for the Windows Mobile Smartphones.
Move, zoom and rotate 2D, 3D and 4D graphs in real-time.Explore mathematical concepts in an innovative interface and write your own scripts in our new programming language.
Solve limits,derivates and integrals with MobileCAS®, the only computer algebra system ever developed for Smartphones.
Mocna app.

SpaceTime 3.0 is the most powerful mathematics program ever developed for the Windows Mobile Smartphones.
Move, zoom and rotate 2D, 3D and 4D graphs in real-time.Explore mathematical concepts in an innovative interface and write your own scripts in our new programming language.
Solve limits,derivates and integrals with MobileCAS®, the only computer algebra system ever developed for Smartphones.
Mocna app.

evo usppjela sam instalirati spb mobile shell a da mi ne bug-uje,barem za sada..
eh sada me intersuje gdje mogu nabaviti skins shell?
p.s evo nasla sam kamaru skino-ova gdje sama sebi odredujem kakve ce mi biti ikonice i sve detalje,instalirala sam i pise mi da idem
You will notice other scripts like Luna_Paper.mscr. Each time you run
one of these, when you go to SPBShell/Programs/Tools/SBP Skins a new skin
will become available.
eh sada ne mogu nikako da nadem gdje mi se ovo nalazi sto mi se trazi jer u spb shell mi se ne nalazi ovo sto mi pise da trebam traziti
eh sada me intersuje gdje mogu nabaviti skins shell?
p.s evo nasla sam kamaru skino-ova gdje sama sebi odredujem kakve ce mi biti ikonice i sve detalje,instalirala sam i pise mi da idem
You will notice other scripts like Luna_Paper.mscr. Each time you run
one of these, when you go to SPBShell/Programs/Tools/SBP Skins a new skin
will become available.
eh sada ne mogu nikako da nadem gdje mi se ovo nalazi sto mi se trazi jer u spb shell mi se ne nalazi ovo sto mi pise da trebam traziti
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Facebook for your Windows Mobile

New from Windows Mobile: a Facebook application for your phone! Download the new Facebook application for Windows Mobile and:
*Send messages to any of the people in your Friends list.
*Take pictures and videos on your phone, then upload them right to Facebook.
*Send messages or call people in your Friends list.
*Manage your profile and post anytime, anywhere.
Keep up with the latest news and posts with Facebook on your phone. Now your status updates can be up-to-the moment accounts of what you’re doing. Photos and videos are about as close to live-action as you can get. Show your friends what you’re up to, while you’re out and about.
Lepa app.,za "facebook ovisnike".

New from Windows Mobile: a Facebook application for your phone! Download the new Facebook application for Windows Mobile and:
*Send messages to any of the people in your Friends list.
*Take pictures and videos on your phone, then upload them right to Facebook.
*Send messages or call people in your Friends list.
*Manage your profile and post anytime, anywhere.
Keep up with the latest news and posts with Facebook on your phone. Now your status updates can be up-to-the moment accounts of what you’re doing. Photos and videos are about as close to live-action as you can get. Show your friends what you’re up to, while you’re out and about.
Lepa app.,za "facebook ovisnike".

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 01:29
Mobil facebook samo za wm 6.0 pa na vise:
http://www.microsoft.com/library/media/ ... book01.jpg
http://www.microsoft.com/windowsmobile/ ... ebook.mspx
http://www.microsoft.com/library/media/ ... book01.jpg
http://www.microsoft.com/windowsmobile/ ... ebook.mspx
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Tiki Towers

The monkeys need your help! It's up to you to build a way for the monkeys to safely clear each level. Using limited supplies, work with your monkey friends to build towers out of bamboo poles, coconuts, and vines. Navigate through levels filled with hazardous obstacles that threaten the safety of your monkey pals. Tiki Towers is action and puzzle gaming at its best!
*Nominated for "Best Casual Game" - 5th Annual International Mobile Game Awards (IMGA)
GAME FEATURES:
-Play through five different islands and 45 challenging levels
-Realistic physics - bamboo structures will bend, break, and collide with the environment.
Supported Device:Samsung SGH I900 Omnia

The monkeys need your help! It's up to you to build a way for the monkeys to safely clear each level. Using limited supplies, work with your monkey friends to build towers out of bamboo poles, coconuts, and vines. Navigate through levels filled with hazardous obstacles that threaten the safety of your monkey pals. Tiki Towers is action and puzzle gaming at its best!
*Nominated for "Best Casual Game" - 5th Annual International Mobile Game Awards (IMGA)
GAME FEATURES:
-Play through five different islands and 45 challenging levels
-Realistic physics - bamboo structures will bend, break, and collide with the environment.
Supported Device:Samsung SGH I900 Omnia

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 25. Maj 2009. 18:13
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
predrag730, stvar je u tome da ne treba da "odzipujes" to nije "zip arhiva" vec .cab instalacioni fajl. Ako na PC-u imas instaliran Winzip ili slican softver a podeseno ti je da krije ekstenzije "poznatih tipova" lako je se prevariti posto se prikazuje ista ikona kao za zip fajl. Kopiraj .cab na mobilni i pokreni setup iz file manager-a mobilnog.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
hello..evo mene opet
imam problema sa shell-om..
kada dobijem sms ne prikazuje mi na shellu (ona ikonica u sredini ekrana koja pokazuje da je dosla sms) nista ne prikazuje koliko god dobijem sms-a pise 0..hm..nadam se da sam dobro objasnila..
sta da radim? da reinstaliram il je to samo jos jedan bug?
ispocetka mi je pokazivalo da sam dobila sms sada vec ne...

imam problema sa shell-om..
kada dobijem sms ne prikazuje mi na shellu (ona ikonica u sredini ekrana koja pokazuje da je dosla sms) nista ne prikazuje koliko god dobijem sms-a pise 0..hm..nadam se da sam dobro objasnila..
sta da radim? da reinstaliram il je to samo jos jedan bug?
ispocetka mi je pokazivalo da sam dobila sms sada vec ne...