Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Odlicni uredjaji, po smesnim cenama.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Jos samo kad bi se prodavali i kod nas - po tim smesnim cenama. 

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Evindzer, Nece to kod nas nazalost nikada biti smesne cene
. Definitivno nam fali jos provajdera.

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 08. Jun 2015. 09:05
- :: Nokia Lumia 630 DS
Kakva im je razlika u kamerama?miodrage napisao:735 jeste bolji, ali i skuplji. Ja samo kazem da je 535 u svom cenovnom rangu (100€) ne samo najbolji, nego JEDINI izbor.
Ima li 540 u ponudi kod nas? On mi se čini da je dobar
Poslednja izmena od dare2009 u Sre, 10. Jun 2015. 10:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Bolja kamera na 735 .
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sta ce nam provideri kad se svi dogovaraju kako nas da muzu, umesto da se medjusobno kolju za nasu naklonost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma, i da imamo još kojeg, a ne samo ova tri, opet bi se dogovarali da nas izmuzu, a ne bi se "klali" međusobno. Sećate se kako su se očekivale niže cene i kojekakve pogodnosti kad je Vip tek stupio na scenu?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
U stvarno trziste i nadmetanje kompanija u zemljama treceg sveta u koje spada i nasa vazalna drzavica, veruju samo oni sto veruju i u deda mraza. Veliki igraci sednu, dogovore minimalnu cenu koja je za nase uslove nepristojna i tek onda krecu u odredjenu borbu za korisnike, ali mahom simuliranu. Posto banana zemlje i njihove gradjane treba izmusti sto vise, oni se ponasaju kao monopolska preduzeca, fingirajuci trzisnu utakmicu.
Prava katastrofa nas tek ocekuje najavljenom umobolnom prodajom telekoma.
Prava katastrofa nas tek ocekuje najavljenom umobolnom prodajom telekoma.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja se zaista nadam da ga nece prodati. Pa, to je jos jedino preduzece koje radi u plusu, a da nije prodato u poslednjih 15 godina!
_
_
- vojkan85
- Mobil manijak
miodrage, Evindzer, Mislim da gresite drugari. Ako imamo 4-5 provajdera i ako postane takva konkurencija tada ce cene biti smesne, bas kao u evropi.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Evindzer
Рекао велики брат да се мора. Нема врдања.
То је та филозофија либ. капитализма намењена банана државама.
Рекао велики брат да се мора. Нема врдања.
То је та филозофија либ. капитализма намењена банана државама.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
pa lepo, neke stvari u facebook aplikaciji ne rade kako treba (tipa kad hoću da otvorim notifikaciju za rođendan, dočeka me beli ekran), viber ne radi kako treba (poruka nekad kasni, sporo se otvara u odnosu na android), stock aplikacija za vreme zna štopati i zakazati, stock aplikacija za sport se zna srušiti, ne mogu se otvarati google mape, explorer nema "predictions" u search baru, stock tastatura nula bodova, neprecizna, bez haptic feedbacka, itd... mogu do sutra nabrajati. celokupan dizajn i kvalitet aplikacija je 5 kopalja ispod iOSa i androida.vojkan85 napisao:kopitaneskita, Cekaj, kako mislis da osnovne aplikacije ne rade kako treba? Sta ti to konkretno zadaje problem pa bi zbog toga promenio os?
platforma, u ovoj fazi, odlična ali samo za osnove stvari (pozivi, poruke, mail, malo surfa). videćemo kako će i šta biti sa windows 10 mobile. to je moje mišljenje, a vi se možete i ne morate složiti.

- vojkan85
- Mobil manijak
kopitaneskita, Jel si probao da odradis reset aparata? Mnogo stvari si naveo da ne radi, a mislim da ipak ne bi trebalo toliko da ti zadaje problema.
kopitaneskita, Po meni je ta tastatura koju ti spominjes jedna od boljih koje sam koristio a imao sam priliku na dosta telefona da koristim. Ostale stvari necu da komentarisem jer ne mogu sa sigurnoscu da kazem. A to je platforma pogodna samo za pozive i te onovne stvari ne slazem se .
Poslednja izmena od Ally u Pet, 12. Jun 2015. 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
WP tastatura je ubedljivo najbolja i najprijatnija tastatura koju sam ikad koristio. A posto imam i Android pored WP telefona, veruj mi da sam isprobao gomilu njih sa Plej-stora. Ja je koristim u polozenom modu, posto mi je uspravno svaka uska i neprakticna, osim na uredjaju sa ekranom od 6".kopitaneskita napisao:stock tastatura nula bodova, neprecizna, bez haptic feedbacka, itd...
Kucati u polozenom modu na L930 je mnogo opustenije i lagodnije nego na bilo kojoj Android tastaturi koju sam ja koristio. A i greske pri kucanju su minimalne.
Jeste udobna ali bih voleo kada bi dali u win10 mogucnost i biranja 3x4 tastature jer je laksa za koriscenje na manjoj dijagonali ekrana.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
3x4 tastaturu - mislis na alfanumericku?
Ja se na to nikad ne bih vratio, za mene je QWERTY neuporedivo brzi, laksi i lepsi nacin kucanja, iako najcesce to mora s dve ruke da bi bilo brzo.
Mozda i ubace tu opciju u W10M, ko zna..
Ja se na to nikad ne bih vratio, za mene je QWERTY neuporedivo brzi, laksi i lepsi nacin kucanja, iako najcesce to mora s dve ruke da bi bilo brzo.
Mozda i ubace tu opciju u W10M, ko zna..
Meni bi odgovarala jer bih mogao da kucam na slepo jednom rukom. Qwerty je posebno sjajna za landscape mod.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Slažem se, sećam se da sam na starim telefonima sa alfanumeričkom tastaturom bez problema kucao jednom rukom bez gledanja, i opušteno prelazio ulicu.
A na tač-skrin telefonima godinama skoro isključivo kucam sa dve ruke i u položenom modu, jedino što moram da gledam u ekran.
Sve ima svoje prednosti i mane.

A na tač-skrin telefonima godinama skoro isključivo kucam sa dve ruke i u položenom modu, jedino što moram da gledam u ekran.
Sve ima svoje prednosti i mane.

- vojkan85
- Mobil manijak
Evindzer, Vidim ja da nama polako fale Nokije ala 3210
. Navika je cudo
. Levom, ko tudjom
.