Win mobile - korisne aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
opravo sam pregledao celu temu i ne nadjoh ono sto me zanima.
cuo sam za neki program koji prebacuje profile u zavisnosti od npr repetitora na kome je trenutno fon.
jel nekom to poznato.
koji program pravi profile ako je to uopste moguce na wm,
sa kojom app da dodam ring ton celoj grupi odjednom?
da li uz pomoc u temi navedenih bluetooth programa wm fon (u mom slucaju hd2) moze da se natera da prima fajlove bez uparivanja, tj posiljalac me nadje, posalje fajl a ja samo dobijem pitanje jel hocu da preuzmem
uf, seticu se jos neceg
setio se!
program za start meni tj njegovu organizaciju, sortiranje programa i ako moze da se naprave 4 kolone umesto 3
hvala
cuo sam za neki program koji prebacuje profile u zavisnosti od npr repetitora na kome je trenutno fon.
jel nekom to poznato.
koji program pravi profile ako je to uopste moguce na wm,
sa kojom app da dodam ring ton celoj grupi odjednom?
da li uz pomoc u temi navedenih bluetooth programa wm fon (u mom slucaju hd2) moze da se natera da prima fajlove bez uparivanja, tj posiljalac me nadje, posalje fajl a ja samo dobijem pitanje jel hocu da preuzmem
uf, seticu se jos neceg
setio se!
program za start meni tj njegovu organizaciju, sortiranje programa i ako moze da se naprave 4 kolone umesto 3
hvala
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
milkobgd, To za repetitor radi svaki telefon sutomatski i uvek trazi bolji signal i jaci...To za bluetooth program ti i ne treba ides Start>Settings>Bluetooth>pa jezicak services pa obelezis file transver i destikliras Authentication (Passkey) required i to je to ......Ako ides jos na advanced onda mozes da izaberes gde ce fajlovi da ti se snimaju....Ovo sam napisao napamet jer nemam HD2 ali otprilike su svi WM slicni samo procackaj i nacices ..... 
P.S.Opera mobile 10 beta 3 na mom LG-u (na 6.1 ROM-u) totalno upropasti WiFi i napravi ga neupotrebljivim jer ne mogu da se zakacim ni na jednu mrezu cim obrisem operu sve radi ok bas cu da probam operu mini da vidim jel se desava to isto....Jel ima neko ovih problema sa Opera mobile beta 3 ?

P.S.Opera mobile 10 beta 3 na mom LG-u (na 6.1 ROM-u) totalno upropasti WiFi i napravi ga neupotrebljivim jer ne mogu da se zakacim ni na jednu mrezu cim obrisem operu sve radi ok bas cu da probam operu mini da vidim jel se desava to isto....Jel ima neko ovih problema sa Opera mobile beta 3 ?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
dimi89, nismo se razumeli za onaj prvi program. pokazivao mi je neko, al tad nisam imao wm fon. dakle u zavisnosti od bazne stanice menja profil. npr na poslu mi se telefon nakaci na repetitor xy i telefon automatski predje na vibraciju, dodjem kuci, repetitor xz, telefon predje na tiho. van ova 2 fon je na glasno... probacu ovo za bluetooth, hvala.
moja greska, to je ipak bilo na symbianu
moja greska, to je ipak bilo na symbianu
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Boneyboy

This classical Jump’n’ Run offers a multi-layer scrolling, rendered animations and backgrounds and a stunning sound. You have to guide the little pygmy Boneyboy through the jungle to clear each stage. Shinny from liane to liane, jump from platform to platform and collect various items that help you to come forward. But watch out: many opponents and traps will give you a hard time. Think about: you will explore a world full of danger.
Features:
- outstanding graphics
- more than 30 different level and bonuslevel
- automatic save function after each level
- excellent music and sound effects
- programmable keys
- ultimatively heli-jump (bone on Boneyboy's head works as a rotor)
- dozens of different animated enemies and traps in a huge world
- very soft multi-layer scrolling
- sensational particle effects
- motion-blur-effect, if Boneyboy is touching an enemy
- weather effects (rain and bolts)
Compatible Devices:
- all Pocket PCs with Windows Mobile 2002 or higher
- Pocket PCs with 24 MB free RAM
- 12 MB of file storage (device or memory card)
- Square Screen supported

