Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Microsoft ažurirao Skype za Windows Phone 8 .
Bas mi stigao update malopre.. Fali landscape i slanje fajlova jer koristim ga dosta na pc-u pa navikao..
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Ja sam odradio i update systema,preceprkao po systemu,ne vidim nikakvu razliku...
GDR3? Koji bese tel imas? ddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Da, zaboravio sam da dodam, sa gdr3 se dobija i opcija gašenja aplilacija na X u app switcheru.
- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sta je sa Skypom,izgleda opet ista prica MS,and other improvements!!! 

Nisam primetio da bilo šta nije u redu sa Skajpom? Doduše ja ga koristim isključivo za video pozive.
- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ma jok,pitam jel ima kakvih poboljsanja?!
Bacio sam pogled pre instalacije, novost je copy opcija, brze otvaranje aplikacije i sredjeni bagovi..
EDIT:
Ima li neka aplikacija ili sajt pomocu kog mogu uploadovati slike i dobiti link za embedovanu sliku koju bi prikaco na forum itd. .. Nesto ekvivalentno postimageu ili bilo kom drugom image hostingu..
EDIT:
Ima li neka aplikacija ili sajt pomocu kog mogu uploadovati slike i dobiti link za embedovanu sliku koju bi prikaco na forum itd. .. Nesto ekvivalentno postimageu ili bilo kom drugom image hostingu..
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ima, evo recimo ovaj sajt.........................
http://www.dodaj.rs
http://www.dodaj.rs

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
SkyPath radi sasvim korektno. Fazon je da uploadujes sliku, potom je otcoris i tek onda kopiras link. Nazalost ovde ces morati sliku preko TapaTalka manuelbo da je dodas preko img komande
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Zastekala mi aplikacija malopre, sad radi al ne izbacuje mi embedovanu sliku, stavio sam link u img kod.. Prikaze mi samo ovu malu ikonicu, jedino na kompu mogu da vidim koja je slika kad kliknem desnim tasterom na nju pa u opcijama odaberem da mi je otvori u novom tabu..
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nisi dobro stavio: 
Ne moze da prikaze bez ekstenzije na kraju!

Ne moze da prikaze bez ekstenzije na kraju!
Kakve ekstenzije? U sta tacno stavljam dobijeni link? Vaša poruka sadrži 53 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Cedogares, evo ovako: otvoris sliku, klik na nju da dobijes tacan path do slike. Taj path ubacujes kao [img]slika[/img] komandu kapiras? Tebi se link zavrsavao kao http://imagizer.imageshack.us/v2/491x654q90/13/qy3x - ali je tacan path http://imagizer.imageshack.us/v2/491x654q90/13/qy3x.jpg Ekstenzija jpg ili vec nesto drugo MORA da bude na kraju da bi se slika prikazala! Sa ovim sam se ja zlopatio jos pre par godina, dok nisam prokljuvio foru, i odonda, nemam frke. Jedino sto nisam pristao na to da odustanem, nego sam morao sam da izburlam o cemu se tu zapravo radi.
Eto, sad imas sve sazvakano, pa cekamo nove fotkice
Eto, sad imas sve sazvakano, pa cekamo nove fotkice

Pazi meni se link ovako zvarsavao http://imageshack.com/i/0dqy3xj dakle dosta krace nego taj koji pominjes, muckam ja glavom i otvorim ovu sliku pomocu tog linka i ispod vidim sve one standardne linkove, bingo
, mislio sam da je straight forward sa ovomSkyPath aplikacijom, fora je da se kao i na pc-u otvori slika da bi se videli ostali kodovi, za embedovanje itd., pa onda ili se kopira direct link u img kod ili odma koppira forum link da bi stranica bila preglednija, ne moras nikakve ekstenzije dodavati, svi kodovi ispod slike su upotrebljivi..
forum link koji vodi do slike originalne velicine

direct link u img kodu

Sve ovo odradjeno iskljucivo telefonom, jos jedna od stvari koja mi je falila na wp u odnosu na pc je provaljena
..

forum link koji vodi do slike originalne velicine

direct link u img kodu

Sve ovo odradjeno iskljucivo telefonom, jos jedna od stvari koja mi je falila na wp u odnosu na pc je provaljena

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa tako nesto, i ja sam to isto rekao, jedino nisam ulazio u aplikaciju nego sam onako po secanju. Elem, drago mi je da smo sredili 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Okt 2013. 19:55
- :: Samsung Ativ S
- :: Nokia E7
AnTuTu Benchmark , beta verzija je dostupna za wp 8 , medjutim meni na Ativ s modelu ,prijavljuje da je displej 480 * 800 ,verovatno greska ,softverska posto je beta verzija inace displej je HD , a dobio sam rezultat 11673 poena ,boda ili vec koja je jedinica cak bolje rezultate nego i S2 i S3 i Note 2 .
Da li je jos neko testirao svoj telefon.
Da li je jos neko testirao svoj telefon.
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Ja upravo testirao, Nokia Lumia 620 7449 poena .
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)