Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Windows Phone 8 aplikacije
^ dobro došao si na iOS, a i android 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Baraba, kakav si ti optimista (
ne mogu da verujem).

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Baraba, znas da na Android necu nikad, a sto se iOSa tice, videcemo, iskreno, dosta sam skeptican, jer sam sve prebacio na OneDrive,uz 125 gb prostora, i syncovao sa tabletom i kompom, mnogo bolje nego sto sam ikada mogao sa iPhonom, a para za Apple ekosistem nemam
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
miodrage, to je realno dobar potez nikako los. Vec je to pisano ali izgleda da se mora ponavljati. Eto neka povecaju integrisanost drustvanih mreza u okviru OS-a i Facebook ili Twitter nesto izmene oko API-a i dobijas totalnu nefunkcionalnost integracije. Time dolazimo do toga da bi morao da se radi apdejt celog OS-a da bi se promenilo par sitnica u okviru integrisanih aplikacija sto nikako nece moci da se uradi za 24h koliko bi trebalo da se odradi apdejt jedne odvojene aplikacije.
Onako bi cekao nedelju dve (najmanje) da se odradi apdejt OS-a i da pocne da se pusta, a da ne spominjem jos ove kojima apdejtovi zavise od operatera, dok na ovaj nacin vec isti dan moze da se uradi promena.
Onako bi cekao nedelju dve (najmanje) da se odradi apdejt OS-a i da pocne da se pusta, a da ne spominjem jos ove kojima apdejtovi zavise od operatera, dok na ovaj nacin vec isti dan moze da se uradi promena.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ma to ovi hoce da forsiraju apps, a ja zelim sve u sistemu... bolje je radilo. Ne treba mi sve, fb poruke i ono sto i sada imam, osnovni info o svima.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Zasto aplikacija Bing health fitness nece da radi kad se ekran ugasi?Znaci dozvolio sam da radi u pozadini,live tile isto,reinstalirao sam je,restartovao telefon,ali i dalje nista.Znaci nadje gps signal,pritisnem start i krene sve lepo prati moju poziciju.Posle nekog vremena ekran se ugasi.Kada ponovo upalim ekran,izmedju poslednje i trenutne pozicije samo docrta pravu liniju!?Jel ima jos neko ovakav problem?
- alphablue597
- Mobil fan
Nasao sam sjajnu aplikaciju za pracenje sportskih rezultata,sofascore,pa ako neko hoce neka instalira s ovog linka da bi se ja resio reklama(ne treba logovanje,nista,samo da se instalira).Ako neko hoce neka instalira,bio bih mu zahvalan.Evo linka
http://www.sofascore.com/share/535bde3f78e13af2738b4572
http://www.sofascore.com/share/535bde3f78e13af2738b4572
Evo ja sam 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 14:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
- alphablue597
- Mobil fan
Hvala Cedogares.;)Stigla azuriranja za nokia mape,mapa Srbije je veca za 19mb...
- alphablue597
- Mobil fan
Moram da dam preporuku za weather channel aplikcaiju.Znaci ko hoce dobru aplikaciju za vremensku prognozu,nema bolje.Probao sam sve,bing weather,accuweather,weather bug,amazing weather hd(full verzija),ali od ove nema tacnije,i ova ima upozorenja za vremenske nepogode.Recimo juce za Nis mi bilo zuti stepen,za potencijalnu grmljavinu i kisu.Danas je narandzasti stepen za kisu,dok je za Valjevo crveno upozorenje.Jeste da ima puno bagova(recimo 36h prognoza mi je u F,a ostalo u C),i da ruzno izgleda,ali sto se tacnosti tice,razbija.
Druga stvar,ne znam da li znate da postoji free verzija MoliPlayer-a,i mozete da je instalirate besplatno.Odmah da vam kazem da nije sve tako ruzicasto.Prvo promenite region na China(vodite racuna da SAMO region promenite, ne jezik,da me ne psujete posle).Restartujte telefon.Idite na sledeci link
http://www.windowsphone.com/en-in/store ... fdf57b345f
i skinite aplikaciju.Pokrenite je.Pisace vam sve na kineskom.Kliknite ZADNJI link(obaj skroz dole,ispod onog uokvirenog),i onda ce vam se pojaviti engleski jezik.Vratite region.Sad ne znam koliko se ova verzija razlikuje od one koja se placa,ja ga nisam mnogo koristio, ali sve radi normalno.Ne valja to sto kad god otvorite ovu aplikaciju,morate da kliknete na onaj link,ali opet, sto je dzaba.....
Druga stvar,ne znam da li znate da postoji free verzija MoliPlayer-a,i mozete da je instalirate besplatno.Odmah da vam kazem da nije sve tako ruzicasto.Prvo promenite region na China(vodite racuna da SAMO region promenite, ne jezik,da me ne psujete posle).Restartujte telefon.Idite na sledeci link
http://www.windowsphone.com/en-in/store ... fdf57b345f
i skinite aplikaciju.Pokrenite je.Pisace vam sve na kineskom.Kliknite ZADNJI link(obaj skroz dole,ispod onog uokvirenog),i onda ce vam se pojaviti engleski jezik.Vratite region.Sad ne znam koliko se ova verzija razlikuje od one koja se placa,ja ga nisam mnogo koristio, ali sve radi normalno.Ne valja to sto kad god otvorite ovu aplikaciju,morate da kliknete na onaj link,ali opet, sto je dzaba.....
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Meni weather channel nedaje upozorenja, ali zato Weather To-Go me redovno obavestava o kisi, vetru i ostalim nepogodama.
Meni se za tačnu prognozu dobro pokazao frost free posto uzima podatke sa Norveskog sajta yr.no
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
- alphablue597
- Mobil fan
Deksi,kako ne daje?Ja sam obe verzije probao i obe daju,pise alert i na live tile imas broj upozorenja,probaj...
- alphablue597
- Mobil fan
Pazi,ne izbacuje upozorenje u notification,kao weather to go,ali pise na live tile,imas broj,i kad otvoris aplikaciju pise alert iznad trenutne temp.Ja imam nokia verziju,ali i ova druga isto radi.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Aha na to si misleo, dobro to vidim. Na weather to-go je ipak bolje i vidljivije obaveštenje. Zvučno i gore u not... baru napiše podatke.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Meni i dalje Accuweather najbolje radi. Uglavnom, kombinujem sa Bing Weather i to je kombinacija koja se u 95% slucajeva pokazala kao dibra
- alphablue597
- Mobil fan
Accuweather je tacan,ali nema weather alerts za Srbiju(tj.ima samo za USA),a i ne radi kada je jezik srpski.
jel ima aplikacija za adobe flash player, treba mi za neke sajtove video da pustim...
Da li neko koristi Umbrella8 za vrem.prognozu, nekako mi ok deluje, uporedio sam podatke sa AccuWeather i to je to otprilike.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm