Jedino, da pokusas sa nekim restartom same app da uradis, tj. da izbrises samu app i onda je ponovo instaliras, pa da vidis da li ce ti se to ponovo desavati. Naime, da li si pokusao sa nekom drugom app za navigaciju ? Sygic recimo ?!
Pazi Here je na 8.1 radila perfektno, a Maps na w10 sam je koristio od februara 2016. i uvek zezala, a od tada do danas bilo par puta wdrt, hr, insajder pa official i uvek isto. Odlična ovako, sve fino radi i zamrzne. Instalirao sam map factor pa ćemo videti kad bude došao duži put.zavodnick napisao:srđan obradović, sto se tice same app HERE na Win 8.1 meni na 1520-ici radi savrseno. E sad, na Win 10 je to nova app pod nazivom Maps I mogu reci da je nenadje***. Znaci cista 10. Naime, imam i Lumia 640 i na njoj Win 8.1 i kad na njoj radi HERE MAPS, recimo da app malo "kaslje" tj. malo onako sporije ide, ali radi. Jedina fora, (po meni, sto ne znaci da je tacno) je nedostatak RAM-a, da se to malo "ubrza", ali dzaba i RAM kad je procesor slabiji...![]()
Jedino, da pokusas sa nekim restartom same app da uradis, tj. da izbrises samu app i onda je ponovo instaliras, pa da vidis da li ce ti se to ponovo desavati. Naime, da li si pokusao sa nekom drugom app za navigaciju ? Sygic recimo ?!
Tu si u pravu.гари napisao: Skinete ga, deinstalirate, pa neka stoji u Library, leba ne jede.![]()