Windows Phone 8 aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: Windows Phone 8 aplikacije

Post od Chobby88 »

Radi ali na 15 min.
Push notifikacije ne rade ako se tako podesi.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@cedogares - ja sam isto tako odradio i na pola sync-a mi stane i kaze not enough memory... pola kontakata nemam jer nije dovrsio sync i nemam nista u kalendaru...
jbte, pa sve su L520 iste, sa istim RAM-om... ne znam u cemu je problem... gmail i viber su mi primar a najgore rade ili ne rade uopste...

telefon je star 3 dana... :dry:

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Post od Cedogares »

Chobby88, Kako mislis ne rade, meni uvek stigne zvucno obavestenje kad stigne novi mail a to sto su stavili 15min je u korist hotmail naloga koji moze da se podesi "as items arrive" a takodje ima opciju automatskog odgovora..

@iLuka
Pisu li na netu igde o tome? Koliko imas preostale memorije, ne mislim na ram?! Jel ti komplikacija reset?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

uradjen reset, slobodno 4,81GB, nista nisam ubacio u telefon osim microsoft naloga koji mi trazi pri pokretanju telefona...

pisu o tome, upravo desifrujem -

http://answers.microsoft.com/en-us/winp ... 4e9e31af22

upravo mi taj error izbacuje...

ako neko procita odgovor ovog lika dole, neka da ovde svoje misljenje... ja cu da probam da izmuvam nesto...

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Cedogares napisao: Kako mislis ne rade, meni uvek stigne zvucno obavestenje kad stigne novi mail a to sto su stavili 15min je u korist hotmail naloga koji moze da se podesi "as items arrive" a takodje ima opciju automatskog odgovora..
Pa ako je na 15 minuta onda nije push.
Push notifikacije su ti to "as items arrive"
To je ranije moglo da se podesi i za gmail,ali mislim da je google od skoro to ukinuo.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja to nemam kao opciju... najranije je 15 min...

inace, namestio sam gmail, uradio je full sync posle koraka koje sam nasao na netu, na linku koji sam ostavio, ''export-import contacts'' fora...
ne znam sta im je uradio taj export, kao da iih je malo procostio od necega i sada su svi u telefonu...

jos samo da viber nameste da radi kad je zakljucan telefon :lol: uzas...

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

@chobby
Aha ok, pomislio sam da ti uopste ne stize obavestenje.. E sad kako i zasto ne radi na gmail ne znam, ono mi je bila pretpostavka.. Radi li na androidu as items arrive?

@iLuka
Super sto ti je proradilo, a ovo as items arrive mozes samo na hotmailu podesiti, tu je ta opcija.. Bice i Viber uskoro skockan do kraja, sigurno, jbg nista nije savrseno, nedaj 520ku pa cak i ako predjes na neku zverku sa bilo kojim operativnim sistemom, u tom slucaju bi ti bio savrsen rezervni telefon..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Meni je ovaj telefon odlican... Baterija, kamera, aplikacije tj izbor... Sve mi je dovoljno... Samo taj viber :(((

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

Bice to kako treba, malo strpljenja, do tada mu se malo prilagodi ;) tu Lumiju trazim za sestru, nece veci ekran pa je to savrsen izbor..

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Cedogares napisao:@chobby
Aha ok, pomislio sam da ti uopste ne stize obavestenje.. E sad kako i zasto ne radi na gmail ne znam, ono mi je bila pretpostavka.. Radi li na androidu as items arrive?
Rade na androidu push notifikacije,ipak je guglova aplikacija u pitanju :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Rade i na ios, momentalno sa gmail app, moze da se nabudzi i stock mail ios app isto da bude momentalna.
@iLuka, ja sam tako cekao da nameste viber, i znas kad sam prodao 520... iha, namestice do nove godine, valjda.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nije mi viber bas ''o glavu'' :)
@cedogores - savetujes mi da zadrzim telefon ali cisto da mi provuces kroz pricu da ti bas takav jedan treba za sestru :lol: :lol: :lol: jaaaooo, 'tico....

