Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Ako se ne varam, u samoj aplikaciji za poruke, u njenim podešavanjima postoji zasebna opcija da se radi backup poruka ili ne. Sećam se ovoga, jer mi je po defaultu bilo uključeno, i baš sam tražio gde to da isključim, jer ne podnosim tu opciju.
Upravo preko backupa i udjes u te opcije, prva medju njima "Text message backup" ukljucis il iskljucis i to je to.. Nisam bas skapirao sta se tacno desava u ovom slucaju, ako moze pojasnjenje kolege Angela ..
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Cedogares, i to sam uradio ali mi nije jasno da li ce sve poruke bakupovati ili samo one od kada sam ukljucio "Text message backup".Nije mi bilo ukljuceno ranije i nisam siguran da ce sve poruke sacuvati.Citah nesto na raznim forumima ali nisu sigurni da ce i prethodne poruke sacuvati.Kako mogu da proverim koliko poruka je sacuvano?
LG G2 Black,16GB
To ne znam al znam da sam radio reset a da imam poruke od prvog dana kupovine telefona, primljene par meseci pre hard reseta, ne secam se tacno jesu li bile odmah u inboxu ili sam morao poslati ili primiti sms pa bi mi se pojavila celokupna konverzacija sa datim kontaktom.. Jbg ispitaj dobro sta i kako al kod mene je proslo sve bez problema, mada nisam siguran da li je opcija backupa od pocetka bila ukljucena ili ne, verujem da bi trebalo sve da ti se sacuva a ne samo od trenutka ukljucivanja te opcije, mada ne mogu da tvrdim..
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Da li neko zna zasto su sada sve aplikacije i igre jeftinije nego sto su bile.Npr. one koje su bile 200din sada su 170,itd.....
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
U vezi onog update-a kvadratica tj polja na pola sata znaci li to da ako mi neko posalje mail vidim da je stigao tek za pola sata?
Ne, ako ti je ukljucen push, tile se promeni trenutno. Ako nije push...kad se osvezi, promeni se i tile.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Dobro je to,jos samo da vidim kakav ce biti 8.1 pa da prodam LG N4 i kupim 925.Imam utisak da ako 8.1 bude dobar mnogi koji prodaju wp mmogu da promene misljenje.
- alphablue597
- Mobil fan
Aplikacija stop the music je besplatna neko vreme,skidajte!Isto ko hoce sat na plocici(wp8.1),neka skine clock hub.Na wp8.1 se live tile azurira svaki minut.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Bas dobra ova aplikacija Weather To-Go . Navreme daje upozorenja na vremenske neprilike. Ovih dana je tacno upozoravala na ogromne kisne padavine ovde na jugu.
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Ja koristim Weather to-go duže vreme i desi se ponekad da omane, ali u najvećem broju slučajeva pogodi prognozu.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Koja je najbolja youtube aplikacija?
I uzput, moze li nekako da se promeni product variant?
Radi se o nokiji 1520, ruskoj, simfree... Nervira me jer nema srpski jezik pa bih da ispravim tu nepravdu
I uzput, moze li nekako da se promeni product variant?
Radi se o nokiji 1520, ruskoj, simfree... Nervira me jer nema srpski jezik pa bih da ispravim tu nepravdu

- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
nikola987, možeš da flešuješ telefon preko Nokia Care Suite i onda ti se posle flešovanja automatski menja produkt kod.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola987, ja sam probao dosta njih i najzadovoljniji sam sa YouTube HD. Odlično urađena, lepo dizajnirana, super radi.
@Nikola031: jel mozes na pm da posaljes neki dobar tutorial kako to da odradim 
@araphel: jeste super, hvala. A gde se ovde updatuju aplikacije? Ja u storu nigde ne mogu da pronadjem, a desilo mi se da kad sam usao u one bing aplikacije da mi ponudi uodate za svaku posebno.

@araphel: jeste super, hvala. A gde se ovde updatuju aplikacije? Ja u storu nigde ne mogu da pronadjem, a desilo mi se da kad sam usao u one bing aplikacije da mi ponudi uodate za svaku posebno.
Pravo da ti kažem, ja sam uvek dobijao info na live tile da imam aplikacije za koje je izašao update. Sad na 8.1 telefon zvrcne i izađe notifikacija da aplikacije zahtevaju moju pažnju.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Da li se moze promeniti zvuk notifikacije na Whatsup-u?........
Festina lente.
Tek sa 8.1 je omogućeno menjati zvuk na posebnim aplikacijama.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ok. A da li ce biti moguca nadogradnja telefona sa 8.0 verzijom na 8.1?
Festina lente.
- alphablue597
- Mobil fan
Apolo,mi smo vec nadogradili:).