Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Motoman, mozda restart da uradis .
Isao sam restart odmah posle promene regiona. Da li se zna da li ce opet biti developer preview i za 8.1 ? Ko zna kada ce doci do nas nokijina verzija 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vec ima Developer Preview, ali nije jos za 8.1. Ja ivde ne vidim nista novo
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Motoman, ako pogledas windowsphone.com preko racunara,videces da uz svaku aplikaciju stoji dostupna za npr. windows phone 8 i windows phone 8.1;to stoji od pre neki dan,znaci wp8.1 izlazi uskoro,negde sam procitao cini mi se(a mozda se i varam) 2. ili 4. april,tako da ce tih dana verovatno i kod nas biti dostupna preview verzija....
luca napisao:hahahha pa mora nesto da bude naopako! ...cccnikad necu shvatiti filozofiju poslovanja MS-a...
elem, isao sam po onu karticu, veoma je povoljno izdaju u Komercijalnoj banci - za 250din inicijalni trosak i nista vise... moze na svim sajtovima, na sve nacine, sve je besplatno i nema mesecnog odrzavanja...
uzecu je sutra prekosutra pa nek stoji
zvali su me iz banke, kazu uz taj i taj kod koji sam preko sms-a dobio mogu da placam preko neta koristeci svoju maestro sa tekuceg.
ali, kao, ne preporucuje se...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa jasno da se ne preporucuje. Sta ti je problem da otvoris devizni racun za Virtuon karticu i samo po potrebi uplacujes sredstva na njega? I onda si zasticen ko beli medved
pozz zna li neko kako da promenim ton poruke za viber i whatsupp na lumiji 520?
Ja mislim - nikako. Tako je fabricki na svim telefonima i to je to 

ma na androidu moze,ali ovde na wp8 ne postoji ta opcija ili ja ne znam da je nadjem 

Gde je na androidu? 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Setings pa notifikacije i tu je. Imaš da promeniš melodiju i za poziv i za poruke 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
sasabor, WhatApp dobija update koji je sada u closed beta fazi, sa kojim ces moci da menjas a Viber je dobio svoje neke drugacije tonove, ali ti licno ne mozes da menjas za sada nista.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma srediće i viber. I na androidu je tek od pre par meseci to omogućeno.
Da li ima neko problema sa update-ovanjem Vibera? Meni prikazuje da ima update ali cim zapocne download samo ga prekine.
ja jos uvek nisam dobio ni jedan update vibera od kad sam uzeo telefon...
zesce su ga zeznuli na wp8...
bas me zanima da li ce i sta promeniti taj update...
zesce su ga zeznuli na wp8...
bas me zanima da li ce i sta promeniti taj update...

Probaj manuelno, idi u store pa na viber, trebalo bi da ti ponudi opciju update..
@motoman deaktiviraj i uninstaliraj Viber pa ga skini ponovo, taman dobijes updateovanu verziju..
@motoman deaktiviraj i uninstaliraj Viber pa ga skini ponovo, taman dobijes updateovanu verziju..
Uradio sam update, hvala ti na ideji 
nista nisam dobio posebno osim dve, tri nove opcije. Brzina ostade ista, kao da mu treba vecnost da se otvori

nista nisam dobio posebno osim dve, tri nove opcije. Brzina ostade ista, kao da mu treba vecnost da se otvori

Opet sam pokusao i nece, stalno mi instalira 4.0.1 verziju a ne 4.1.
Hm, ne znam sta je
, ja sam prvo odradio update, uspesno, a onda sam odlucio da deinstaliram pa ponovo instaliram, opet uspesno, verzija 4.1 ..
EDIT: Na WP Novostima pise da pozivi sada rade bez problema, iskren da budem nisam ni bio zainteresovan da proveravam..

Te opcije su bas dobrodosle ali da, sporo ulazi u aplikaciju, drzi ga u multitaskingu, onda je druga prica prilikom ponovnog ulaska, pre je i tako stekalo, sada na taj nacin instant otvara, sta je tu je, mada ga skoro pa i ne koristim, presao na whatsapp u potpunosti, ako ga nekada i srede (a ocekujem da hoce) pitanje je da li cu mu se vratiti..luca napisao:Uradio sam update, hvala ti na ideji
EDIT: Na WP Novostima pise da pozivi sada rade bez problema, iskren da budem nisam ni bio zainteresovan da proveravam..