Kojeg nigde nema, niti se zna kad će ga biti, ali smo svi oduševljeni,Enemoon napisao:.....se odnosi na surphace telefon...
jer će biti feeeeeeeeenomenalan - Obećao Microsoft.

Kojeg nigde nema, niti se zna kad će ga biti, ali smo svi oduševljeni,Enemoon napisao:.....se odnosi na surphace telefon...
sizif napisao: E da ima i jedan, što ima dve stolice, a nema TV, umalo da ga izostavim
Nema tu nekog vraćanja duga, koliko njihovog ličnog mišljenja da MS-ov OS ne valja. Imaju pravo na svoje mišljenje, kao i ja na svoje - ali se ne sećam da sam ja ikad nekog nazvao ljubiteljem zelene kante ili keramičarem (osim samog sebesizif napisao:Hteo sam da ukažem onim mojim postom, kako se na finjaka, vredjaju korisnici. Verovatno je to nadam se usmereno znamo komeJa sam nov i ne interesuju me predjašnji dugovi.
Tu se varaš jer ne ulaziš u teme za Android i iOS. Kad se pokače ajfonovci, samsungovci, sonijevci i havajci, i tamo leti perje - a o tome koja marka pravi bolje slike, da ne počinjem.sizif napisao:Voleo bih da i ovaj deo foruma bude čist, pregledan kao što su i ostali delovi foruma.
Znači neće još dugo.Evindzer napisao: Naravoučenije: koristi šta ti se sviđa, na provokacije ne reaguj - jer će ih biti dok god bude MS-ovog OS-a, kao i provokacija usmerenih za druge sisteme - i uživaj.![]()
m@c|-|oR napisao: Evindzer...
Naravoučenije: koristi šta ti se sviđa... jer će ih biti dok god bude MS-ovog OS-a, kao i provokacija usmerenih za druge sisteme - i uživaj.![]()
Znači neće još dugo.
![]()
Mor'o sam, Evi, jbg, dugo sam u mraku svoje sobe pratio šta se ovde zbivalo.
Послато ИЗ ДУБИНЕ ДУШЕ уз помоћ Тапатока
Sumnjam da će naši prodavci ikad nešto slično ponuditi, oni traže stotine evra i za modele stare 7-8 godina.sizif napisao:@Evi, bojim se da si u pravu, biće deranja. Ali možda i nama se posreći crni petak, kao nekima 950XL+950+continium <500 era, ja zadovoljan