Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Skinuo i instalirao moli pleyer i ubacio 2 filme medjutim on ih nigde ne pronalazi a smesteni su u folder video snimci. O cemu se radi? Nisam valjda dzabe bacio 300 din 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Koji glance vi koristite. Ja sam jedno vreme imao Glance Now ali koja korist od njega. Nemoze ni sat da prikazuje kad se ekran zakljuca.
Da moze barem ovaj sat da stoji u pozadini ali i on se gasi.

Da moze barem ovaj sat da stoji u pozadini ali i on se gasi.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Deksi, fabricki, koji drugi?
Zar 520 nije dobio u Black-u Glance isto?

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Moja lumia još nije dobila Black. Znači da čekam.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
^Ja sam na b92 procitao da lumike sa 512mb rama ne dobijaju black update. Bas sam se zacudio.
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Apsolutno sve Lumije dobijaju Black Update,pa i 520.The Nokia Lumia Black update will be rolling out to devices via over-the-air (OTA) and include Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 525, Nokia Lumia 620, Nokia Lumia 625, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925, and Nokia Lumia 1020, according Nokia's official Conversations blog.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Sve lumie bi trebalo dobiti svaki update dok se oni prave za naše lumie koje su na win8, e sad sigurno ce slabiji telefoni biti uskraćeni za poneku app ili neku karakteristiku.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Tapatalk prešao sa beta na alfa verziju!
Dosta pouzdaniji rad i brže otvaranje stranica.

Videh negde neke vrste ''podesavanja '' pozadine/plocica, tipa app CoolTiles, Skinery itd. Onako na brzaka, nisam pri wifi, nisam citao komentare ni gledao na YT.
Na slikama lepo izgleda, ne znam sto to niko ne koristi, nije optimizovano - usporava rad ili srce bateriju itd ?
pozz
Na slikama lepo izgleda, ne znam sto to niko ne koristi, nije optimizovano - usporava rad ili srce bateriju itd ?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Postoji li jos neki web pretrazivac za WP8 osim internet explorera? Takodje, kako mogu da postavim na pocetni ekran ikonicu putem koje cu direktno moci da kucam broj koji zelim da pozovem? Kod androida ova ikonica je po defaultu ugradjena.
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Vlada Zem, postoje razne aplikacije, jedna od najboljih u tu svrhu je TileMe. Ja ne koristim jer mi je to ruzno, ali razliciti smo ljudi. Volim da vidim cisto i brzo informaciju na plocici, a najiskrenije me zabole za svaku sliku ili razna "umetnicka" dela.
No to sam samo ja, volim jednostavnost, minimalizam, i brzu dostupnost informacija. U tu svrhu. WP8 sistem je zakon!
Apolo, postoji gomila pretrazivaca - imas i Operu Mobile, Operu Mini, UC Browser, Metro Browser... Uglavnom, u Store ukucaj Browser, i iskocice ti jedno 40-ak komada najrazlicitijih. Nokijin Nokia Xpress uopste nije los moram da kazem.
Ako zelis neciji kontakt da stavis direktno na ekran, udjes u People Hub, nadjes kontakt, i duzi dodir na kontakt dok se ne pojavi meni, tapnes pin to start i voila - tu je! Druga opcija, udjes u kontakt (za slucaj da imas vise brojeva i podataka pod jednim imenom, i za ono sto ti treba uradis prethodno opisanu radnju.
No to sam samo ja, volim jednostavnost, minimalizam, i brzu dostupnost informacija. U tu svrhu. WP8 sistem je zakon!
Apolo, postoji gomila pretrazivaca - imas i Operu Mobile, Operu Mini, UC Browser, Metro Browser... Uglavnom, u Store ukucaj Browser, i iskocice ti jedno 40-ak komada najrazlicitijih. Nokijin Nokia Xpress uopste nije los moram da kazem.
Ako zelis neciji kontakt da stavis direktno na ekran, udjes u People Hub, nadjes kontakt, i duzi dodir na kontakt dok se ne pojavi meni, tapnes pin to start i voila - tu je! Druga opcija, udjes u kontakt (za slucaj da imas vise brojeva i podataka pod jednim imenom, i za ono sto ti treba uradis prethodno opisanu radnju.
- Apolo
- Expert
@miodrage, mozda moje pitanje nije bilo koncizno. Mislio sam na numericku tastaturu kada zelim da ukucam broj a ne kontakt da izvucem na pocetni ekran. Da li moze tzv. keypad da se izvuce tako da cim kliknem mogu da kucam broj (npr kada mi neko diktira). Btw hvala za browser.
Festina lente.
Skini RapDialer, sa njim takoreci skracujes sa sadsnja dva tapkanja po ekranu na jedan da bi dosao do brojcane tastature, kontam da to zelis.. Inace bas je mocna aplikacija, imas tutorial uz nju, videces
..

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Apolo, ti zelis ono sto imaju symbian telefoni. Ukucas broj 1 i izadju ti odmah svi brojevi koji pocinji slovom A u imeniku i biras hoces li poziv ili sms. Eh E72 sa svojom qwerty tastaturom je tu bio odlican po brzini i mogucnostima. Zacas se dodje do pisanja poruke, a tastatura hardverska 10+ i poruka odlete.
Ponovo kazem symbian da su samo poradili na nekim stvarima bio bi odlican sistem, ovako

Ponovo kazem symbian da su samo poradili na nekim stvarima bio bi odlican sistem, ovako

U svakom slucaju prvo mora doci do tastature, touch je pa nema fizicke tastature
, cim se tapne na RapDialer dobija se tastatura koja po pritiskanju brojeva kao i ta Nokija izvlaci kontakte iz imenika i odmah nudi pisanje poruke, zvanje, memorisanje novog broja...

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Cedogares isprobacemo pa javljamo, ako je tako kao sto pises to je uredu.
EDIT: isprobana je aplikacija i ovo je druga priča, samo se pitam zašto i windows nije standardnu napravio da ima ovakve funkcije. Još da su joj ubacili qwerty tastaturu bila bi još i bolja.
EDIT: isprobana je aplikacija i ovo je druga priča, samo se pitam zašto i windows nije standardnu napravio da ima ovakve funkcije. Još da su joj ubacili qwerty tastaturu bila bi još i bolja.
- Apolo
- Expert
@Deksi, ni ti me nisi razumeo
No na kraju sam dosao do onoga sto sam hteo a to je precica ka numerickoj tastaturi, Easy dialer.
EDIT:
Nije mi bas najjasnije pa da li moze neko da mi
objasni funkcionalnost aplikacije Wallet?

EDIT:
Nije mi bas najjasnije pa da li moze neko da mi
objasni funkcionalnost aplikacije Wallet?
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Apolo, u Wallet ubacis kreditnu karticu ili vise njih sa kojima zelis da placas usluge, aplikacije i ostalo... Kad ih verifikujes za placanje preko svog MS naloga, mozes da kupujes aplikacije, da radis in-app purchase...