Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Nema potrebe za FB messengerom jer je ta funkcija integrisana u sistem. Ja je korostom i radi odlično. 8.1 stiže negde krajem proleća, i navodno će svi trenutno aktuelni wp8 uređaji dobiti update. Opera mini ne postoji. Postoji dosta drugih opcija kad su browseri u pitanju. Ako je kompresija podataka u pitanju, nokia xpress dobro odrađuje posao.
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Ne znam dali ste primetili, ali dosta stvari nije isto u podešavanjima... Kako na ativ s, tako na lumiama...

Ali ne savrseno. Ne mogu da vidim grupni chat i nema stikera (do devojke jearaphel napisao:Nema potrebe za FB messengerom jer je ta funkcija integrisana u sistem. Ja je korostom i radi odlično. 8.1 stiže negde krajem proleća, i navodno će svi trenutno aktuelni wp8 uređaji dobiti update. Opera mini ne postoji. Postoji dosta drugih opcija kad su browseri u pitanju. Ako je kompresija podataka u pitanju, nokia xpress dobro odrađuje posao.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slazem se da je FB Messenger nepotreban, ali kome treba: http://www.wpcentral.com/facebook-messe ... dows-phone - stize uskoro.
Opera pored IE? Meni potpuno nepotrebno! Nokia Xpress kao sto je araphel napisao radi sjajno, a ima jos gomila drugih browsera ako se neko gadi na IE, mada ponavljam, sjajno radi.
Opera pored IE? Meni potpuno nepotrebno! Nokia Xpress kao sto je araphel napisao radi sjajno, a ima jos gomila drugih browsera ako se neko gadi na IE, mada ponavljam, sjajno radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
I ja kazem da IE radi odlicno ali ja bih dve stvari poboljsao. Pocetni ekran bih dodao sa brzim plocicama i otvaranje novih kartica neradi kako bi trebalo da radi. Kada otvorim vise kartica i kada hocu sa jedne da odem na drugu on tu karticu nanovo ucitava i ako je stranica poveca kao polovni automobili to i potraje par sekundi.
Znaci on je upamti kao link a ne sacuva karticu u pozadini otvorenu.
Znaci on je upamti kao link a ne sacuva karticu u pozadini otvorenu.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Imas gomilu browsera sa tim brzim karticama, recimo i Nokia Xpress. Meni se to licno ne svidja. Sto se ovog multibrowsinga tice, da se tako izrazim, mislim da mobilni telefon sluzi samo za brzo otvaranje pojedinog sadrzaja, nikako kao zamena za tablet ili desktop
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Ali gle... Meni treba pretraživač sličan Operi (Mini) zbog toga što kad potrošim mb iz paketa imam usporen net a on jedino s Oper-om može da izađe na kraj. A i master volume će mi itekako smetati...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
~Arkan~, gresis, ovaj, gresis silno sine. Za redukovanje sadrzaja koristi Nokia Xpress. Za Master Volume nemam sta da dodam, kazem ili oduzmem, to je jednostavno tako, od 8.1 vise nece da bude.
Ako je potrošnja u pitanju, definitivno Nokia Xpress.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: Одг: Windows Phone 8 aplikacije
Čvrsto sam zagrizao da kupim Lumiu 520 ili 620, veoma će mi biti bitan pretraživač s kojim će usporeni net izaći na kraj.miodrage napisao:~Arkan~, gresis, ovaj, gresis silno sine. Za redukovanje sadrzaja koristi Nokia Xpress. Za Master Volume nemam sta da dodam, kazem ili oduzmem, to je jednostavno tako, od 8.1 vise nece da bude.
A i navikao sam na Fb messenger koji je na Androidu gotovo savršeno odrađen, a odustao sam da od toga da mi i sledeći telefon bude Android jer hoću da probam nešto novo.
Na master volume bih se navikao, šta je tu je.
I da, pogledaj fejs, imam pitanja za tebe.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
- :: lumia 625
Koju aplikaciju koristiti za vremensku prognozu? Accu je prilicno tacan.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42
Re: Одг: Windows Phone 8 aplikacije
@ ~Arkan~
Mesindzer stize uskoro, najavljen je nedavno - http://www.wpcentral.com/facebook-messe ... dows-phone
Mesindzer stize uskoro, najavljen je nedavno - http://www.wpcentral.com/facebook-messe ... dows-phone
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Accu i samo accu!
Kao i do sad na Androidu. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
- :: lumia 625
vidis da ne radi, isti problem kao i kod ostalih 
sta je kvalitetna alternativa?

sta je kvalitetna alternativa?
Meni radi al koristim Bing
.. blablablablablablablabla

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nekako sam navikao na Accu... I na kompu kad gledam prognozu imam bookmarkovan Accu.
Ko vam je kriv pa necete da koristite telefon na engleskom... Tu se slazem sa Mijom - ne podnosim srpski jezik ili bilo koji osim engleskog na racunarima, telefonima itd. 

Koristim Bing Vreme, extra aplikacija,tacno pokazuje vreme,preporuka
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Kad smo kod prognoze The Weather Channel je dosta precizna. Prikazuje realnu temperaturu, dok bing zna da omane.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Secam se, nekada davno, na iPhonu sam imao 11 razlicitih aplikacija za vremensku prognozu... Suludo
SAda imam AccuWeather, koji tu i tamo pogledam, Bing Weather koji mi je na Live Tile (AW nije), a na LS (Awesome Lock) ide sve preko AW. Prognoza je relativno tacna i precizna, tako da sam ja zadovoljan.
Inace testirao sam, prebacio sam jezik na srpski, i aplikacija je i dalje radila, a onda je prestala da radi. Vratio jezik na engleski, i radi jopet. Znaci do toga je.

Inace testirao sam, prebacio sam jezik na srpski, i aplikacija je i dalje radila, a onda je prestala da radi. Vratio jezik na engleski, i radi jopet. Znaci do toga je.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da da bi accuweather radio potreban je en. jezik na telefonu, sa srpskin nece radidi, tako je i kod mene. Gore pomenuti The Weather Channel je meni odlican i u nju se najvise pouzdam. Prognoza je meni vrlo bitna zbog cvecarstva.
Isprobao sam i brosver nokia xpress i brosver lepo radi, kad se iskljuci usteda podataka vide se komplet stranice. Lose su resili nacin dodavanja brzih plocica, to je jedina mana.
Isprobao sam i brosver nokia xpress i brosver lepo radi, kad se iskljuci usteda podataka vide se komplet stranice. Lose su resili nacin dodavanja brzih plocica, to je jedina mana.