IE fabricki je i dalje najbolji pretraživac, ali idalje ima svojih mana. Odem na kupindo kliknem na sliku i ona pobegne dole desno i nikako nemogu da je prevucem naviše da je pogledam. Zna ponekad i da se zatvori ali vrlo vrlo retko, možda na jačim lumiama te mane i nema.
Ranije je znala i neka od steanica da pobegne levo ili desno sad toga više nema.
Apolo napisao:da li se službe sad može slušati dok je minimizira i tako...
Dajte neki predlog za dobru aplikaciju youtube donwloader.
Posto mi na kompu ova vise neradi niti mogu drugu instalirati, xp li je razlog neznam ni sam.
Deksi, sta ti ne radi na kompu? Samo idi preko browsera na video koji hoces da skines i gore gde ti je adresa samo u http://youtube izmedju "you" i "tube" dodas magic (ispadne youmagictube) i eto ti skidanja videa.
Hvala na pomoci, ali najjednostavniji i najbrzi nacin je predlozio psyhound, i ovo je stvarno super, nemoram vise ni konvertor da koristim.
Usput sam probao jednu aplikaciju za tu namenu MP3 Converter for Youtube i uradi i ona donwload i ta pesma se cuje na lumiji ali na E72 nece da je pusti ni fabricki plejer ni core pleyer.
Ne znam zašto je "Prognoza" tako dobro rangirana app, ok izgleda ali uvek kad je ubacim dosta greši...
Inače, neke besplatno skinute app posle h.reseta (ili apdejta) nije moguće vratiti (zasad primetih mytube i AmazingWeatherHD)
pozz
Dobro pitanje, neko je pominjao app "Cover" i to su neke ekstenzije, nesto malo sam gledao na tim preporucenim sajtovima, ne znam da li imaju stripovi na srpskom. Alan Ford Sam citao cesto na telefonu, ali to su oni "skenovi" u .jpg.
pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.