Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Jebi ga. To je za mene ipak, visa matematika.

Nadji program Lamp. Prikaže beli ekran na dodir ikonice lampe. I staviš tad osvetljenje na max.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Ok. hvala na savetimac i pojašnjenjima.
Tek pre neki dan sam uopšte krenuo da se bakćem aplikacijama. Skinuo sam sportytrader, odlična kadioničarska, perfect music, kursna lista i smart budgetm haha.
Ubija me što nijedna domaća kladionica nema windows aplikaciju. Majke im ga.
Tek pre neki dan sam uopšte krenuo da se bakćem aplikacijama. Skinuo sam sportytrader, odlična kadioničarska, perfect music, kursna lista i smart budgetm haha.
Ubija me što nijedna domaća kladionica nema windows aplikaciju. Majke im ga.
koja je najbolja facebook aplikacija za windows phone
Vaša poruka sadrži 53 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 53 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
sasabor, nekada je najbolji bio People Hub (barem meni), a sada moras da instaliras njihovu Fb aplikaciju da bi rpeko People Hub-a radilo. Uglavnom, ja koristim tu fabricku Fb aplikaciju, ostale me ne zanimaju, a ni ova mi ne znaci puno u zivotu, ionako se razmisljam o gasenju naloga.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Miodraze, preporodices se kad ugasis nalog, mene od januara nema ni na jednoj socijalnoj mrezi osim na linkedin al tamo retko kad udjem i nije mi sredjen profil nego mi treba da pratim odredjene konkurse za posao.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Ja te drustvene gluposti odmah gasim. Nicemu korisnom ne sluze, a bateriju jedu li jedu...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa noje bas tako, ja preko Twittera saznajem gomilu stvari, na FB se igram uglavnom, i cujem se sa nekim ljudima sa kojima sam izgubio, pa ponovo uspostavio kontakt.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Twitter je super stvar jer ga ne koristis za licne potrebe vec da pratis firme, oglase za posao i slicno, bar meni zbog toga sluzi. I linkedIn je dobar. Imam i fb ali ga ne koristim na telefonu.
Festina lente.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Meni je sve to trosilo bateriju, pa sam lepo radi sebe i mirne glave, uninstall i zdravo. Cak ih ni na N4 nemam.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ovaj bre mtube prestade da radi. A mesecima mi stoji broj 1 na ikoni za prodavnicu jer isti mtube neće da se ažurira.
Toliko o preuzetim free aplikacijama dok su na promociji, rade dok rade i onda se ućute. Tako je bilo sa weather to-go a evo sad i sa ovom.
Toliko o preuzetim free aplikacijama dok su na promociji, rade dok rade i onda se ućute. Tako je bilo sa weather to-go a evo sad i sa ovom.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
MX skinuo, pa obrisao, nisam nešto bio razduševljen. Čini mi se da je beta verzija, ne sećam se..
Poslednja izmena od Evindzer u Sub, 16. Maj 2015. 10:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- Apolo
- Expert
"Gestures" - interesantna aplikacija... Nudi mogucnost kada zvoni telefon da se samo prisloni na uvo i da se automastki javi, kada se telefon polozi na vodoravnu povrsinu sa ekranom okrenutim ka gore automatski pali spikerfon itd. Meni se licno svidela, mozda ce jos nekom 

Festina lente.
Kod mene sa gestures nije radilo to automatsko javljanja kada se prisloni na uvo kada mi je bilo iskljuceno zvono.
- Apolo
- Expert
Vidis to nisam probao posto mi je 98% vremena zvono ukljuceno. Moracu da proverim.
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni se slicna stvar desavala sa slanjem klasicnog sms-a na dual sim telefonu. Od tada nosim dva telefona i razdvajam poslovne od privatnih kontakata.tolero napisao:Viber je katastrofa i na drugim sistemima. Nije to samo na wp. Imaju opasne probleme ljudi. Pošalješ nekom sliku ona stigne drugom kontaktu, to se dešavalo drugu na androidu. Zamisli ti tu katastrofu, možeš opasno da se kompromituješ
Inace, bas sam pre par dana pohvalio svoju novu L930-icu po pitanju notifikacija za Vajber i Telegram - i urek'o sam je: juce i danas za obe aplikacije obavestenja kasne po desetak minuta.

Votsap i dalje cepa k'o pravi.

Kad smo kod Votsapa, zna li neko 'oce li i WP varijanta dobijati neki novi abdejt tipa "Material Design-a" kakav je stigao na Android?
- Apolo
- Expert
Iako nisam ljubitelj Androida ali moram priznati da nisam imao problema sa Viberom na LG G2 Mini da mi je slao poruke na pogresne kontakte, osim mozda ponekad kasnjenje notifikacija.
Evindzer, cudi me za Telegram da ti kasne, skoro je izasao novi update i lepo sve radi, osim ako im nije server nesto zabagovao u tom periodu kada su ti kasnile notifikacije. Ili mi pada napamet da ti je net mozda bio zagusen ://
Evindzer, cudi me za Telegram da ti kasne, skoro je izasao novi update i lepo sve radi, osim ako im nije server nesto zabagovao u tom periodu kada su ti kasnile notifikacije. Ili mi pada napamet da ti je net mozda bio zagusen ://
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Apolo, vrlo je moguce to za net, kad sam se telegramisao
, proputovao sam s kraja na kraj Beograda, pa je u pojedinim trenucima signal bio los.

Ajd baš probaj kada se budeš setio jer me baš interesuje da li je to zabadalo na mojoj L520, odlična je to stvar pogotovu sada kada je jako sunce pa se ekran lošije vidi.Apolo napisao:Vidis to nisam probao posto mi je 98% vremena zvono ukljuceno. Moracu da proverim.

- Apolo
- Expert
9R94, probao sam, iskljucio zvono, pozvao se sa fixnog ali mi se telefon javio kada sam ga prislonio na uvo. Mozda da restartujes telefon ako je nesto zabagovalo u pozadini.
Festina lente.