Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Nokia smartcam pro instalirana
i samsung folder ...tako da to je to...

Sve tako odradio, promenio na Usa pa resetovao, podesio proxy, usao na store i dobio mogucnost free sidanja here drive-a iako mi je pre toga bila samo opcija buy po ceni od 3900din, dakle funkcionise fora al pri pokretanju mi javlja za licencu 220.. Tel je isto Ativ S, update-ovan..rotkod napisao:Cedogares,
Hmmm... Dakle, promeniš region, "SAD", onda restart...
EDIT:
Jedino sto meni ne nudi here drive+ vec samo
here drive (bez plusa), jel to zez?
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Pa here drive + ćeš naći kad otvoriš samsung aplikacije, tu je i njega instaliraj! Ne traži na "srč"...
Znači, market, samsung app, pa rolaj dok ne nađeš here drive +...
Javi šta si uradio...
Znači, market, samsung app, pa rolaj dok ne nađeš here drive +...
Javi šta si uradio...
Nema
jel mozes nekako da mi serujes link ka aplikaciji Ili nacrtas kako da nadjem
, sve Sam pregledao, od top free do best rated...
Edit: Nadjoh link na googlu http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 94d54df06f al pise da ne odgovara za moj uredjaj, inace imam i koristim here maps neko vreme..

Edit: Nadjoh link na googlu http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 94d54df06f al pise da ne odgovara za moj uredjaj, inace imam i koristim here maps neko vreme..
- rotkod
- Mobil fan
Ne čitaš, lepo piše da se proba više puta, probaj više puta, daće ti da instaliraš!!!
Ne znam šta da ti kažem, ja sam je nakon svega našao u samsung app, lepo stoji here drive +...
Probaj tamo da je nađeš...
Ne znam šta da ti kažem, ja sam je nakon svega našao u samsung app, lepo stoji here drive +...
Probaj tamo da je nađeš...
Citam druze, probao brdo puta, ako mislis u Samsung zone tako ga nema, inace here drive(bez plus) nisam uspeo instali iz prve al imao Sam ponudjenu opciju instal, za h. drive+ nemam ni to, takodje nema je u store-u vec sam je nasao jedino preko googla, verovatno zato sto nije izlistana medju aplikacijama zato mi i ne nudi instal opciju..
Edit: Jel moze jos neko sa Ativom da proba?
Edit: Jel moze jos neko sa Ativom da proba?
- rotkod
- Mobil fan
Onda jbg.. Ne zameri, ali nekad ljudi ne citaju, pa ja prvo pomislim da je to u pitanju... Ja sam ga odmah nasao u samsung zone i pisalo je here drive +, e sad...
Od promena, sam samo promenio region, a bilo mi je podeseno sve na SRB, a posle instalacije i probe, vratio sam na SRB region da vidim dali radi... I evo radi...
Ne znam u cemu je problem...
Jbg...
P.S. Mislim da nema nikakve veze, ali moj je kupljen u Svedskoj, otkljucan preko CDON.COM... Nema nikave veze...!

Od promena, sam samo promenio region, a bilo mi je podeseno sve na SRB, a posle instalacije i probe, vratio sam na SRB region da vidim dali radi... I evo radi...
Ne znam u cemu je problem...

Jbg...

P.S. Mislim da nema nikakve veze, ali moj je kupljen u Svedskoj, otkljucan preko CDON.COM... Nema nikave veze...!
Nece pa nece, jedino mi je u story iskocio city lense al ni to nece da instalira, nudi instal opciju al prijavljuje gresku 8000ffff, druge nokijine aplikacije mi nii ne nude instal, nesto ovaj proxy ne sljaka kod mene, ako ima Jos nekih varijanti da dobijem h. drive + javi, sibni pp, ako ne bude islo za dz jel postoji neki servis koji to radi jeftinije od 3900 koliko je na story, isto na pp.. Pozz
- rotkod
- Mobil fan
Heh.. Ne znam nikakav servis. Nego i meni je davao da nije za moj uredjaj, pa je onda nakon drugog pokusaja dozvolio instalaciju...
Pojavio se i prvi custom rom, ali ga niko ne preporucuje, koliko vidim izmene nisu vezane za market vec za neke postavke samog uredjaja...
Pojavio se i prvi custom rom, ali ga niko ne preporucuje, koliko vidim izmene nisu vezane za market vec za neke postavke samog uredjaja...
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
kad ti prijavljuje gresku,vrati se na WIFI i iskljuci proxy i pocni da skidas...mene je to zez al p[osle ovoga jke skidao bez problema
Ma jok, nece, probao to odmah, hd+ mi i ne nudi uopste na instalaciju, city lens mi ponudilo sinoc, pokrenuo download, iskljucio proxy, krene da skida, prijavi attention required, pokusam iznova pa mi prijavi neku gresku 8000ffff.. Bas me nece 

