Aplikacije za Windows Phone 8.1

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1

Post od Vlada Zem »

Tubecast i ja koristim, samo odcekiraj opciju u settings "continiung playback..." snaci ces se vec... Samo ima bag da za sekundu vrati pesmu na pocetak i nastavi posle normalno, tako je barem kod mene. Ne secam se sad, mislim da je tu Metrotube perfektan
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Gregor Samsa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
:: lumia 520

Post od Gregor Samsa »

E hvala vam, videcu hocu li uspeti.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ako imate svalerku i slike njene ovo je za vas :D Danas free.
Brilli Gallery Locker

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ja za takve stvari koristim "Photo Lock Free" - prebacim tu sve slike koje su "samo za moje oči", i milina. :D :D

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Ili KymCalc :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Samo treba napomenuti kada neka app nije bas "free", recimo ova "Brilli Gallery Locker" je "trial" 30 dana. Posle se moze koristiti ali nema zakljucavanja novih fajlova.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Mislim da nije ni KymCalc posto sam je instalirao kada je bila na app deals

novibgnovi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 18. Jul 2015. 16:39
:: alkatel 1042D

pitanje iz radoznalosti

Post od novibgnovi »

Imam pitanje iz ciste radoznalosti-da li postoje divlje/nezavisne aplikacije za wp,koje se nalaze van prodavnice a da mogu da se skinu i utisnu u telefon da rade.Ako nema da li je to do telefona odnosno zakljucanosti os za prodavnicu ili nece niko da pise slobodne aplikacije.van prodavnice.Ovo pitam iz ciste radoznalosti,inace aplikacije iz prodavnice nisu toliko lose.Postoji li neki format kao sto apk. i slicno. :(

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Re: pitanje iz radoznalosti

Post od 9R94 »

Cini mi se da mozes da skidas aplikacije van prodavnice i da ih koristis ali ako se na win nalogu prijavis kao developer, i to mi se cini i da tu imas limit tj da mozes nekoliko tako aplikacija da instaliras.

Lobo84
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Jun 2015. 20:52
:: Microsoft lumia 640

Post od Lobo84 »

Jel se jos nekome desi da na accuweather zablokira ikonica..... Idalje mi pokazuje da ima 34 stepena a ustvari je vece i ima 20 stepeni.... Ima li neko preporuku za neku bolju vremensku prognozu?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

MSN weather, recimo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Ja koristim ovu fabricku. Probao sam ih sigurno 10 jos i nijedna mi nije legla. Fabricka je poprilicno tacna, plocica ne koci, mozda da je plocica providna, al to je sitnica.
Hvale jos i Prognozu. Domaci developer, ok je aplikacija

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

I ja koristim weather channel, mislim da je ona najbolja i najmanje trosi net(accuweather recimo oko 250mb mesecno, ova 10x manja). Takodje ima upozorenja, obavestava kada ce poceti kisa/grmljavina, azurira plocicu momentalno, sve u svemu odlicna!

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Viether (ima transparent live plocicu) ili gore navedene weather channel i msn weather

novibgnovi
Novajlija
Novajlija

Post od novibgnovi »

Nisam bas shvatio postpji li uopste neki izbor u ovom sistemu-tipa:
1.promena ringtona-makar sa nekim nezavisnim alatom
2.biranje bekapa sistema/ po zelji oblak,ili na lokalnom racunaru uz neku sinhro aplikaciju ili nista ako ne zelim....
3.bekapovanje adresara na lok racunaru,ili na oblaku ali iz moju dozvolu ili nista ako ne zelim....
4.da li se aplikacije mogu blokirati,da ne rade u pozadini odnosno da ne izlaze na mrezu bez odobrenja.
5.cemu vidim rucno skidanje aplikacija sa racunarom kad opet mora da se udje u prodavnicu da bi se one verifikovale..verovatno
6.da li instalirani program.moze da se skloni negde u stranu-bekapuje posle reseta sistema i odatle da se vratri ili opet mora nanovo u prodavnicu da se skida-instalira.
6.moze li se na osnovu rada sa wp7 kaze da je i rad u wp8 isti ako ne slican,po pitanju ergonomije samog os-a
Ako su odgovori na gornja pitanja negativni,onda taj sistem je mozda malo bolji od nekog fabrickog os stavljenog u telefon(sa njima isto moze da se radi multimedia,internet,vrem prognoza...!!!.
Probao sam malo wp 7,5,pa pitam je to u stvari to.Hvala :|

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

1. Ringtone maker,
2. Nisam siguran ali cini mi se da u opciji backup imas da biras sta da sacuva (sms, aplikacije, slike, rezultate igrica...) i na one drive ide sve,
3. Ovo nisam bas shvatio ali ti se kalendar, kontakti sinhronizuju sa outlook, gmail,
4. Naravno, imas battery saver i u njemu dozvolis/blokiras da koje aplikacije mogu da rade u pozadini,
5. To jedino mozes da skines na racunaru i instaliras na telefon ako se registrujes kao windows developer, nazalost drugacije ne moze,
6. Mislim da moze, ako ne samo stikliras u prodavnici i my application sta ti treba od starih aplikacija i on sam skida,
7. Nisam koristio win7 ali ima poboljsanja.
Sacekaj jos necije misljenje za pitanja na koja nisam bio siguran za odgovor :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

1. Ringtone maker
2. Mozes raditi kompletan bekap sistema na OneDrive - Slike i video, podešavanja, SMS i MMS, aplikacije... U settings biraš šta da ti čuva.
3. Bekap na Outlook ili Gmail. Kod mene ide na oba za svaki slučaj. :)
4. Battery saver i poubijaš šta ti ne treba.
5. Sigurnost, sigurnost, sigurnost. E sad čija to je već druga tema. :D Možeš se prijaviti kao dev pa sajdloadovati app, u suprotnom ne.
6. Pogledaj pod tačkom 2.
7. (imaš dva puta pod 6. :lol ) WP koristim tek od 8 tako da ne znam.

novibgnovi
Novajlija
Novajlija

Post od novibgnovi »

Zanima pe pod 2:Da li te opste pita gde hoces bekap sistema?Ako je oblak jedina opcija to bez veze,jednostavno npr. necu da drzim nista u oblaku,moze samo na lokalnom racunaru,to me interesuje. Da li isto pita za kontakte da li da ih bekapuje,jer neko rece na forumu ranije da telefon automatski sve kontakte prebacuju na neki oblak bez dopustenja vlasnika,kako bi kasnije iste lakse pozvao,sto je prakticno ali...makar da pita.
Kakva je situacija sa pravim fm radiom,na telefonu,onaj genericki skin je ruzan,ima li neka lepsa i prakticnija aplikacija namenjena za to?Ima li neka signalizacija za propustene pozive i poruke,sta preporucujete od programa za to,ako ih ima? :|

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Koliko znam samo na OneDrive se radi system bekap. Ako neko ipak zna za drugu varijanru neka me ispravi.

Naravno da ne moraš da bekapuješ ništa ako nećeš.

FM radio nisam ni jednom uključio za svo vreme koliko sam na WP, ali ga moje ženče koristi skoro svaki dan. Ne znam šta te zanima u vezi njega.

Ne. What you see is what you get. Nema promene launčera, skinova... Ako je tebi ružan nekima nije. :P

Na nekim modelima koji to podržavaju imaš tkz. Glance koji ti na ekranu pokazuje obaveštenja. LED notifikacija i sl. nema.

Odgovori