Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Deksi, takodje moze i preko OneNote na kompu (ko ima Office). Ja sam na taj nacin napravio 2 NoteBooka, nekoliko sectionsa, i page-ove sam dodajem kako mi volja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nemogu ja to instalirati na komp jer sam josuvek na xp.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Deksi, zanima me kako na tvojoj 520-ici radi Viber ? Kod mog caleta radi savrseno, sve dok mu je Viber upaljen, odnosno dok on nesto cacka po njemu, ali cim ga pogasi... 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ Isto ovako i kod mog ćaleta. Dok je upaljen radi lepo, ali čim izađe iz aplikacije druga priča.
Ne znam, jel moguće da WP ubija procese sam od sebe ili nekako da izbacuje iz rama te neke "teže" kao što je viber? Nema mi logike, al ajd da pitam...
Ne znam, jel moguće da WP ubija procese sam od sebe ili nekako da izbacuje iz rama te neke "teže" kao što je viber? Nema mi logike, al ajd da pitam...
Nije nemoguće. Šta više, vrlo realan scenario. Ne može sve pootvarano da drži aktivno.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Viber ne koristim jer nemam potrebe za tim. Moji razgovori su u 99% slucajeva su duzine 1 minut, nema se vremena. A veliki broj i ovih sms poruka od operatera ne iskoristim, propadnu.zavodnick napisao:Deksi, zanima me kako na tvojoj 520-ici radi Viber ?
Jedino duze malo proćaskam sa komšinicom (ti znaš kojom)

- zavodnick
- Expert
Deksi, nadam se da ne procaskas preko telefona
Azimuth, sto se tice toga da WP ubija sam neke "teze" procese, vrlo vrlo je moguce, jer kod mog caleta na 520-ici se Viber otvara ( bez laganja ) sigurno 5-8 sec... S tim u vezi, mozes da vidis, koliko "gusi" telefon taj Viber

Azimuth, sto se tice toga da WP ubija sam neke "teze" procese, vrlo vrlo je moguce, jer kod mog caleta na 520-ici se Viber otvara ( bez laganja ) sigurno 5-8 sec... S tim u vezi, mozes da vidis, koliko "gusi" telefon taj Viber

- Azimuth
- Moderator
Pa znam, i kod mog ćaleta je ista priča. Čitava večnost mu treba da otvori aplikaciju.
Razumem da na jačim modelima brže otvara, ali zašto na tim istim jačim modelima ne radi kako bi trebalo da radi. Prilično je frustrirajuće kad npr ćaletu pošaljem poruku i onda stignem da ga vidim pre nego što njemu stigne poruka. A da sedi sa telefonom u rukama i otvorenim viberom, pa nije baš ni on dokon.
Razumem da na jačim modelima brže otvara, ali zašto na tim istim jačim modelima ne radi kako bi trebalo da radi. Prilično je frustrirajuće kad npr ćaletu pošaljem poruku i onda stignem da ga vidim pre nego što njemu stigne poruka. A da sedi sa telefonom u rukama i otvorenim viberom, pa nije baš ni on dokon.
- zavodnick
- Expert
Azimuth, sto se tice toga, kad je Viber upaljen, njemu odmah dolazi poruka... 

- Azimuth
- Moderator
Pa da, kad je upaljen ili par sekundi po izlasku iz aplikacije. Ali ako mu par minuta po izlasku iz aplikacije neko ne pošalje poruku, viber prosto bude kao mrtav konj.
Zato sam pitao da li mozda sam sistem ubija aplikacije posle nekog vremena ili mu viber prosto ne leži ili šta već.
Zato sam pitao da li mozda sam sistem ubija aplikacije posle nekog vremena ili mu viber prosto ne leži ili šta već.
- zavodnick
- Expert
Azimuth, vjerovatno...vidis da i kod tvog caleta otvara Viber k'o Vucic Bg na vodi... 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Fantasticna aplikacija, koristim je vec vise od godinu dana, i iako sam trazio, isprobavao sve i svasta, nijedna ne radi ovako dobar posao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Izašao update za Viber, dosta poboljšanja , startovanje aplikacije je znatno ubrzano , nema resuminga kao pre.
- zavodnick
- Expert
tolero, nemam pojma... jos uvijek to nisam vidio, mada iskren da budem, na mojoj 1520-ki se to nikad nije desavalo... tj. da otvara dugo i da pise "resuming" 

Viber ulaz (na 925), isto kao i pre apdejta, 3-4-5 sek.
Preporuka za #1ToolKit app, dosta stvari na 1 mestu, sa reklamama, 250 din kosta inace
poz
Preporuka za #1ToolKit app, dosta stvari na 1 mestu, sa reklamama, 250 din kosta inace

poz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- zavodnick
- Expert
tolero, sinoc sam instalirao update Vibera...i dok sam prvi put pricao sa starcima,stalno mi je u pozadini "sviralo" reconnecting i kad sam pogledao u telefon pise resuming,ali poslije toga sam jos 5 puta zvao preko Vibera i to je potpuno nestalo....Moram reci da sam prije toga odradio "fabricka podesavanja na telefonu" pa je moguce da mi je ostalo nekoliko app koje su se downloadale u pozadini...
ali sve mi je isto kao i prije...par dodataka i nista vise,a da brze otvara...NE.
To cu jedino da provjerim na caletovoj 520-ici,pa javim...

To cu jedino da provjerim na caletovoj 520-ici,pa javim...
Ma 925 posle poslednjeg update viber znatno brze radi .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 20. Nov 2014. 21:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom tackica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom tackica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Jes vala, primetno je poboljšanje