OnePlus One
Re: OnePlus One
Pozdrav, da li neko ima pozivnicu viska? Ima varijanta da se telefon kupi direktno preko http://oneplus.eu/ (sajt sam nasao na smartphonehrvatska youtube kanalu) ali mi je sumnjiv, a i skuplje je. Bilo bi strava kad bi se neko javio!
Hvala

Za sve koje interesuje evo linka gde relativno lako i brzo mogu da se dobiju pozivnice za telefon for free.
https://forums.oneplus.net/threads/memb ... 7/page-312
Evo, ja sam pre jedno mesec dana zamenio G2 za OPO.
G2 je u suštini ok telefon, generalno neke velike razlike (osim drugačijeg kućišta) nema.
ALI...
Prvo sam se smorio kada sam video da se gomila ljudi žali da su se na ekranu posle pregrevanja pojavile crne pruge. Ako sam dobro razumeo na XDA forumu, blizu procesora je konektor kabla za displej na ploču, pa se usled pregrevanja dešava da se odvoji... Koliko je to istina, ne znam, ali video sam da ih baš dosta ima sa sličnim problemom, i da je isti scenario... Što je najgore, dešavalo se pri postupku rootovanja, ili instaliranja novog roma da zablokira, pa se zagreje procesor i nakon restarta da se pojave crne pruge.
Da menjam G2 rešio sam kada sam uzeo da prekopiram nešto muzike na njega, i kada mi je zablokirao u sred kopiranja. Tada sam pomislio, ok, zablokirao, resetovaću ga pa idemo dalje... Međutim, posle reseta nakon 15ak sekundi zablokira opet... I tako u krug... Narednih 4 sata sam se mučio da ga oporavim dok nisam file managerom na telefonu obrisao folder koji sam kopirao u trenutku prvog zaboda.
Na kraju sam ustanovio da ako kopiram neku veliku količinu podataka (1-2 GB) obavezno zabode i ponaša se kako sam opisao gore...
Nakon toga sam rekao nikad više LG... Osim Google Play edition, ili Nexus...
Što se performansi tiče stvarno nema neke primetne razlike... Možda se čak može reći da G2 pravi za nijansu (maalu nijansu) bolje fotke. Ali CyanogenMod je po meni 3 koplja iznad LG-evog androida...
Ima i OPO svojih mana, ali moje mišljenje je da ako u obzir dolaze G2 i OPO tu nema nikakve dileme...
G2 je u suštini ok telefon, generalno neke velike razlike (osim drugačijeg kućišta) nema.
ALI...
Prvo sam se smorio kada sam video da se gomila ljudi žali da su se na ekranu posle pregrevanja pojavile crne pruge. Ako sam dobro razumeo na XDA forumu, blizu procesora je konektor kabla za displej na ploču, pa se usled pregrevanja dešava da se odvoji... Koliko je to istina, ne znam, ali video sam da ih baš dosta ima sa sličnim problemom, i da je isti scenario... Što je najgore, dešavalo se pri postupku rootovanja, ili instaliranja novog roma da zablokira, pa se zagreje procesor i nakon restarta da se pojave crne pruge.
Da menjam G2 rešio sam kada sam uzeo da prekopiram nešto muzike na njega, i kada mi je zablokirao u sred kopiranja. Tada sam pomislio, ok, zablokirao, resetovaću ga pa idemo dalje... Međutim, posle reseta nakon 15ak sekundi zablokira opet... I tako u krug... Narednih 4 sata sam se mučio da ga oporavim dok nisam file managerom na telefonu obrisao folder koji sam kopirao u trenutku prvog zaboda.
Na kraju sam ustanovio da ako kopiram neku veliku količinu podataka (1-2 GB) obavezno zabode i ponaša se kako sam opisao gore...
Nakon toga sam rekao nikad više LG... Osim Google Play edition, ili Nexus...
Što se performansi tiče stvarno nema neke primetne razlike... Možda se čak može reći da G2 pravi za nijansu (maalu nijansu) bolje fotke. Ali CyanogenMod je po meni 3 koplja iznad LG-evog androida...
Ima i OPO svojih mana, ali moje mišljenje je da ako u obzir dolaze G2 i OPO tu nema nikakve dileme...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Samo sada da Baraba pročita tvoj post i to je to. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Šta si se uvatio za OnePlus ko prizetko za testament 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Samo mi reci sada iskreno, da li bi prešao na njega sa G2 sada kada sagledaš sve aspekte? Priznaj da sam te malo zaintrigirao. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kinez je Kinez, Joco 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Naravno, ali u krajnje pozitivnom smislu. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa sad...
Budimo realni, većina telefona (i svega ostalog) se danas pravi u kini, tako da taj argument više nema neku težinu..
A da, još ovo da napomenem...
Pre nego što sam nabavio oneplus bio sam upoznat sa 90% stvari u vezi sa ovim telefonom.. Ono što se bilo iznenađenje, čak se može reći i šok za mene, je kvalitet ambalaže... Pakovanje telefona je FENOMENALNO!!!
A da, još ovo da napomenem...
Pre nego što sam nabavio oneplus bio sam upoznat sa 90% stvari u vezi sa ovim telefonom.. Ono što se bilo iznenađenje, čak se može reći i šok za mene, je kvalitet ambalaže... Pakovanje telefona je FENOMENALNO!!!
- El Laki
- Prijatelj foruma
I S3 koji sam imao i G Pro 2 su iz Koreje, i isti je slučaj sa većinom. Sem sa kopijama..nenad_l napisao:Budimo realni, većina telefona (i svega ostalog) se danas pravi u kini, tako da taj argument više nema neku težinu..
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Gde je moguce kupiti ovaj telefon? Ili samo moze preko invitation ? Pitao me drugar ..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- El Laki
- Prijatelj foruma
Samo preko pozivnice, naručuje se sa zvaničnog sajta. Isporuka je moguća u 15ak zemalja (Srbija nije među njimz), pa je najbolja opcija naručivanje u Nemačku odakle ti nemačka firma dostavi u Srbiju. Takva kombinacija izađe 20-30e (mislim na poštarinu). Besplatne pozivnice može lako da nađe ovde
Koliko bi me kostala carina ako bi mi prijatelj poslao telefon iz Francuske? I je l dostavna cena konacna cena isporuke do lokacije (u mom slucaju Francuske)?
Ja imam pozivnicu za one plus one. Ako neko moze da je iskoristi neka mi se javi. Vazi jos par sati.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pozivnica za OPO - zainteresovani, javite se na PP .
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 19. Okt 2014. 17:51
- :: sony xperia SP
m@c|-|oR, zainteresovan sam za pozivnicu , i ako još ne znam kako ide sa kupovinom 
Hvala unapred

Hvala unapred

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Bili su najavili pre-ordere pre mesec dana.
Ali - i tu ima kvaka.
Ako imaju na zalihama - šalju ti, ako ne - čekaš. Ako nemaš strpljenja - vraćaju ti pare.
Više informacija: LINK
Ali - i tu ima kvaka.
Ako imaju na zalihama - šalju ti, ako ne - čekaš. Ako nemaš strpljenja - vraćaju ti pare.
Više informacija: LINK
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma mene najviše brine carina. Jer bi otprilike na 280 koliko košta, naši oporezovali +120 (20% carina + 18% pdv valjda), a to ne da se ne isplati, nego...