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

To oko vibera jeste bezveze, ali zasto bih se zbog jedne app odrekao odlicnog telefona i OS-a. Ima alternative dok ovog ne srede! 8)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Koja je alternativa viberu?
Ne znam ni za jednu app za free cals and messages a da je tako rasprostranjena.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Za kuckanje koristim Whatsapp ali najvise komuniciram preko Facebook Chat-a jer je najrasprostranjeniji i tu mi je najvise ljudi dostupno, a pozive preko neta sam i na Androidu vrsio Skajp-om posto mi Viber uopste nije bio stabilan. Ne znam ni sto su se ljudi toliko zalepili za Viber posto sam ja samo imao problema sa njim. Poruke su kasnile, pozivi su mi pucali sami od sebe ili sam imao uzasan delay i reverb, pa cak i jako seckanje zvuka tako da je normalno obavljanje razgovora bilo nemoguce. I to nije bio slucaj samo na jednom uredjaju, tako da ja vidim da je los isto koliko mi je i bio ranije. :D

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Meni na 3g i wi fi radi izuzetno vec dugo,nikakve probleme nisam imao s viberom.
Skype zdere bateriju,nemaju ga svi,a i koji imaju nisu online cesto.
Viber po meni nema alternativu trenutno,bar ne tako popularnu,bukvalno pola mog imenika ima viber i uvek su online.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ja lično Viber ni probao nisam, a i WhatsApp polako šaljem u penziju. Slažem se sa Psy, Skype je po meni za audio i video pozive neprikosnoven. Doduše, ja realno i nemam potrebe da koristim nešto drugo...nemam ama baš nikog u kontaktima ko taj Viber koristi, a svi bitni ljudi imaju Skype.

Ima i Nimbuzz, pa možete i to da probate.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Pa dobro, nema alternativu za tebe :P. Ja imam mozda njih 10 u imeniku koji koriste Viber, ali zato je Facebook messenger prepun! :D

Inace je prestao da mi se tripuje sa notifikacijama... Cisto tako sam od sebe i sad radi odlicno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Nema veze da li nesto nekom treba ili ne... Aplikacija bi trebalo da radi kako i dolikuje ili nek je ne postavljaju na store... :wacko:
kakav je to nacin, evo vam viber ali ce dzigericu da vam jede svaki dan, iako ga ceo svet koristi :)

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

To govori o ozbiljnosti programera.. Slazem se da aplikacija mora da radi za ono sto je predvidjena, drugo je koliko cesto mi koristimo sve ono sto pruza..

Ja recimo imam brdo minuta pa mi ne pada na pamet da preko Vibera zovem bilo koga, al to sam samo ja, poruke mi od zadnjeg apdejta stizu uvek na vreme (preporuka svima da deaktiviraju vib. uninstalliraju ga, ugase pa upale fon i ponovo skinu pa instaliraju i aktiviraju) al sam presao na wapp, koga zovem preko grane koristim skajp pa se i gledamo, u svakom slucaju radi bez problema zvanje kad je Vib. ukljucen a to u krajnjem slucaju nije tesko ugovoriti sa drugom stranom ili pozvati po propustenom pozivu, dakle zeza al ako mu izadjete malo u susret nema problema, tako je trenutno, a i alternativa i te kako postoji..

P.S. Smorili za medalju sa Viberom, ni za trolovanje nije zanimljiv ;) ..

P.S. 2 Sad sam malo testirao Vib sa burazovim Androidom, zvonilo iz prve na ukljuceni vib kod mene, zvonilo i kada sam skroz izasao, zvonilo i kada sam ga zakljucao.. I jos jedna stvar, zaboravio jer retko ga koristim, kad stigne notifikacija i tapnem na nju normalno otvori app, u slucaju da je app u multitaskingu a tapnem na pristiglu notifikaciju onda em sto ne udje nego je i skroz ugasi, bag kojeg nije bilo a resenje je da se ulazi u app preko back dugmica, u tom slucaju ulazi i mnogo brze, prakticno instant, ovo samo u slucaju Vibera..

Odgovori