Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Jel postoji neka aplikacija kojom mogu da stavim pasword za ulazak u sms na Ativu..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Postoji password za ceo uredjaj, posebno postoji samo aplikacija za zastitu galerije
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
E hvala na odgovoru, znam za ceo uredjaj, zastitio bih samo sms i mozda jos ponesto, steta sto nema aplikacije za takve stvari..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ima li program za snimanje razgovora? Nije bitno da li je free ili se plaća. I da nema beep (pištanje na 15-30sek).
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Call recorder aplikacije postoje, ali rade samo na wp7, na 8 postoji mute mikrofona za 3rd party apps. To je do OSa
- Baraba
Pitam za 920, znači WP8. Što znači, ima li konkretnog rešenja ili ne?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Negative on that Houston! Mislim da sam sve jasno napisao.
- Baraba
Pa šta ima ovaj WP na 920 sem zastarelog hardvera 

Samo vrhunsku kameru, odličan kvalitet izrade, veliku težinu i debljinu 

Eto ništa - aj ćao prodaj ga i razguliBaraba napisao:Pa šta ima ovaj WP na 920 sem zastarelog hardvera

Nokia Lumia 820
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
markonato je sve objasnio. Nema bokjeg uredjaja danas, osim mozda 1020 zbog kamere i 3gb RAMa, koji je prakticno nepotreban. Eventualno sluzi za brzu obradu fotki
- Baraba
Gledano na duze staze ja sam za noviji hardver, koji ce imati update dugo. A ne apple filizofiju, to nemate jer vam ne treba. Mislim, sta ce ti nov audi kada i sa traktorom mozes da se prevezes.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mislim da uopste hardver nije zastareo... GNex ima slabiji hardver od 920 i radi odlicno, pa ne vidim po cemu je onda ovaj zastareo, narocito kada je zahtevnost WP8 u pitanju. Ovo me sve vise podseca na standardna prepucavanja po gejmerskim forumima - sto napucaniji hardver i sto vece cifre.
Realnije bi bilo šta će ti audi koji je na papiru jači, kada je slabiji mercedes brži i udobniji...Baraba napisao:Mislim, sta ce ti nov audi kada i sa traktorom mozes da se prevezes.

Nokia Lumia 820
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Glance screen background
vatajte odicno izgleda
http://nokiamob.me/2013/10/10/nokia-bet ... more-20338
vatajte odicno izgleda
http://nokiamob.me/2013/10/10/nokia-bet ... more-20338
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... place.html
Evo ovako, sledite upustvo vrlo je jednostavno, u svakom slučaju... Ja sam instalirao besplatno na here maps i here drive+, vratio setovanja na originalne postavke, ovim mislim na region SRB, i here drive+ radi i u licenci piše global...Psssssssss... Da neko ne čuje...
Nisam imao wp7.8 da probam..., ali na wp8 radi na ativ s-u...
Evo ovako, sledite upustvo vrlo je jednostavno, u svakom slučaju... Ja sam instalirao besplatno na here maps i here drive+, vratio setovanja na originalne postavke, ovim mislim na region SRB, i here drive+ radi i u licenci piše global...Psssssssss... Da neko ne čuje...

Nisam imao wp7.8 da probam..., ali na wp8 radi na ativ s-u...
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
ooo fala lepo,konacno da jedan proxy obavlja poslic

- rotkod
- Mobil fan
Kod keve mi je htc mozart, a ona je na putu, pa ne mogu da probam, ali možda nudi ono što može na lumia 800-900, pa opet dobro... "enivej" fercera, a to je najvažnije... Ima tu dosta nokia app, kao pro cam.. i to, ali nisam probao...
Uspeo da instaliram here drive na ovu foru iako pre toga uopste nisam imao opciju instal vec samo buy, Ali mi javlja licence invalid, Sta sad?
- rotkod
- Mobil fan
Cedogares,
Hmmm... Dakle, promeniš region, "SAD", onda restart, pa kad se povežeš na wifi drži na povezanom wifi prst i ottvori ti dodatna podešavanja, uključi proxy, ubaci gore 117.135.139.179 a dole 8888 , potom odeš na market, skineš here drive+, ja sam već imao here maps sa mapama koje koristim...
Nakon toga sam se povezao gps i to je to, radi mi i dalje, stim da sam se posle čak iregistrovao na nokia here, jer imam nalog od pre... još iz doba nokia 72... Onda sam išao videti, oće li mi ugasiti opciju, po promeni regiona, ali nije, iago sam vratio na SRB..
Posle sam izbrisao čak i proxy i radi.. Jbg... Ne znam...
Meni na ativ s radi...
Nemam update GDR2, mada nema veze sa tim...
Jesi li radio proxy upisivanje, kao što je navedeno na sajtu, promenom regiona u USA, dobiješ mogućnost instalacije, ali po pokretanju iste, obavesti te da nemaš licencu... o tome sam već pisao u prednostima nokia u odnosu na samsung... Ali ako si uradio proxy upisivanje ne bi trebalo... Koji telefon koristiš?
Tako ako si uradio "proksi" ne znam šta bi moglo da bude...
Jesi li?!
Evo ovako to izgleda, samo što kucaš gore navedeno... i potvrdiš...

Hmmm... Dakle, promeniš region, "SAD", onda restart, pa kad se povežeš na wifi drži na povezanom wifi prst i ottvori ti dodatna podešavanja, uključi proxy, ubaci gore 117.135.139.179 a dole 8888 , potom odeš na market, skineš here drive+, ja sam već imao here maps sa mapama koje koristim...
Nakon toga sam se povezao gps i to je to, radi mi i dalje, stim da sam se posle čak iregistrovao na nokia here, jer imam nalog od pre... još iz doba nokia 72... Onda sam išao videti, oće li mi ugasiti opciju, po promeni regiona, ali nije, iago sam vratio na SRB..
Posle sam izbrisao čak i proxy i radi.. Jbg... Ne znam...
Meni na ativ s radi...
Nemam update GDR2, mada nema veze sa tim...
Jesi li radio proxy upisivanje, kao što je navedeno na sajtu, promenom regiona u USA, dobiješ mogućnost instalacije, ali po pokretanju iste, obavesti te da nemaš licencu... o tome sam već pisao u prednostima nokia u odnosu na samsung... Ali ako si uradio proxy upisivanje ne bi trebalo... Koji telefon koristiš?
Tako ako si uradio "proksi" ne znam šta bi moglo da bude...
Jesi li?!
Evo ovako to izgleda, samo što kucaš gore navedeno... i potvrdiš...