OnePlus One
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: OnePlus One
woona, oneplus.net/one
Imaš i forum na kome su svi detalji objašnjeni.
I ovde - nekoliko strana unazad imaš informacije koje tražiš.
Model od 64 GB (samo on se trenutno prodaje) košta oko 300 EUR, ali ga ne isporučuju u Srbiju.
Kad uspeš da dođeš do para i do pozivnice i kad ti telefon stigne, nakon 30-60 dana ti stignu još tri pozivnice za dalju distribuciju.
Uskoro će - na jedan sat - biti otvoreno naručivanje putem pre-ordera. Ali, na samo jedan sat.
Itd, itd.
Imaš i forum na kome su svi detalji objašnjeni.
I ovde - nekoliko strana unazad imaš informacije koje tražiš.
Model od 64 GB (samo on se trenutno prodaje) košta oko 300 EUR, ali ga ne isporučuju u Srbiju.
Kad uspeš da dođeš do para i do pozivnice i kad ti telefon stigne, nakon 30-60 dana ti stignu još tri pozivnice za dalju distribuciju.
Uskoro će - na jedan sat - biti otvoreno naručivanje putem pre-ordera. Ali, na samo jedan sat.
Itd, itd.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
OnePlus developing its own Android ROM for OnePlus Two, to replace Color OS
http://www.androidauthority.com/oneplus-rom-544208/
http://www.androidauthority.com/oneplus-rom-544208/
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
procitah clanak, a u prvom trenutku sam se zapitao da li to vec spremaju izlazak naslednika 1-nice. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Samo kada bi promenili sistem distribuiranja jer je dosta problema i muke bilo oko toga. Pogotovo Z zemlje van spiska... Kada bi ubacili bar još 10ak zemalja..
Sto je to problem? Znaš li kad je oneplus one izašao? I jesi li slučajno pročitao kad je i sam oneplus najavio izlazak naslednika?Evindzer napisao:procitah clanak, a u prvom trenutku sam se zapitao da li to vec spremaju izlazak naslednika 1-nice.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
open-mind, sto se ljutis?
iskreno, ne znam skoro nista o vremenu izlaska naslednika (valjda na leto 2015)......

iskreno, ne znam skoro nista o vremenu izlaska naslednika (valjda na leto 2015)......
Ma neee, ne ljutim se uopšte. Nego upravo ono što sam i pomislio, a to je da nisi se fino informisao. OnePlus One je izasao sredinom aprila. OnePlus two je najavljen za Q2 ili Q3 sljedeće godine. Q2 počinje sa aprilom, a Q3 sa julom mjesecom. Znači naslednik izlazi 1+ godinu od izlaska prvog modela. Po meni idealna kombinacija.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
slazem se, naravno.
nego sam u prvom trenutku prosto bio pogresno protumacio post koji je gore bio postavio El Laki i zacudio se..
nego sam u prvom trenutku prosto bio pogresno protumacio post koji je gore bio postavio El Laki i zacudio se..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Pazite kad naručujete OnePlus one, ortak je imao invite, naručio 64gb verziju, a ovi naši mu opalili prvo 10% carine pa na sve to još 20% PDV, ispao ga kao S5 da je kupio 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobro je prošao kako je mogao. Znam za primere da je carina 20% a pdv 18% zaračunat. 

Kako je on uopšte naručio telefon, jer tu gdje "naši" opale carinu i porez, oneplus uopšte ne šalje telefon.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Možda mu je poslat za neku od onih 16(?) zemalja, pa iz te zemlje u Srbiju poštom.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Vidiš kako Laki sve kanale distribucije poznaje 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa da je fon poslat busom ne bi ništa platio od carine nego samo što bi vozača pocastio...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Možda nije hteo da rizikuje tako.
mislim, ja prvi ne bih smeo tako da proverim vozaču telefon od 250e.. Nismo svi isti.

Pa on je bio svjestan da ce platiti jos dodatnu carinu i porez, ako je isao opcijom prosledjivanja putem pošte. Ili je računao da možda ima ludu sreću pa ga ne "opale". Sve u svemu, sam pao, sam se ubio.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Najbolje je svakako ako imate nekoga (rođaci recimo) u tim zemljama gde se isporučuje OPO a taj neko dolazi u Srbiju, i tako nemate nikakve dodatne troškove.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Dosta puta sam slao po autobusu svašta, i mogu reci da su skroz korektni. Oni ipak u suštini žive od tih posiljki, mislim na vozače.
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne znam, nisam to radio, pa ne mogu da pričam. Samo sam skeptičan eto. Ne verujem mnogo ljudima 
Joco, ako već imaju nekoga u tim zemljama, nema potrebe da oni dolaze u Srbiju, već samo da prime tamo paket i pošalju za Srbiju kao poklon. Pokloni se ne carine.

Joco, ako već imaju nekoga u tim zemljama, nema potrebe da oni dolaze u Srbiju, već samo da prime tamo paket i pošalju za Srbiju kao poklon. Pokloni se ne carine.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Pa može i tako, to je svakako najbolja varijanta za sve.