Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)

Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
Windows OS
Odgovori
lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Okt 2011. 10:28

Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)

Post od lesa »

Tacno,u pravu si.Moja greska,nesto sam utripovao da nece vise da stavljaju Nokia brend na telefone.Ali je sasvim sigurno da ce 2 marta da izbace neki novi model.Zna Microsoft da zagorca korisnicima a ovaj problem sa 535 to najbolje dokazuje.Pogotovo mi smeta sto u Srbiju stize sve neka snj klasa i to po visim cenama nego u ''Jevropi"

Nije,nego ako bude beli krompir,meni bi vise odgovarao crveni :wink: Salim se,naravno,i ja bih rekao da je zena OK,ali cu ipak insistirati da otvorim paket pre nego sto ga platim.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Feb 2015. 02:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
:: nemam u nabavci
:: samsung galaxy tab 3

Post od _Dario_ »

Izbacuje microsoft ove godine lumiu 1030 mislim da ce se tako zvati. Ona treba da predstavlja novu ververziju 1020 i imaće 50mp kameru.

Naravno mora da te pusti da otovoris pre placanja. Inace ja cu ga uzeti licno tako da se ne bojim testiracu ga pa cu platiti
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Feb 2015. 02:45, izmenjeno 1 put ukupno.

Draguljče
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2015. 22:12
:: lumia 535

Post od Draguljče »

Na mene je ostavila najbolji mogući utisak... Ipak, videću možda i ja sačekam seriju 5.0 :) Ja sam u početku zahtevao isključivo samo da bude u toj seriji ali mi je po dolasku iz Segedina javila da je uzela 3.0 ali da je testirala i da je sve ok... Što više razmišljam više ludim :wacko: Možda je ipak bolje da ne rizikujem sa serijom 3.0... Zamolio sam je da mi ipak pogleda za tu seriju 5.0 pa makar i u drugoj boji... Kada sam čekao do sad, mogu još nedelju dana.... Dobra je žena, verujem da će mi izaći u susret.... A ovi ovde kod mene u Nišu deru i još je svuda serija sa greškom... Obilazim prodavnice dva meseca i proveravam.... Ponesem novac i sve se nadam biće negde 5.0...

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Da,ali ce verovatno kostati kao dve prosecne srpske plate.Nesto sam se smorio od tih skupih telefona-eno mi ga u kuhinji iPhone 4s koga sam platio 500 evra a sada ne mogu da ga prodam ni za 200 :wacko: Bolje je ovako,kupim ovu Lumiu za 120 evra,koristim obe kartice i ne smaram se oko cene koju sam platio

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Stvarno MS komplikuje. Mogli su da izbace naslednika 630/635, a ne isti model sa 1GB RAM. :dry: Npr. neki komad sa istim SoC, 4.5" qHD, 1GB RAM, nekom osnovnom prednjom kamerom i dodaju LED na zadnju.
Ne bi ugrozili prodaju 535 zbog manjeg ekrana, dovoljno bi bio slabiji od 730/735 da bi i njemu smetao, a prodavao bi se jer ipak ima veliki broj korisnika kojima je 5" nepotrebno.

Draguljče
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Draguljče »

Dobro je da možemo ovako da se posavetujemo između sebe.... !!!

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Bolje sacekaj seriju 5.000.Hardverski problem ne moze da se popravi softverom,evo i dokaza:
https://www.youtube.com/watch?v=SdlWigiqpxQ

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Pa dobro to ni nije fon za nas realno koji ce tebi takva kamera

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Ja imam predlog:narucimo sva trojica kod Nade telefone(naravno sa 5.000 hardverom),a za uzvrat Dario da dobije slusalice za dz :wink:

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Psyhound mislim da si tu upravu . Mislim da su touch bug popravili nekim updateom bar sam tako video kod nekog spanca. Kontaktirao sam ga i kaze da je zadnji update resio sve

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Tesko da update moze da popravi displej,ali ako Spanac tako kaze...Nisu to neki veliki problemi,ali ja bih,sigurnosti radi ipak sacekao verziju 5.000

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Naravno strpite se par dana i uzmite seriju 5. Koliko znam na nju se niko nije zalio

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Ti bi Dario,ako si vec u mogucnosti da licno odes po telefon mogao da nam proveris verzije hardvera na potencijalnim nasim telefonima,pa da nam javis.Ja cu crni,naravno dual-sim.

