I, naravno daj neku sliku.

A možda bi mogao i da nabaviš nešto ovakvo:
https://www.youtube.com/watch?v=fBqDinx2V9c
da mu malo nabaciš premijum izgled.

vidi, ako mene pitaš, svaki, ali svaki android telefon je - LagDroid. manje ili više. uglavnom više.Apolo napisao:Nemoj bas tako lako otpisivati G4, iako su ga unakazili sa dizajnom telefon je odlican. Nego, kakva je kamera, kako se nocu ponasa blic i na kakve si sve to mane naleteo prilikom koriscenja?
baciću sutra jednu lepu dnevnu sliku, ove gore su - namerno loše.rock9855 napisao:Mogo bi jedan kratak revju da bacis. Sa tvojim zapazanjima i po neku sliku da stavis. Ti si verovatno prvi sa foruma koji ima ovaj telefon. Koliko si ga platio?
ništa ja ne diram, meni i ovakav savršeno izgleda, bez zezanja.Evindzer napisao: da mu malo nabaciš premijum izgled.
vidi ovako, ja da imam ferari, ja znam da bi to bio fenomenalan auto, ali bih se razmišljao da ga prodam, zbog potrošnje, delova...novak napisao:Malo si kontradiktoran. U prvom si postu napisao da je to fenomenalan telefon, a u drugom vec razmisljas da ga prodas. Ajde to za outlook nisi mogao da znas, al izrada, ponasanje u ruci...to se vidi na licu mjesta.
slikao sam, sve slike sam sada stavio u zip file, tako da će biti originalne.cvoruga napisao:antegra, slikaj Canonom Lumiju u ruci, na stolu, da vidim kako izgleda kad nije profi slikana.
I daj utiske o W10, mane i vrline.
pogledaj sada slike u zip-u, videćeš i ISO vrednosti.Apolo napisao:antegra, Kamera stvarno deluje fantasticno. Ova slika gde si slikao sobu jedva da vidim blagi sum po zidu, ne znam da li si i koja podesavanja koristio ali definitivno je kamera par exellence. Sto te tice dugmica koja si pomenuo to sam primetio i kod L930 da su bila blago klimava i ne bas komformna za koriscenje, ali sta da se radi kad su tako sklopili telefon. Sto se OS-a tice suzdrzavam se od komentara dok isti ne isprobam.
evo malopre sam probao da pošaljem email sa 3MB att, i sve je supeer, odmah na email baci slanje u background.Vlada Zem napisao:antegra, čestitam na kupoviniSamo piši utiske
![]()
Ovo za email ne razumem, kod mene na poslednjoj OS insider verziji i verziji outlook app toga nema.
poz
da, dobro si to primetio - oversharpening.AndroMan napisao:antegra, čestitke i od mene na kupovini telefona.![]()
Hvala na postavljenim fotkama sa kamere. Slike ulice, sobe, kao i ona pod veštačkim osvetljenjem su stvarno super. Odličan posao Microsofta što se tiče kamere. Za moj ukus, jedino su mogli malo manje softverskog šarpeninga da primenjuju.
nisam znao za to, uopšte nisam primetio da su dugmići za samom zadnjom maskom, tačnije, nisam uopšte sam skidao zadnju masku, to su oni u telenoru uradili.Evindzer napisao:I na mojoj Lumiji 930 su hardverski tasteri sa strane malo klimavi, i to od prvog dana. Na sreću, za ovih 8-9 meseci se nisu rasklimali ništa više, pa mogu reći da je telefon i u tome dosledan - a računam da će takav slučaj biti i sa 950.
Nego, verovatno si primetio da se ti tasteri skidaju zajedno s zadnjom maskom, pa su (možda) na onim Mozovim kožnim maskama sredili taj propust. Eto ti još jednog razloga da razmisliš o kupovini jedne kožne maskice, pa te tada (opet možda) taj detalj više neće nervirati.
10.0.10586.0Vlada Zem napisao:Koja je verzija 10-ke na tvom telefonu? (settings-system-about-OS build)
"Peglaće" se OS, ima tu još da se radi...
opcije su:Baraba napisao:antegra, vidim da su slike u 8MP, do koliko slika u pureview? U kojim može da slika jpg+dng? Koliko vremenski traje snimanje jpg+dng?
Napredak je u odnosu na 1020, ona je mogla do 5MP u pureview:
antegra napisao:....evo malopre sam probao da pošaljem email sa 3MB att, i sve je supeer, odmah na email baci slanje u background.
zagleo bih se da su to sredili sa jučerašnjim update-om.
Microsoft suspends Lumia 950 update, due to bugsantegra napisao: 10.0.10586.0