This classical Jump’n’ Run offers a multi-layer scrolling, rendered animations and backgrounds and a stunning sound. You have to guide the little pygmy Boneyboy through the jungle to clear each stage. Shinny from liane to liane, jump from platform to platform and collect various items that help you to come forward. But watch out: many opponents and traps will give you a hard time. Think about: you will explore a world full of danger.
Features:
- outstanding graphics
- more than 30 different level and bonuslevel
- automatic save function after each level
- excellent music and sound effects
- programmable keys
- ultimatively heli-jump (bone on Boneyboy's head works as a rotor)
- dozens of different animated enemies and traps in a huge world
- very soft multi-layer scrolling
- sensational particle effects
- motion-blur-effect, if Boneyboy is touching an enemy
- weather effects (rain and bolts)
Compatible Devices:
- all Pocket PCs with Windows Mobile 2002 or higher
- Pocket PCs with 24 MB free RAM
- 12 MB of file storage (device or memory card)
- Square Screen supported

- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:

Weather Forecast Has Never Been So Realistic !
Touch Weather Free/Pro – a finger-oriented full-screen weather forecast tool for Windows Mobile devices (Pocket PCs, PPCs, smartphones, PDAs). The exquisitely realistic video effects of snow, rain and cloudiness provide the vivid sensation of current or future weather conditions for more than 50000 locations over the world, and the reliability of the forecast is ensured by several weather aggregators. Touch Weather is available in Free and Pro versions.
Basic features of Touch Weather Free:
* Animated daily weather forecast;
* Amazing video effects;
* Global weather;
* 50000+ locations worldwide;
* Several weather aggregators and forecast reliability rating.
Extra features of Touch Weather Pro:
* Weekly weather forecast;
* Detailed daily forecast (morning, afternoon, evening, night).
System Requirements:
* Windows Mobile 5 PocketPC~Windows Mobile 6.5.3 Standard
Display Resolution:
* VGA 640x480
* WVGA 800x480
* qVGA 320x240
* WqVGA 400x240
* SqVGA 320x320
Nevidjena realisticnost.
Posle Manille 3D,zasigurno najjaca applikacija za prognozu.
Must have!
DEMO

Sjajno stvarno, premda otima mnogo vise kilobajta od "konkurenata" ali vredi svake pare, taken
Elem, kada vec govorimo o realisticnosti i 3D radostima, podsetilo me na ovo.. mala prezentacija za nesto nadolazece,
First look on the new SPB Mobile Shell 5.0:
http://www.youtube.com/watch?v=B2NGWvO_XDU

Elem, kada vec govorimo o realisticnosti i 3D radostima, podsetilo me na ovo.. mala prezentacija za nesto nadolazece,
First look on the new SPB Mobile Shell 5.0:
http://www.youtube.com/watch?v=B2NGWvO_XDU

