Danas sam imao priliku da cackam malo po tel. Verzija od 16gb. Drug uzeo dva komaTa Na prvi pogled ogroman telefon. Moj g2 pored 1+1 izgleda kao da ima ekran 4.7 inci. Izuzetno fluidan sistem. Kamera sasvim ok. Lepo izradjen ne krcka nista pod rukom. Jedino sto mi se ne svidja je sto je zadnji deo tel beo i mat i lako se grebe, ostaju kao neki tragovi, i velicina telefona. Sve u svemu odlican telefon, za 250 eura, tesko da ima bolji.
Imam pozivnicu, poklanjam je onom ko može da realizuje nabavku telefona. Važi 24 sata.
Remember that this invite can only be used for orders shipping to Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States.
U EU, sa isporukom 64GB košta 320 EUR. Ako je na oglasu taj model, cena i nije tako visoka.
Na onom "našem" forumu na oneplus.net jedan dečko mesecima prodaje u Zagrebu po 340 EUR (2.700 HRK).
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Nemanja78, pa na njihovom sajtu
Ali, treba ti neko u EU da primi telefon i da ti ga donese u domovinu da ne bi plaćao carinu+PDV.
A sad su se već svi gastarbajteri vratili nazad i ne dolaze do Uskrsa (najmanje)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.