- rotkod
- Mobil fan
Hm... Ajde lepo sve iz početka, obriši wifi vezu, uradi podesavanje na SAD i uradi restart... Onda pronađi svoj wifi, uradi onaj proksi i pokreni samsung zone i...
EDIT:
Imaš PM, pa pročitaj... Vidim ne primećuješ, a
mrzi me kucati....
EDIT II:
Everything at once:
Make everything in market to be install-able.
Set phone:
Proxy: 117.135.139.179
Port: 8888
Country/Region: USA
Tips:
Please turn off proxy once download has started, I turned off download ability to speed up my server.
Or more faster method: Download the xap to SDcard from windowsphone.com and tap install.
Install 'SysApp Pusher' in market before use the proxy, then you'll be able to install every OEM apps.[/b]
If you see 'not compatible' message, try 3 seconds later with lucky until success.
If apps does not support your phone's resolution, you can't install it.
If a WP8 apps require 1GB RAM and your device is 512MB RAM, you can't install it.
If you get 8000ffff error after some retry, just cancel the download, return to the app detail page and retry.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 715&page=3
EDIT:
Imaš PM, pa pročitaj... Vidim ne primećuješ, a
mrzi me kucati....
EDIT II:
Everything at once:
Make everything in market to be install-able.
Set phone:
Proxy: 117.135.139.179
Port: 8888
Country/Region: USA
Tips:
Please turn off proxy once download has started, I turned off download ability to speed up my server.
Or more faster method: Download the xap to SDcard from windowsphone.com and tap install.
Install 'SysApp Pusher' in market before use the proxy, then you'll be able to install every OEM apps.[/b]
If you see 'not compatible' message, try 3 seconds later with lucky until success.
If apps does not support your phone's resolution, you can't install it.
If a WP8 apps require 1GB RAM and your device is 512MB RAM, you can't install it.
If you get 8000ffff error after some retry, just cancel the download, return to the app detail page and retry.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 715&page=3
Probao napisano, probao i preko SD kartice da instaliram, problem je sto uopste nece da pristupi store-u kad podesim proxy, videcu da se na jos neki wifi nakacim pa probam..
- rotkod
- Mobil fan
Awesome dude. You rock.
Once u tap on install, you should switch off proxy, only then it worked for my Lumia 620.
:):):):)
Thanks a ton.
And Thank You!
Once u tap on install, you should switch off proxy, only then it worked for my Lumia 620.

Thanks a ton.
And Thank You!
Mali napredak
uspeo sada posle hiljaditog puta da upadnem u SD card (do sada je samo lodingovalo autentifikaciju aplikacije i prijavljivalo gresku) al ne lezi vraze, dobijem instal opciju al sad izbacuje gresku 80390000.. Gledam sada i u Samsung Zone mi je Here Drive+ pored gomile drugih Nokijinih aplikacija al spomenuta greska non stop iskace pri pokusaju instalacije, i pored gasenja proxy-ja.. Probavam i dalje...
Edit: Ljudi uspeo sam instalirati hd+, iz ne znam kog puta kliknem instal i na brzaka iskljucim proxy i ovaj put uspe, sad ne znam da li da vratim na SRB region pa da tek onda pokrenem aplikaciju ili sad dok sam na USA, ima li to ikakve veze?

Edit: Ljudi uspeo sam instalirati hd+, iz ne znam kog puta kliknem instal i na brzaka iskljucim proxy i ovaj put uspe, sad ne znam da li da vratim na SRB region pa da tek onda pokrenem aplikaciju ili sad dok sam na USA, ima li to ikakve veze?
Pokrenuo hd+ na USA regionu, skinuo buljuk zemalja, radi! Veliko HVALA @rotkod!!!
Inace skinuo i Nokia pro cam al ne radi, udje u aplikaciju i odmah izadje, citam da bi neki nedostajuci drajveri mogli biti problem.. Sta jos korisno vredi skinuti sa store-a?
Inace skinuo i Nokia pro cam al ne radi, udje u aplikaciju i odmah izadje, citam da bi neki nedostajuci drajveri mogli biti problem.. Sta jos korisno vredi skinuti sa store-a?
- rotkod
- Mobil fan
Hehehe... Super, važno da ti sve radi... Od ostalih aplikacija, ja doslovce nisam skinuo ništa, jer sve što koristim imam na marketu, jedino je Here Drive + bio problem, a menjanjem regiona, dozvoljavao je instalaciju, ali ne i korišćenje... Da sad ne maltim praznu slamu, već sam pisao o tome...
@Cedogares
Nema na čemu, a najvažnije je da si uspeo!
Što reče jedan... Ne jeb... ni pametan ni glup, već uporan...!

@Cedogares
Nema na čemu, a najvažnije je da si uspeo!
Što reče jedan... Ne jeb... ni pametan ni glup, već uporan...!

- rotkod
- Mobil fan
Bing Weather version 2.0.2.170
Bing Weather | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 10be3a57c8
Ima i "lok skrin"... Najbolja free... Po meni...
Bing Weather | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 10be3a57c8
Ima i "lok skrin"... Najbolja free... Po meni...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da li ima app kao Osmatrač za Android? App za nadgledanje saobraćaja, praćenje kamera.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1