Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Draguljče
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 24. Feb 2015. 22:12
- :: lumia 535
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Hvala puno, izlistaću sve strane....
Ako Vi imate još neki predlog slobodno recite..... Pozdrav

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Koristi li neko neku od aplikacija za auto. Ja probao nešto ali nema prikaz prosečne potrošnje.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Osim msn i accu weather, ima li neka aplikacija koja mozda prikazuje sliku grada za koji se posmatra vreme?
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Planer neki danas dostupan free
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... e7d1fa76f8
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... e7d1fa76f8
^^ Taj Majkrosoft prevodilac je dobio Srpski konačno, ok je ovo sa skidanjem rečnika za offline itd...
Ipak, prva reč koju sam probao

pozz
Ipak, prva reč koju sam probao

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Perfect Note Danas free.
- Apolo
- Expert
Hoce li biti swype za nasu tastaturu? Ili imate neki predlog kako da barem simuliram? Sa ekranom od 5 incha swype bi me postedeo muka :/
Festina lente.
Izasao update za Operu mini. Promenili su izgled i resili neke bagove tako da se sada mogu pustati video klipovi sa Opere.
Bice cini mi se swype na srpskom na win10, ali ja bih voleo i mogucnost i 3x4 tastature u portrait modu
Uključiš eng tastaturu , kucaš naše reči i onda selektuješ reč, pojavi se znak plus i dodaš reč. Kasnije kad uradiš swype naše reči ona radi normalno. Naravno nemaš kvačice i predikciju. Ali eto može se delimično koristiti. Meni radi super, imam sve reči već ubačene i radim swype normalno.Apolo napisao:Hoce li biti swype za nasu tastaturu? Ili imate neki predlog kako da barem simuliram? Sa ekranom od 5 incha swype bi me postedeo muka :/
Swype će najverovatnije biti u win 10, već su ubacili rečnik u opcijama .
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
i ja sam tako radio kad se pojavil aopcija ali brzo me smorilo jer mi uvek zafali neka rec...sad cekam da dodje uredno i za nas jezik i naravno radujem se cirilici:D
- Apolo
- Expert
bandiof, teska je to rabota praviti srpki od engleskog, a sto se cirlice tice i ja se radujem, a dotad mozes koristiti makedonski. Odlicno alternativa za nasu cirilicu 

Festina lente.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
vidis uopste mi nije pala na pamet ta opcija
hvala 

Jedno pitanje planiram da predjem sa androida na ovaj windows phone,cekam ovu 640
zanima me resenje notifikacije na ovom sistemu,na androidu sam imao aplikaciju Noled koja bi me na ekranu obavestavala o propustenim sms i pozivima ka o jedna svetleca kockica.Nije mi fora da palim windows phone i da proveravam ima li sta propusteno ili ne.Nisam imao nikada windows phone ,pa i ne znam kako je to reseno,ima li aplikacija,ili se vidi na ekranu koji ne moram da diram da bih video.Nadam se da sam bio jasan 

Sumnjam da ce imati led diodu ali ako budem imala glance screen, ako izvadis telefon iz dzepa pa ekranu ti pored sata stoji i o propustenim dogadjajima (pozivi, poruke..).
A dok ti je upaljen ekran, na ikoni za pozive, poruke, na vajberu itd ti na samoj ikoni stoji broj propustenih obavestenja kao i gore notification baru pored signala, mreze. Razlika u odnosu na android je jedino sto nema led diodu za obavestenja.
Takodje i na lock screen mozes da podesis da ti ispod sata stoji sta da ti stoji za propustene dogadjaje (poziv, poruke, vajber, mejl itd)
A dok ti je upaljen ekran, na ikoni za pozive, poruke, na vajberu itd ti na samoj ikoni stoji broj propustenih obavestenja kao i gore notification baru pored signala, mreze. Razlika u odnosu na android je jedino sto nema led diodu za obavestenja.
Takodje i na lock screen mozes da podesis da ti ispod sata stoji sta da ti stoji za propustene dogadjaje (poziv, poruke, vajber, mejl itd)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Od jutros besplatna.
InstaBlender
InstaBlender
Weather Premium je danas free
Do malopre sam iscitao sa jednog foruma celu jednu temu o aplikacijama za wp,i meni kao nekom ko misli da predje na wp uskoro(cekam 640 model)sve deluje da ni jedna aplikacija ne radi,ili baguje,bukvalno se ljudi zale na sve i svasta.Vise ni sam ne znam sta da mislim,zale se da nema aplikacija,viber radi ocajno slabe mu notifikacije,aplikacije kasne sa azuriranjem,po pola funkcija ne radi,stalno brisu stare apl.pa instaliraju nove koje opet nesto ne rade
Nema Blic aplikacije i jos nekih novina koje citam uz kafu ujutru.Neko gore napisa da wp polako uzima 10 posto trzista
ako je sve ovo tacno po forumima koji se bave WP aplikacijama(a uglavnom samo nesto kukaju i zale se )mislim da WP jos dugo nece imati nikakvu ulogu na mobilnom nebu.Nisam HEJTER,svidja mi se i dalje WP,koristim malo aplikacija i inace,ali kada procitam da bas one koje mi trebaju nema ,tj.razne novine kao Blic pa Telegraf,los viber
ne znam ni sam sta da mislim,mozda je wp interesantan onima dokonim po ceo dan koji samo instaliraju i reinstaliraju,ali za mnoge koji nemaju vremena za cimanje,mislim da je android i dalje jednostavniji.