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
SPB zaista se potrudio da za svaki dinar koji uzmu i daju nesto vredno korisniku.Pitanje je samo koliko ce memorije biti potrebno za pokretanje ovog cuga a i graficka aceleracije mi izlgeda neizbezno.Koliko vidim na vecini klipova pokazuju SPB Mobileshell 5 koji su instalirali na HD2....Tesk oda neki program nece da radi na HD2 tako da mi to nije neka uteha....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Jeste da je ovo windows sekcija ali onaj klip gore pokazuje spb na nexusu, stvarno ne znam zašto bi neko stavio tu odvratnu stvar zvanu spb shell na android nije mi jasno. Neka ostane na windowsu, android ima lep gui ne treba nam windows dizajn.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
dobro jutro, evo i ja da se ukljucim sa aplikacijama i igrama koje koristim a dal su korisne ili ne sami prosudite.
Astro Navigator 2: prikazuje nocno nebo sa zvezdama i planetama i njihovim imenima i sazvezdjima
CorePlayer: plejer za sve
iGO8: navigacija
Finger Keyboard: samo ime kaze, mada se meni ne svidja sto su dugmici ipak malo manji
fim: facebook chat
FpseCE0.10: emulator za sony playstation 1, ne znam kako tacno sljaka jer nemam bluetooth joypad al bice i to kad tad
MemMaid: program za ciscenje i podesavanje uredjaja
mFlash: da se upali "blic" lampica
Midomi: otpevas ili odzvizdis pesmu za koju ne znas kako se zove i on nadje ime autora i ime pesme
Mobiola Web Camera: napravis web kameru od fona
Opera10beta3
Panoramic Guitar Suite: akordi za gitaru, stimer i metronom
PocketMusicBundle: muzicki plejer
S2U2: otkljucavanje, javljanje i drugo kao na iPhonu
SKTools: ciscenje i podesavanje uredjaja
Skyfire: internet browser
SMS-Chat: totalno preuzimanje glupog (meni) wm sms menija
Spb Backup
Spb Shell 3.5
Task Facade: task switcher kao kod SE X1
WeatherPanel: Vremenska prognoza
WVGAFIX4: promena rezolucije
Igre:
Anthelion: svemirska pucacina (iz kokpita se gleda)
Archibalds Adventures: platforma
Asphalt4: trke
Atomic Cannon: kao Worms samo sa tenkovima
Brain School: mozgalica
Call Of Duty2: fps
hdWobble: zanimljiva g-sensor igra
Mini-Jetfight: simulacija
NFS Undercover: trke
Project Gotham Racing: trke
Resco Bubbles: g-sensor igra
Sonic Racing: trke
Spore
Teeter: g-sensor igra
Zuma
Tiki Towers: odlicna igra, ne znam kako da je opisem
Worms A Space Odity: crvici
Assassins Creed: 3d igra
Moorhuhn: utepujes kokos
Spider-Man Toxic City: platforma
Nisam stavio slike i oficijalne specifikacije jer me mrzi, kao i odakle sam skino jer je sve piraterija :p
Ove aplikacije i igre koristim na Samsung Omnia-i tako da na njoj rade, za ostale ne znam
Astro Navigator 2: prikazuje nocno nebo sa zvezdama i planetama i njihovim imenima i sazvezdjima
CorePlayer: plejer za sve
iGO8: navigacija
Finger Keyboard: samo ime kaze, mada se meni ne svidja sto su dugmici ipak malo manji
fim: facebook chat
FpseCE0.10: emulator za sony playstation 1, ne znam kako tacno sljaka jer nemam bluetooth joypad al bice i to kad tad

MemMaid: program za ciscenje i podesavanje uredjaja
mFlash: da se upali "blic" lampica
Midomi: otpevas ili odzvizdis pesmu za koju ne znas kako se zove i on nadje ime autora i ime pesme
Mobiola Web Camera: napravis web kameru od fona
Opera10beta3
Panoramic Guitar Suite: akordi za gitaru, stimer i metronom
PocketMusicBundle: muzicki plejer
S2U2: otkljucavanje, javljanje i drugo kao na iPhonu
SKTools: ciscenje i podesavanje uredjaja
Skyfire: internet browser
SMS-Chat: totalno preuzimanje glupog (meni) wm sms menija
Spb Backup
Spb Shell 3.5
Task Facade: task switcher kao kod SE X1
WeatherPanel: Vremenska prognoza
WVGAFIX4: promena rezolucije
Igre:
Anthelion: svemirska pucacina (iz kokpita se gleda)
Archibalds Adventures: platforma
Asphalt4: trke
Atomic Cannon: kao Worms samo sa tenkovima
Brain School: mozgalica
Call Of Duty2: fps
hdWobble: zanimljiva g-sensor igra
Mini-Jetfight: simulacija
NFS Undercover: trke
Project Gotham Racing: trke
Resco Bubbles: g-sensor igra
Sonic Racing: trke
Spore
Teeter: g-sensor igra
Zuma
Tiki Towers: odlicna igra, ne znam kako da je opisem

