Windows Phone 8 aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Re: Windows Phone 8 aplikacije

Post od PetarI »

Drugari stvarno mi treba pomoć.Na android se to zove nešto kao Black call list I sprečava neželjene pozive I poruke.Da podvučem Nokia Lumia 520 NEMA u svojim podešavanjima ništa što mi se preporučuje da mogu direktno da koristim...NEMA.Znači potrebna mi je nekao app.Vrtim se po market I nemogu ništa korisno da nadjem.<nadam se da neko može da podeli iskustvo...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Svi WP telefoni imaju opciju blokiranja uključenu u operativni sistem. Nalazi se u podešavanjima, pa negde pri kraju, filter poziva + sms. Meni je telefon podešen na srpski pa ne znam kako su ga tačno nazvali na engleskom, u slučaju da ti je to jezik menija. Verujem da upravo zato i nema aplikacije.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Pa I meni je telefon podešen na srpski jezik region Srbija I ja STVARNO u podešavanjima Lumie 520 nemam tu opciju.Probaću da promenim na engleski I stavim regija USA pa ću videti...
Evo probao sam I to I opet sam vratio na srpski.NEMA I NEMA

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

Daj skrin sot podesavanja..

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Ej druže...malo mi je to nepoznat teren...kako to da uradim?

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Win + power dugme.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Ovako u podešavanjima kod mene ide : tonovi+zvukovi/tema/e-pošta+nalozi/deljenje interneta/zaključani ekran/rotiranje ekrana/Wi-Fi/Blutut/režim rada u avionu/mobilna mreža/lokacija/režim rada u toku vožnje/dečiji kutak/ušteda baterije/skladištenje na telefonu/rezervna kopija/datum+vreme/osvetljenost/tastatura/jezik+region/jednostavan pristup/govorna komanda/lociranje mog telefona/ažuriranje telefona/aplikacije kompanije/o proizvodu/povratne informacije/pristupna tačka/ekstra+informacije/ekran+dodir/mreža+/pribor/audio/povratne informacije kompanije/Nokia nalog/provera memorije
nadam se da će se neko snaći

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Slika
nadam se da je to što je traženo

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

PetarI napisao:Slika
nadam se da je to što je traženo
To je kraj liste podešavanja...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sliku ne vidimo, a jel ti imas Black ili Amber? Na engleskom je opcija Call+SMS filter. Ja mislim da je to doslo sa GDR3 ako se ne varam, sto ce reci treba ti ili Amber pa onaj developers Preview za GDR3, ili Lumia Black.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Imam Black i nemam tu opciju.Slika se vidi na racunaru.Menjao sam na engleski i USA regiju ali ništa.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako si kao sto kazes u temi o 520 malocas update-ovao telefon, moras da imas. Uradi kompletan reboot. Ja sliku ovde na forumu ne vidim, probao sam da odem na adresu slike koju sam pokupio sa ove na forumu, ni to ne vidim.

los_trip
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 12. Apr 2008. 06:47
:: Lumia 920

Post od los_trip »

Kod mene se to drugu desilo isto nije bilo opcije Call+SMS filter
al je rijesio to instaliranjem sa storea

http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ab1d971357

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Danas besplatna. Ja je isprobao i nije nesto ali mozda je nekome zanimljiva.
Awesome Lock
Slika

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

miodrage napisao:Ako si kao sto kazes u temi o 520 malocas update-ovao telefon, moras da imas. Uradi kompletan reboot. Ja sliku ovde na forumu ne vidim, probao sam da odem na adresu slike koju sam pokupio sa ove na forumu, ni to ne vidim.
Uradio sam kompletan teboot,ali jadac I dalje nemaa call+sms filtera u mojoj Lumiji.Sliku skrinšota sam izbrisao nažalost,ali ništa ne znači kad pokazuje samo zadnju stranicu podešavanja.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

los_trip napisao:Kod mene se to drugu desilo isto nije bilo opcije Call+SMS filter
al je rijesio to instaliranjem sa storea

http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ab1d971357
Bila bi to idealna app kad bih je mogao naći na market...I prosto nemogu da verujem da na tastaturi ne postoji + koji bi uneo da mogu tražiti.Ovako svašta mi izbacuje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

PetarI, ova aplikacija postoji u Store-u kao sto je los_trip naveo. Evo, upravo sam proverio, i nema greske.
Probaj da skines Lumia System Updater, ili SysApp (tako nesto), sa kojima mozes da updatujes sistemske aplikacije). Ako preko telefona ne vidis aplikaciju probaj preko kompa da odes na sajt da vidis. Ne znam, teoretski, moguce je da ta aplikacija nije podrzana za 520 (to bi morao neki drugi vlasnik 520 da potvrdi) ILI, sto mi deluje verovatnije, nije podrzana za TVOJU verziju L520 jer to pojedini operatori iskljuce iz software-a. Resenje je uraditi flashovanje telefona nekim drugim Black Software-om.
Deksi, ja vec mesec i nesto koristim AwesomeLock Free, i sada sam presao na ovu "placenicku" verziju, i sjajno je sto imas daleko vise opcija nego u dz varijanti :lol: :D

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Bas sam krenuo da mu pisem. Sysapp pusher i tu ces naci sve Nokia dodatke, pa i taj sto ti treba. Da sam video pre pa da ne radis sve sto si radio...

user8
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 21:41
:: WP8
:: Nokia Lumia 925

Post od user8 »

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Coni napisao:Bas sam krenuo da mu pisem. Sysapp pusher i tu ces naci sve Nokia dodatke, pa i taj sto ti treba. Da sam video pre pa da ne radis sve sto si radio...
Stvar stoji ovako.Isprobao sam instalaciju preko sd kartice I to je sve odradjeno do kraja...instalirao sam I sysapp pusher pa preko njega dotičnu aplikaciju.Par puta sam morao uraditi kompletan rebut...bottom line je da u podešavanjima dobijem taj filter,ali neće da se otvori(ni na jedan način) :( Imam poruku da app nemože trenutno da se otvori da probam kasnije ili da restarujem system što je vise puta činjeno....šta dalje?

Odgovori