Šalu na stranu, čekamo 10ku.
Reče ON i ode na dežurstvo uz komentar....miodrage napisao:Objektivnost na prvom mestu nema sta. A dezurni pljuvac, je naravno odmah tu,.....
Čega se pametan stidi,.....miodrage napisao:.....nastavljam da pljujem po Androidu.....
Isti slučaj je bio kod mene sa viber i Skype. Ali sam imao i smetnje u toku razgovora u vidu prekida zvuka.dzul.ns napisao:Uzeo preko telenora, dao devojci. I odmah problem sa viberom i stizanjem poruka/imenikom vibera itd. A ona to najvise koristi. Inace nije odusevljena bila win ranije, ali vidi se da joj je tel ok. Samo to za vib kvari utisak. :-\
Inace meni je tel vise nego dobar.
Telefonu je instaliran viber na sveze kupljen tel. Auto update je bio iskljucen. Ne znam stvarno da li ima smisla da sve resetujem, da bih ponovo instalirao. :-\ Viber je i bila prva skinuta aplikacija.Cybertick napisao: Isti slučaj je bio kod mene sa viber i Skype. Ali sam imao i smetnje u toku razgovora u vidu prekida zvuka.
Resetovao sam ga na fabrička podešavanja i sprečio auto upgrade svih app. Prvo sam instalirao Viber i testirao.
Radio je brzo i sve kako treba. Zatim se instalirao sve nadogradnje software i tel fercera savršeno.
Moguće da je to rešenje i kod vas.
Pozdrav.