Worms A Space Odity: crvici

Assassins Creed: 3d igra
Moorhuhn: utepujes kokos

Spider-Man Toxic City: platforma
Nisam stavio slike i oficijalne specifikacije jer me mrzi, kao i odakle sam skino jer je sve piraterija :p
Ove aplikacije i igre koristim na Samsung Omnia-i tako da na njoj rade, za ostale ne znam
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
TouchXperiance Alpha 1
TouchXperience is the Next Generation User Interface for Windows Mobile, finger friendly and highly customizable, it offers many interesting features: program launcher, contacts manager, home screen, appointments, messaging, task manager, profile and event manager, call log, control panel, communication manager and many more.
UI koji obecava mnooogo.
Pogledajte DEMO pa presudite sami!
Ja ostadoh bez daha.
EDIT:
Status: Schaps' TouchXperience - coming end of March 2010.

UI koji obecava mnooogo.
Pogledajte DEMO pa presudite sami!
Ja ostadoh bez daha.
EDIT:
Status: Schaps' TouchXperience - coming end of March 2010.

Poslednja izmena od cale u Sre, 17. Mar 2010. 10:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
To si apsolutno u pravu gameforce.
Nisam to hteo da pisem nebi li kvario post opisa.
Medjutim,cinjenica je da su svi noviji shell-ovi/UI,poput Spb 5.0 kao i gore opisanog TouchXperiance-a,testirani na HTC HD2.
Tako da cisto sumnjam da ce moja Omnia 2,pored 800Mhz i grafickog cipa,sa ovako,uzasnim Open GL driver-ima,ispratiti ove "3D novotarije".
Sta da se radi.
Tower Defense v.1.1
Impressive game from StoneGames!
Pick up your phone and get ready for pure action and startegy!
Build your defense in a real time strategy game with beautifull graphics and watch the amount of enemies running for your base.
Izuzetna igra sa fantasticnom grafikom.
Preporucujem je svim fanovima strateskih igara.
Omnia 2 INFO:
Za rad ove igre instalirati OVE OpenGL driver-e.
Cekiranje High Perfomance opcije se podrazumeva.

Nisam to hteo da pisem nebi li kvario post opisa.
Medjutim,cinjenica je da su svi noviji shell-ovi/UI,poput Spb 5.0 kao i gore opisanog TouchXperiance-a,testirani na HTC HD2.
Tako da cisto sumnjam da ce moja Omnia 2,pored 800Mhz i grafickog cipa,sa ovako,uzasnim Open GL driver-ima,ispratiti ove "3D novotarije".
Sta da se radi.
Tower Defense v.1.1

Impressive game from StoneGames!
Pick up your phone and get ready for pure action and startegy!
Build your defense in a real time strategy game with beautifull graphics and watch the amount of enemies running for your base.
Izuzetna igra sa fantasticnom grafikom.
Preporucujem je svim fanovima strateskih igara.
Omnia 2 INFO:
Za rad ove igre instalirati OVE OpenGL driver-e.
Cekiranje High Perfomance opcije se podrazumeva.

- cale
- Mobil manijak
- Kontakt:
Wizcode Unformat Mobile v.1.02

Forensic data recovery for Windows Mobile-bring back deleted or lost files,rescue data from formatted or even damaged storage cards
Wizcode Unformat Mobile is a complete,inexpensive data recovery solution for Windows Mobile devices that is able to recover lost,deleted or damaged files and data from all major storage cards.
Use Unformat Mobile to:
* Recover deleted files.
* Recover lost files.
* Recover files from volumes with file system errors.
* Recover files from formatted cards.
* Recover data left from prior formats.
Unformat Mobile works by scanning the entire flash card sector by sector and analyzing the information from each sector. More than 180 file types are recognized and file system structures like folders and directory entries are taken into account. This data recovery process is highly effective especially whenever the file system has not been fragmented. It can rescue most of the data even from a formatted volume.
Unformat Mobile is your last line of defense against data loss. If utilities like Wizcode ScanDisk Mobile or Wizcode Undelete Mobile are unable to bring back your files, you should try Unformat Mobile.
Features:
* Supports all major storage card types.
* Supports all FAT file systems - FAT12, FAT16 and FAT32.
* Identifies 180+ different file types.
* Can rescue data even from formatted cards.
* Can restore files on another storage card or in main memory.
* Supports WM2003, WM5 and WM6 Pocket PC touch screen devices.
Requirements: WM2003-6.5,All resolutions.
Akcenat prvenstveno stavljam na "povracaj" obrisanih file-ova.
Jer se cesto desava da slucajno obrisemo neki file,bez namere.

