Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Rot spomenu skype, veliki minus sto ne mogu da kucam u landscapeu i sto moram uvek biti online da bi mi poruke bile isporucene(nece na invisible), takodje je bzvz sto se ne mogu slati fajlovi, prilicno je osakacen pogotovo gledajuci da je u vlasnistvu MS, kakva im je to politika, sve na kasicicu a pricamo o osnovnim stvarima...
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Naravno, sve to stoji i potpuno je glupo što je to tako... Mada, sve to mi ne znači ništa zbog drugih stvari... Koje su po meni ispred drugih...
To opet ne znači da sam u pravu, već da baš volim kako ovaj moj samsung radi... Više mi se sviđa nego rad od S4...
Ponavljam, to je moj stav, koji ne namećem drugima, a svi koji su uzeli low end wp8 tvrde da im je bolji od low end androida...
To opet ne znači da sam u pravu, već da baš volim kako ovaj moj samsung radi... Više mi se sviđa nego rad od S4...
Ponavljam, to je moj stav, koji ne namećem drugima, a svi koji su uzeli low end wp8 tvrde da im je bolji od low end androida...
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Ok,pricamo o radu,gde je wp neprikosnoven...al eto na mojoj lumia nemam dropbox,imam skydrive koji me zeza na kompu...pa onda obrni okreni...skype slanje fajlova,kasnjenje od koje sec,i naravno zvuk koji me uzasno nervira,viber ne radi nikako...znaci katastrofa..ICQ koji mi sluzi radi posla rad uzasan kao i kod skypea,gmail i yahoo...bilo je reci vec i non stop kukam i vracam se na WP,al vidim da se na tom planu nista ne radi..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kako nemas dropbox? Ja ga imam kao i box.com, 4shared, i jos skydrive.
Viber radi, ume da zeza, ali nije da ne radi kako ovde mnogi pisu.
Svaki sistem ima svoje bubice, ne sporim, i wp ih ima, dobro si opisao neke ali je vecina istih do aplikacija ne do samog sistema. E sad ako su ti nedostaci zbog ogranicenja koja namece OS samim tvorcima aplikacije onda se slazem da je krivica na Microsoftu.
Viber radi, ume da zeza, ali nije da ne radi kako ovde mnogi pisu.
Svaki sistem ima svoje bubice, ne sporim, i wp ih ima, dobro si opisao neke ali je vecina istih do aplikacija ne do samog sistema. E sad ako su ti nedostaci zbog ogranicenja koja namece OS samim tvorcima aplikacije onda se slazem da je krivica na Microsoftu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa ako Whatsapp radi kako treba ne vidim razloga da Viber programeri ne mogu napraviti aplikaciju da radi ok. Verovatno ce se resiti u sledecoj nadogradnji 

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Ma nije to sad toliko strasno, eto ne radi ponekad savrseno Viber, daleko bilo da je neupotrebljiv
Sve u svemu ja sam zadovoljan kako me sluzi fon, sestri planiram uzeti Lumiu 520 za pocetak..

- rotkod
- Mobil fan
Da ne bi bilo nesporazuma, lošiji rad vibera je vezan za lošeg programera, a ne za MS.
Kao sto rekoste, whatsapp je najbolji primer toga da sve može lepo raditi...
Inače, konstantno opisujem probleme viber podršci, a kako su se nagomilali, više se ne javljaju...
Možda je i zato free... Jer ne radi kako treba...

Kao sto rekoste, whatsapp je najbolji primer toga da sve može lepo raditi...
Inače, konstantno opisujem probleme viber podršci, a kako su se nagomilali, više se ne javljaju...
Možda je i zato free... Jer ne radi kako treba...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nije zato, na druge dve platforme radi odlično. Da ne govorim o ostalim dodacima koje uopšte nema na WP viberu.
- rotkod
- Mobil fan
To je do programera, kao što vidiš, watsapp ima video opciju, koja na viber wp8 ne postoji, to je samo do njih, nemaju dovoljno dobrog programera, koji bi to uradio kako valja...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Viber smece, lepo ja rekoh

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Baraba
Pa ti si rekao i da voliš belo 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Hahahahahaha ne otkrivaj moje privatne stvari !!
To je bila sala
volim belu boju

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Viber cak dosta vise trosi bateriju od whatsapp. Telefon se ugreje kada koristim viber, dok whatsapp radi kao podmazan. Ali sta da covek radi kada mnogo vise ljudi viber koristi nego whatsapp 

miodrage je napisao:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kod mene mnogo vise ljudi koristi whatsapp... Tj mnogo vise mojih prijatelja koristi whatsapp.. i megazahvalan sam im na tome 

- rotkod
- Mobil fan
Viber u kombinaciji sa wifi-em, donosi besplatan razgovor, danas imamo skoro svugde wifi konekciju i dosta ljudi nema toliko besplatnih minuta, ili ne žele plaćati... I tu stupa viber na scenu...
Iskreno, meni se nikad nije sviđao, kašnjenje me jako nerviralo...
Iskreno, meni se nikad nije sviđao, kašnjenje me jako nerviralo...
- Baraba
rotkod, samo na wp kasni, na druge dve platforme poruke stižu momentalno, kao sms da si poslao. Zato se meni sviđa.
Da vas pitam nešto: sad kako sam instalirao WhatsApp na novi telefon, nikako da mi stigne onaj kod za aktiviranje aplikacije. Sms mi normalno radi, stižu poruke od drugih. Šta da radim?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Probaj da uninstaliras whatsapp sa prethodnog telefona.. Odkud znam, tako je i meni bagovalo...
- rotkod
- Mobil fan
Upravo, whatsapp se registruje na broj telefona, da bi dobio kod, moraš obrisati na drugom uređaju ili na postojeći registrovati sa drugim brojem .... Jedan broj, jedan whatssap...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
PA da ... tako sam i ja kapirao, pa sam shvatio da dok ne obrisem na starom telefonu registrovani whatsapp, necu dobiti kod na novom u kome je sim kartica