Aplikacije za Windows Phone 8.1

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Draguljče
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2015. 22:12
:: lumia 535

Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1

Post od Draguljče »

Hvala puno, izlistaću sve strane.... :) Ako Vi imate još neki predlog slobodno recite..... Pozdrav

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Koristi li neko neku od aplikacija za auto. Ja probao nešto ali nema prikaz prosečne potrošnje.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Osim msn i accu weather, ima li neka aplikacija koja mozda prikazuje sliku grada za koji se posmatra vreme?
Festina lente.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

^^ Taj Majkrosoft prevodilac je dobio Srpski konačno, ok je ovo sa skidanjem rečnika za offline itd...
Ipak, prva reč koju sam probao :uhuh:
Slika Slika
Slika Slika Slika
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Aplikacije koje su u promotivnom periodu free izgleda imaju svoje vremensko ogranicenje u radu. Weather to-go je prvo prestala da se azurira, onda pre neki dan nije htela da uradi update i ja je obrisah reko da ponovim instalaciju i oces cvrc. :x :angry:
Slika

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Perfect Note Danas free.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Hoce li biti swype za nasu tastaturu? Ili imate neki predlog kako da barem simuliram? Sa ekranom od 5 incha swype bi me postedeo muka :/
Festina lente.

ilija98
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Avg 2013. 19:36
:: LG Spirit
:: E72, 5800

Post od ilija98 »

Izasao update za Operu mini. Promenili su izgled i resili neke bagove tako da se sada mogu pustati video klipovi sa Opere.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Bice cini mi se swype na srpskom na win10, ali ja bih voleo i mogucnost i 3x4 tastature u portrait modu

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Apolo napisao:Hoce li biti swype za nasu tastaturu? Ili imate neki predlog kako da barem simuliram? Sa ekranom od 5 incha swype bi me postedeo muka :/
Uključiš eng tastaturu , kucaš naše reči i onda selektuješ reč, pojavi se znak plus i dodaš reč. Kasnije kad uradiš swype naše reči ona radi normalno. Naravno nemaš kvačice i predikciju. Ali eto može se delimično koristiti. Meni radi super, imam sve reči već ubačene i radim swype normalno.

Swype će najverovatnije biti u win 10, već su ubacili rečnik u opcijama .

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

i ja sam tako radio kad se pojavil aopcija ali brzo me smorilo jer mi uvek zafali neka rec...sad cekam da dodje uredno i za nas jezik i naravno radujem se cirilici:D

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

bandiof, teska je to rabota praviti srpki od engleskog, a sto se cirlice tice i ja se radujem, a dotad mozes koristiti makedonski. Odlicno alternativa za nasu cirilicu :)
Festina lente.

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

vidis uopste mi nije pala na pamet ta opcija :D hvala :wink:

ekson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Mar 2015. 15:12
:: samsung ace2

Post od ekson »

Jedno pitanje planiram da predjem sa androida na ovaj windows phone,cekam ovu 640 :roll: zanima me resenje notifikacije na ovom sistemu,na androidu sam imao aplikaciju Noled koja bi me na ekranu obavestavala o propustenim sms i pozivima ka o jedna svetleca kockica.Nije mi fora da palim windows phone i da proveravam ima li sta propusteno ili ne.Nisam imao nikada windows phone ,pa i ne znam kako je to reseno,ima li aplikacija,ili se vidi na ekranu koji ne moram da diram da bih video.Nadam se da sam bio jasan :)

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Sumnjam da ce imati led diodu ali ako budem imala glance screen, ako izvadis telefon iz dzepa pa ekranu ti pored sata stoji i o propustenim dogadjajima (pozivi, poruke..).

A dok ti je upaljen ekran, na ikoni za pozive, poruke, na vajberu itd ti na samoj ikoni stoji broj propustenih obavestenja kao i gore notification baru pored signala, mreze. Razlika u odnosu na android je jedino sto nema led diodu za obavestenja.
Takodje i na lock screen mozes da podesis da ti ispod sata stoji sta da ti stoji za propustene dogadjaje (poziv, poruke, vajber, mejl itd)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Od jutros besplatna.
InstaBlender

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Weather Premium je danas free

ekson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Mar 2015. 15:12
:: samsung ace2

Post od ekson »

Do malopre sam iscitao sa jednog foruma celu jednu temu o aplikacijama za wp,i meni kao nekom ko misli da predje na wp uskoro(cekam 640 model)sve deluje da ni jedna aplikacija ne radi,ili baguje,bukvalno se ljudi zale na sve i svasta.Vise ni sam ne znam sta da mislim,zale se da nema aplikacija,viber radi ocajno slabe mu notifikacije,aplikacije kasne sa azuriranjem,po pola funkcija ne radi,stalno brisu stare apl.pa instaliraju nove koje opet nesto ne rade :uhuh: Nema Blic aplikacije i jos nekih novina koje citam uz kafu ujutru.Neko gore napisa da wp polako uzima 10 posto trzista :uhuh: ako je sve ovo tacno po forumima koji se bave WP aplikacijama(a uglavnom samo nesto kukaju i zale se )mislim da WP jos dugo nece imati nikakvu ulogu na mobilnom nebu.Nisam HEJTER,svidja mi se i dalje WP,koristim malo aplikacija i inace,ali kada procitam da bas one koje mi trebaju nema ,tj.razne novine kao Blic pa Telegraf,los viber :( ne znam ni sam sta da mislim,mozda je wp interesantan onima dokonim po ceo dan koji samo instaliraju i reinstaliraju,ali za mnoge koji nemaju vremena za cimanje,mislim da je android i dalje jednostavniji.

Odgovori