Antutu testu fali i 3D test ako se ne varam, cini mi se da je i PhoneMark benchmark test OK, postoji velika baza testiranih telefona, statistika itd. ..
Ljudi inace ja sam otvorio temu o wp8 benchmark testovima al da me ubijete ne mogu je naci, postoji li mogucnost da je obrisana i zasto???
BeliTigar napisao:AnTuTu Benchmark , beta verzija je dostupna za wp 8 , medjutim meni na Ativ s modelu ,prijavljuje da je displej 480 * 800 ,verovatno greska ,softverska posto je beta verzija inace displej je HD , a dobio sam rezultat 11673 poena ,boda ili vec koja je jedinica cak bolje rezultate nego i S2 i S3 i Note 2
Ne znam kako prikazuju na toj verziji za wp,ali u ovoj za android s3 ima oko 18000 poena.
Mozda su rezultati bez tog 3D testa i mozda jos neceg...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Cedogares, Na tom testu kad sam testirao jedino Nokia 1520 ima bolje rezultate ,neverujem bas da je tako ,posto se menjaju rezulteti,ali uglavnom je priblizno isto,jedino nekad po pitanju memorije izadje Nokia 920 iskreno receno sumnjam u test ,ali mozda i gresim.
Beli Tigre nisam siguran da sam te skapirao, logicno da 1520 ima najbolje rezultate, nije cudno ni da ovi ostali sa istim hradverom izbacuju skoro iste rezultate..
Cedogares, Za ovaj tvoj test sto si napisao ,jedino ta Nokia ima bolje rezultate , od Ativ s ,telefona koji ja koristim ,svi su ispod njega, pri tom testu ,zato sam izrazio malu sumnju ,nije valjda Nokia 1520 najbolja pa onda Ativ s.
trevis bikl, probaj fbreader,on je open source,besplatan nema reklama i cita epub.Ovo je trenutno prva verzija pa nema puno opcija kao na androidu,ali mislim da je trenutno najbolji za windows phone.Kindle me je razocarao jer ne mogu da se citaju kjige koje su sacuvane na sd kartici...
Da ne otvaram novu temu,interesuje me koje platne kartice koristite za kupovinu aplikacija?Gledao sam na sajtovima raznih banaka,i video sam da uz racun(bez redovnih mesecnih primanja) mogu da dobijem recimo VISA electron ili MasterCard DEBIT debitnu karticu.Da li ove kartice mogu da se koriste za placanje ili moraju da budu kreditne kartice a ne debitne?Molio bih za odgovor posto sam totalni laik sto se ovoga tice....
Ja koristim Visa Virtuon u te svrhe, i mislim da je to najbolje resenje. Razlog je sledeci, za Virtuonku vezujes poseban devizni racun, i nema da ti se skine bilo sta sa njega bez tvoje autorizacije. Drugo, na takvom racunu uvek imas depozit, i ne mozes da udjes u minus. Ja tako radim da na tom racunu nemam sredstava, a kad mi zatreba, tog momenta preko ebankinga prebacim i qpim sta mi treba
Deksi, ja sam na kraju posle isprobavanja svih aplikacija, ostavio bing weather kao najpouzdaniju. Kad budem planirao da dam pare za takvu aplikaciju, to će biti amazing weather hd.
Deksi, posle zadnjeg apdejta nama u Srbiji nece da radi,kad je ukljucis pojavi se logo i izadje iz aplikacije.Kad stavis region i jezik na USA onda radi normalno,ne znam sta su zeznuli.Ja isto koristim Bing weather jer je lepa aplikacija i nema reklame...
Eee gluposti, pretpostavio sam i ja da je nešto do regiona.
Koristim i ja bing weather i accu weather. Bing je sosta tačnija od accu i ima više podataka za naš region.
Accu weather ima jedino lepše slike na zaključnom ekranu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.