Draguljče
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Draguljče »

@lesa Što se mene tiče može... Upravu si bolje je da sačekam 5.0... Samo zena je Vera :D Inače ja sam joj rekao da ako sve dobro prođe i ako stigne 5.0 bez problema kod mene - imam ja dva druga iz Niša koji isto hoće ovaj telefon ali samo sa serijom 5.0 pa će i oni onda naručiti kod nje...

@dario upravo me zvala Vera na telefon i rekao sam joj da ću ipak sačekati seriju 5.0, sada mi je malo krivo što mučim ženu... Zaista je ljubazna i dobra, verujem u njenu iskrenost ali bolje mi je da ipak sačekam :( Nadam se da se neće naljutiti....

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Naravno da se nece naljutiti.Meni je rekla da je svi pitaju za verziju hardvera i ona posteno kaze da je sadasnja 3.0,a ne kao ovi neki indijanci ''ne znamo koja je verzija,ali koji god smo prodali niko nam nije vratio''@Dragoljupce-odlicno je sto si resio da sacekas 5.0.Znam da ovde ne smeju da se reklamiraju prodavnice,ali sutra ili prekosutra u Logic stizu sa verzijom 5.0

Draguljče
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Draguljče »

@lesa Hvala na informaciji... Ipak sačekaću kod Vere, želim da je ispoštujem ... Samo da mi nađe seriju 5.0... Eto rekao sam u bilo kojoj boji, ne mora plava... iako mi se u toj boji najviše sviđa... Rekla mi je da joj u pon stižu neki a da 16.03 stižu plavi u prodavnicu u Segedinu pa možda bude 5.0

Joj znam te odgovore i ja sam iste ljude kontaktirao kao i ti.... Kragujevac i BG?
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Feb 2015. 02:48, izmenjeno 1 put ukupno.

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Ja ne idem u suboticu vec ce ona poslati paket drugarici a ja cu otici tamo da testiram i pokupim

lesa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lesa »

Ta varijanta.I jos se ljute sto ih svi ''smaraju'' sa tim pitanjima i da oni ne mogu da otvaraju telefone,da bi videli koja je verzija hardvera.Telefoni bez garancije...procitah u jednom prethodnom postu da je covek kupio ovu Lumiu u Nemackoj i da mu je crkao ekran-otisao u prodavnicu,ljudi mu dali nov telefon i kao znak izvinjenja mikroSD karticu od 16GB.To ovde nece biti ni za 150 godina.Tacno je da to nisu neke pare,ali znam ljude kojima je to skoro mesecna plata,tako da ne zelim ni tih 120 evra da bacim.

Testiras telefon,pokupis drugaricu-ili obrnuto :lol:
Nije ti to losa varijanta
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Feb 2015. 02:51, izmenjeno 1 put ukupno.

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Pa realno nisu male pare ja stedim godinu dana da bih kupio ovaj telefon i naravno necu ga menjati bar jo 2 godmzbog finansija

Draguljče
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Draguljče »

Verujem da pola Niša jurca za serijom 5.0... mislim oni koji žele ovaj telefon... samo se sudaramo u podzemnom... sve jedni isti ljudi.. šou :lol:

@lesa ma kod nas se prodavci u prodavnicama i to kao većim bahato ponašaju bez ikakvog znanja... a kamoli sa oglasa... Govorim o Kragujevcu koji nije želeo da otvori kutiju i o Beogradu koji je bio čak i vulgaran.... :wacko:

Veri skidam kapu, samo neka mi nađe sa serijom 5.0... :) Žena je i ljubazna i predusretljiva... Samo da se ne naljuti... Ali valjda i mi kao kupci imamo neka prava aman, ne dajemo klikere .... Ja sam zarađujem novac i želim da ne brinem....

Ja telefon koristim po 4 godine tako da gledam da uzmem da valja....
Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Feb 2015. 02:53, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori