Microsoft Lumia 640

Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
Windows OS
Odgovori
tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Re: Microsoft Lumia 640

Post od tolero »

miodrage napisao:1808, nikako kao na Androidu. Najvise bih voleo kao SMS delivery report jb tweak na iOS, samo kvacica, i diskretan peep. Ali to sam samo ja, neko drugi mozda voli drugacije.
Udariš mute na thread sa izvestajima I diskretnije ne moze,vidis isvestaj a ne uznemirava te.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Takav izveštaj imate u Textra app za poruke, odlična je app. Jedna kvačica za poslatu, dve kvačice da je isporučen.

ilidan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 30. Sep 2015. 15:36

Post od ilidan »

tolero napisao:
Udariš mute na thread sa izvestajima I diskretnije ne moze,vidis isvestaj a ne uznemirava te.
C,c,c. Imam fon već dva meseca i nisam imao pojma da ovakva mogućnost postoji. Veliko hvala![THUMBS UP SIGN]

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Hahaha! Veruj mi da je meni trebalo mnogo više da skontan da može tako. :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tolero znam za to, ali nije to to. Zelim diskretan beep, ili neki slican zvuk, i u samom threadu da vidim kvacicu, a ne poseban thread sa izvestajima. Ok, ni to mi ne smeta, ali ja zelim drugacije. Resenje u opisanom jb tweak je upravo to sto zelim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dare2009
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 08. Jun 2015. 09:05
:: Nokia Lumia 630 DS

Post od dare2009 »

Baraba napisao:Takav izveštaj imate u Textra app za poruke, odlična je app. Jedna kvačica za poslatu, dve kvačice da je isporučen.
Koji Textra? Ima ih nekoliko :blinky:

MarkoA
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Jan 2014. 18:25
:: Microsoft Lumia 640
:: Nokia E6

Post od MarkoA »

Kako da namestim lampicu za notifikacije? Da li je moguce uopste?

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Ne postoji led dioda na lumiji. :o
Jedino ako beše da L640 ima glance screen

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

640 ima glance.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Po meni, još bolja stvar od led diode. Em vidiš propuštene događaje em usput i sat a pritom sjajna stvar kad se probudiš noću pa hoćeš na brzinu da vidiš koliko je sati.

ilidan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ilidan »

Ma ima Glance, Lite doduše ali ima i LCD ekran pa je pozadinsko svetlo uvek uključeno. To povećava trošenje baterije, naročito ako je telefon duže vreme izložen jakom dnevnom svetlu.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Kako, zar ne moze da se podesi da se ukljuci glance kad se telefon izvadi iz dzepa?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Glance se stavi na always on i ne troši uopšte značajno bateriju, jer se gasi dok je telefon u džepu ili torbi ili okrenut ekranom na dole, pošti se aktivira na ambient light senzor. Ne znam šta misliš pod Lite? Glance je isti svuda gde ga ima.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Da to sam i mislio, sjajna stvar! Sve se više palim na glance :D

ilidan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ilidan »

araphel napisao:Glance se stavi na always on i ne troši uopšte značajno bateriju, jer se gasi dok je telefon u džepu ili torbi ili okrenut ekranom na dole, pošti se aktivira na ambient light senzor. Ne znam šta misliš pod Lite? Glance je isti svuda gde ga ima.
Pod Lite mislim na to da podržava samo sat i notifikacije. Recimo, ne podržava pozadinsku sliku.
Ambijentalni i senzor blizine gase osvetljenje kada je telefon u džepu ili futroli ili ekranom nadole. Ali, ako ga ostaviš na dnevnom svetlu, na stolu recimo ambijentalni senzor pojačava osvetljenje i baterija se brže prazni. Sa druge strane, ako ga držiš ekranom nadole ili u futroli/džepu glance nema više takav koristan efekat. Mada, i dalje je tako lakše proveriti ima li notifikacija bez uključivanja ekrana.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pazi, ja imao 925 dosta vremena, 640 žena koristila do juče. Nismo primetili značajnu potrošnju baterije zbog glance. Poenta sa senzorom je da barem dok nosam telefon naokolo po džepovima, ne drži upaljen Glance, i eto time kao nešto štedi. Pozadinska slika na Glance je totalno nepotrebna stvar i ubija po meni poentu same funkcije. Ako želim ugašen ekran i osnovne informacije, slika u pozadini svakako nije to.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

ilidan, koliko znam, nijedan telefon do sad nije imao Glens sa slikom u pozadini, vec uvek isti efekt: crn ekran sa sivim/belim karakterima za informacije, tako da za sad "Lite" ili"Full" verzije (ili kako god da ih nazoveš) ne postoje - a nova varijanta koja dolazi uz W10M imaće i sliku u pozadini, pa ako ostave i mogućnost aktivacije Glensa kakav je bio do sad, možda ga i nazovu "Lite" verzijom. U svakom slučaju, da moj telefon i ima Glens, ne bih ga koristio sa pozadinskom slikom, jer mi je to bespotrebno i samo odvlači pažnju od informacija na ekranu.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Ja na 830 imam tu opciju za pozadinsku sliku, ali je nikad nisam koristio. Probao, slika bude previse zrnata i batalio. Kod mene je glance uvijek on i jednom sam mjerio i potrosi mi 3-4% baterije za sat vremena.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Jel'? Eto, čovek se uči dok je živ. Nisam znao da WP 8.1 ima tu opciju u okviru Glensa.
Osim ako ti nisi na nekom bildu 10-ke, pa si to dobio uz njega..?

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Nisam. 8.1 je u pitanju. Al totalno beskorisna opcija. Jedino ako neko zeli da mu svi vide pozadinsku sliku:) al je loseg kvaliteta. Meni nema logike

Odgovori