Svakako ne izgleda kao flaghip, ali je zaista kvalitetno odrađen, nigde ništa ne škripi, a dizajn mi nije najomiljeniji, mada je to stvar ukusa. Ekran je odličan za tu cenu (135 eu sa sve carinom i pdv), lepo čitljiv na suncu. MIUI mi odgovara, jednostavan, ali ima dosta kineskih opcija i nekoliko aplikacija koje su fabričke i rado bi ih "eliminisao". Verovatno se rešava root-ovanjem? Druga stvar koja me izluđuje, naročito posle 2 godine korišćenja WP-a - reklame!!! Pa lebtegrebo, ne možeš otvoriti ni phone dialer da neko sr@nje ne iskoči! Zna li iko kako ovoga da se rešim? Na rad i fluidnost MIUI nema kritika, sve kao podmazano. E sad, aplikacije... Here navigacija bolje odrađena za Android, Tapatalk takođe, ali ne i Twitter, gde ne postoji opcija za dark theme?!? Xiaomi mail aplikacija je bolja od g mail-a i yahoo-a, mada meni više leži ona na WP-u. Baterija sasvim pristojna, izdrži ceo dan bez većih problema. Kamera je ok... i samo ok. Da li sam se razmazio sa onom na 730, ali koju god da sam koristio aplikaciju za kameru, nikako da slika ispadne kako treba, a blic kao da nije usklađen. Sa mrežom nema problema, zvonjava dovoljno glasna.
Sigurno sam nešto zaboravio, šta god vas zanima pitajte.