Forensic data recovery for Windows Mobile-bring back deleted or lost files,rescue data from formatted or even damaged storage cards
Wizcode Unformat Mobile is a complete,inexpensive data recovery solution for Windows Mobile devices that is able to recover lost,deleted or damaged files and data from all major storage cards.
Use Unformat Mobile to:
* Recover deleted files.
* Recover lost files.
* Recover files from volumes with file system errors.
* Recover files from formatted cards.
* Recover data left from prior formats.
Unformat Mobile works by scanning the entire flash card sector by sector and analyzing the information from each sector. More than 180 file types are recognized and file system structures like folders and directory entries are taken into account. This data recovery process is highly effective especially whenever the file system has not been fragmented. It can rescue most of the data even from a formatted volume.
Unformat Mobile is your last line of defense against data loss. If utilities like Wizcode ScanDisk Mobile or Wizcode Undelete Mobile are unable to bring back your files, you should try Unformat Mobile.
Features:
* Supports all major storage card types.
* Supports all FAT file systems - FAT12, FAT16 and FAT32.
* Identifies 180+ different file types.
* Can rescue data even from formatted cards.
* Can restore files on another storage card or in main memory.
* Supports WM2003, WM5 and WM6 Pocket PC touch screen devices.
Requirements: WM2003-6.5,All resolutions.
Akcenat prvenstveno stavljam na "povracaj" obrisanih file-ova.
Jer se cesto desava da slucajno obrisemo neki file,bez namere.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 19. Mar 2010. 12:16
LJudi pomagajte pre neki dan sam se prvi put sreo sa widows mobile,htc hd2.Skinem neki neku aplikaciju sa neta izkopiram je u fon i kad kliknem na setup fajl fon se autmatski prikaci na operu, pojavi se blanc page i to je to zaustavi se instalacija u stvari ni ne pocne da se instalira.Sta da radim...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dusanlucic, sta si skinuo? Exe, cab ili nesto trece? Ako fajl koji si skinuo ima nastavak .cab onda se instalira sa telefona, ako ima nastavak .exe onda se instalira sa PC-a preko Active Synca/Windows Mobile Device Centra (povezes telefon sa Active Syncom i pokrenes exe setup na PC-u!).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dusanlucic, ne verujem da ih je Windows izmenio - pre ce biti da si pokusao na nekom od sajtova da ih sacuvas sa "Save As ..." ili slicno a radilo se o linku na koji se mora kliknuti posto ne pokazuje direktno na fajl.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
tomas.hokenberi Mislim da nije problem u tome.Pokusacu jos jednom da ti objasnim.Odem lepo na sajt ''freewarepocketpc'' nadjem program,lepo kliknem na download,skine se sve lepo zipovano i kad ga otpakujem ti fajlovi mi jako cudno izgledaju nigde ne pise "cab" i kad ih iskopiram u fon nece da se instaliraju.slikao sam desktop sa tim fajlovima preko print scrin smo sto neznam da stavim sliku ovde da ih vidis.Mogu ti poslati na mejl, moj je xxxxxxxxx@yahoo.com pa mi se mozes javiti da ti posaljem da vidis kako izgledaju.Stvarno sam ocajan kupio sam fon, postoje milion aplikacija a ja ne mogu da ih instaliram.Izvini sto davim i hvala