Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
E ljudi, otisao mi myTube po ****u(zgrabio sam ga preko myAppFree kad je bio na akciji). Vec par dana nisam mogao da mu odradim apdejt (prijavljuje neku gresku) i odradio sam uninstall pa rekoh da probam tako, medjutim ista stvar. E sad, palo mi na pamet da pokusam preko kompa da nabacim i vidim da ima reinstall funkcija preko app history i, naravno, kliknem na to... Kad on meni izbaci App wasn't purchased i sad vise ni na telefonu ne stoji pod owned pa da imam install opciju vec opet try / buy.
Iskreno mi deluje kao namestaljka da nas koji smo za dz dosli do full verzije odj**u na finjaka.
Iskreno mi deluje kao namestaljka da nas koji smo za dz dosli do full verzije odj**u na finjaka.
cvoruga, nikad mi se nije to desilo, dnevno (zbog posla) aploudujem bar 10-tak slika.
psyhound, moguce, isto ne mogu danima da uradim apdejt, dobro da si javio... radi stara perfektno. Jbg nisu to neke pare ako ti se svidja app...
pozz
psyhound, moguce, isto ne mogu danima da uradim apdejt, dobro da si javio... radi stara perfektno. Jbg nisu to neke pare ako ti se svidja app...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Sertifikovani Trol
Vlada Zem, odlicno radi i MetroTube tako da se ne zalim. Cisto sam hteo da prenesem iskustvo. 

Problem(i) rešeni
.
Upaljen mi je bio baterry saver, i on je pravio problem, iz kog razloga ne znam,
sad sam probao da uploadujem 7 slika, problema bez.

Upaljen mi je bio baterry saver, i on je pravio problem, iz kog razloga ne znam,
sad sam probao da uploadujem 7 slika, problema bez.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Jel zna neko neku aplikaciju za gledanje nasih TV programa na mobilnom? Ili kako da se pokrene SBB D3Go?
-
- Neredovni učesnik
Probao sam cim sam video taj post, ali ne radi ni jedan program. Samo na Pica TV radi RTS Sat...cvoruga napisao: D3 GO nema na WPu.
D3Go koristi neki plugin za koji je ranije postojala Windows Phone verzija, ali vise je nema. Pa sam mislio da mozda postoji neka zamena.
-
- Neredovni učesnik
Jel ima neko problem sa IE da sece tekst sa desne strane ekrana na pojedinim sajtovima? Jel koristi neko neki drugi browser?
Opera mini - beta. Nije los browser jedino ne mozes pustati video zapise preko njega.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Od svih dostup ih za WP koje sam probao, UC se pokazao najbolje
-
- Sertifikovani Trol
Legao apdejt za Viber. Otvara duplo brze! 

- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Pegla se windows polako ali sigurno
-
- Neredovni učesnik
Jos kada bi se i developeri aplikacija vise trudili da implementiraju sve sto imaju i android verzije. Valjda ce izlazak 10-tke da ih motivise.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
a sta ti konkretno i u kojoj aplikaciji fali ?
-
- Sertifikovani Trol
Ja iskreno nisam primetio neke nedostatke u app... Vidim da se spominju Instagram i TT. Koristim Instagram Beta (zasto je jos uvek beta, jbm ga) i TT kao i svi ostali i ne vidim da im fali nesto.
-
- Neredovni učesnik
IM:bandiof napisao:a sta ti konkretno i u kojoj aplikaciji fali ?
-----
- Facebook Msg.- fali pozivanje iz aplikacije.
- Viberu fale neka opcija za kreiranje animacija. (Nisam bas siguran sta je to, jer sam samo na trenutak video kod druga. Nije mi potrebno, ali vecina koja zele da predje sa Androida na Windows trazi "dlaku u jajetu")
- Prilikom skype poziva slika sagovornika se sece umesto da bude umanjena. Ne mozes da pomeris video sa svog telefona u neki drugi ugao ili da ga uklonis tako tako da vidis sagovornika.
- Podrsku za google hangout necu da spominjem, jer koristi zatvoren protokol i dok se google ne smiluje, nece biti nista
Kalendar:
- retko koji ima sinhronisaciju sa drugim nalozima osim sa OneDrive-om
- nema brojeve nedelja sa strane
- manje opcija za unos prilikom pravljenja dogadjaja.
MP3 Player:
- nisam naisao na dobar player da je besplatan i da ima opciju da pusta muziku iz fascikla
Internet browseri:
---------------------
malo ih ima. Postoje samo jos 2 koji imaju dobre ocene i vrse dobro posao.
Here mape:
-------------------
U gradu za koji znam da je ekstra pokriven i internetom i GPSom (provereno razlicitim telefonima i navigacijama), lociranje masi u proseku za 50-100m. Da ne spominjem sto prestane da pomera strelicu na ekranu ili kasni.
Moguce je da nisam sve mogucnosti pogledao, ali realno vecina bi trebalo da bude po defaultu ukljuceno ili na vidiljivom mestu.
Edit:
Da se razumemo. Svidja mi se telefon koji imam i ne verujem da bih ga menjao za neki Android. Ali ne bi bilo na odmet da vise vode racuna i na 3-5% korisnika WP-a.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Vidi ti sad sta su oni uradili. Ranije kada je neka aplikacija bila na promociji besplatna ja bih je skinuo na komp i kasnije prebacio na karticu i instalirao i imao je kompletnu.
Juce je valjda bila besplatna Kyms Calc klik i ja je skinuo na komp i sada je prebacih na karticu i pokusah da je instaliram ali nemogu bez interneta, konektujem se i instaliram. Kad pogledam on mi skinuo trajal verziju i instalirao umesto ove ful koju ja imam na kartici. Eeee sve se menja
Znaci odsad ako se zali da se ima kopletna besplatna app skidanje samo tog dana i to samo na telefon.
Juce je valjda bila besplatna Kyms Calc klik i ja je skinuo na komp i sada je prebacih na karticu i pokusah da je instaliram ali nemogu bez interneta, konektujem se i instaliram. Kad pogledam on mi skinuo trajal verziju i instalirao umesto ove ful koju ja imam na kartici. Eeee sve se menja

Znaci odsad ako se zali da se ima kopletna besplatna app skidanje samo tog dana i to samo na telefon.
A da li su uradili nešto povodom online kad nije upaljen Viber, to je baš bezvezepsyhound napisao:Legao apdejt za Viber. Otvara duplo brze!

Meni bi bilo bolje da su to ispravili, koga briga za 5 sekudni otvaranja, ne gori nigde.
-
- Sertifikovani Trol
Pa onlajn je kad nije upaljen... Mislim stizu pozivi, poruke... To je vec ranije sredjeno koliko znam.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
mpetrovickg, evo ovako IM ne koristim nije mi potreban:D
kalendar meni sinhronizuje outlook,gmail i fb i ja sam odusevljen i ovim fabrickim iako navodno postoje bolji..
browser korisitm IE i kaliko sam se patio sa onima chrome-om na adroidu ovaj mi je savrsen i nije mi potreban ni jedan drugi...
here mape su meni savrsene opet da kazem mnogo bolje nego google..i uvek kada sam se locirao uvek me je u metar nasao...
Da se razumemo ne kazem ja da sve postoji..fale sitnice ali u glavnom su sve to nebitne svari za koje moze da se nadje alternativa
kalendar meni sinhronizuje outlook,gmail i fb i ja sam odusevljen i ovim fabrickim iako navodno postoje bolji..
browser korisitm IE i kaliko sam se patio sa onima chrome-om na adroidu ovaj mi je savrsen i nije mi potreban ni jedan drugi...
here mape su meni savrsene opet da kazem mnogo bolje nego google..i uvek kada sam se locirao uvek me je u metar nasao...
Da se razumemo ne kazem ja da sve postoji..fale sitnice ali u glavnom su sve to nebitne svari za koje moze da se nadje alternativa