Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Propustio si u podesavanju. Internet sharing stavis na ON i to je to
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
...sad mi ne prijavljuje gmail kad je zakljucan telefon a viber radi normalno...
jao, majko moja, ko prezivi - pricace
je l ima neka aplikacija da ''obojim'' sve tiles u zeleno npr viber je ljubicast a ja bih da bude zelen kao i sve druge fabricke?

jao, majko moja, ko prezivi - pricace

je l ima neka aplikacija da ''obojim'' sve tiles u zeleno npr viber je ljubicast a ja bih da bude zelen kao i sve druge fabricke?

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iLuka, takva aplikacija ne postoji. Imas neke sa kojima mozes da kreiras shortcutove, pa da ih sam izeditujes, tipa TileMe. Probaj sa time.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Cool tiles? Nisam probao ali vidim da je dobro rejtovan.
Mana svih tih aplikacija je što nijedan tako kreiran tile više nije live tile.
-
- Sertifikovani Trol
E pa sad... 

hahahha pa mora nesto da bude naopako! ...ccc
nikad necu shvatiti filozofiju poslovanja MS-a...
elem, isao sam po onu karticu, veoma je povoljno izdaju u Komercijalnoj banci - za 250din inicijalni trosak i nista vise... moze na svim sajtovima, na sve nacine, sve je besplatno i nema mesecnog odrzavanja...
uzecu je sutra prekosutra pa nek stoji

elem, isao sam po onu karticu, veoma je povoljno izdaju u Komercijalnoj banci - za 250din inicijalni trosak i nista vise... moze na svim sajtovima, na sve nacine, sve je besplatno i nema mesecnog odrzavanja...
uzecu je sutra prekosutra pa nek stoji

- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
iLuka, sta ti je sve potrebno,jel moras da imas racun u banci?Koliko moras najmanje da uplatis,da li se uplacuje u dinarima ili ne?Ako mozes malo detaljnije,molim te posto sam i ja zainteresovan,a ne mogu da isem sutra da pitam?
Doduse, ja sam placao racune za stan pa ga nisam pitao jer racun kod njih uslov ali verovatno jeste... Nisam isao u detalje sa pricom zbog kolone iza sebe 

Probajte aplikaciju Weather To-Go, trenutno besplatna, po meni bolja od Bing Weather..
Trenutno koristim app Prognoza i skroz je dobra, tacna i redovno se osvezava dok je Bing znao bas da kasni iako mi je vizuelno najbolji, mada mu je ova Prognoza vrlo slicna, cini mi se da je nastala kao inspiracija upravo na Bing..
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Ja sam gotovo sve aplikacije za vremensku probao i sve imaju po neku manu,trenutno koristim amazing weather hd.Prvo sam koristio Bing i ona je lepo odradjena ali je dosta netacna,a i nema weather alert.Accu weather je od besplatnih po meni najbolja,zadnja verzija nema ni reklame,ali je problem sto mnogo skida.Kad god je otvorim skine mi 1mb,tako za 4-5 dana meni skinuto preko 20mb,dok amazing weather koji mnogo duze koristim skinuo mi nepuna 2mb.Kod amazing weather mi se ne svidja interfejs i ne osvezava u istom trenutku live tile i lock screen,ali je od ovih meni najbolja.Veoma je tacna,upozorenja na lose vreme se javljaju dosta cesce nego kod accu weather...Postoji i aplikacija Sky Motion(by accu weather) koja predvidja kada ce recimo poceti kisa u minut,ali je trenutno dostupna samo za USA i Kanadu,a uskoro i za Evropu,i to ce uz accuweather biti opasna aplikacija....
-
- Sertifikovani Trol
Svukao sam da isprobam i AccuWeather mi ipak vise lezi. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da nije nešto, prognoza samo za 5 dana.
-
- Sertifikovani Trol
To mi nije toliko ni bitno, vise mi lezi dizajn AWa. Jeste da ovom mogu da se menjaju ikonice i pozadina, ali mi je lepsa ova osnovna postava AWa. 

Da li se to meni cini ili stvarno u aplikacijama za kameru nema podesavanja za rezoluciju slike?
I da li mozda neko zna zasto mi je nestalo dugme za pretrazivanje naziva pesama u bingu?
I da li mozda neko zna zasto mi je nestalo dugme za pretrazivanje naziva pesama u bingu?
Meni se Vieather bas svidja, izgleda super a moguce je izabrati izvor prognoze (Accuweather). Sto se dugmeta tice, mozda si menjao region?
Coni, vidis, jesam.. vratio sam sad sa UK na US ali mi se nije dugme vratilo.
Mislim da je svejedno kad su u pitanju ta dva. Nego sam cuo da taj servis ne radi u nekim zemljama.