I naravno, ne kažem da to nije logično, šta neko ima da trči na forume da kaže "e, ljudi, meni ovo odlično radi".

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Otkud ti znaš koji je moj nivo? A da jesam sakupljao pa Adi, jesam, ko lopatom. A vidim ti počeo po forumu, eee. Šta napravi wp od tebe.Evindzer napisao:Otkud ti to znaš, tebi je najviši nivo smuvaže skriveno slikavanje ženskih pozadina na Adi.![]()
Telefon je izašao na tržište pre skoro tri godine, ja ga imam skoro dve godine, nije bio zanimljiv forumu, dakle, ništa od toga.гари napisao:Onda je trenutak da otvoriš tu temu možda.
I opet nećeš da pozoveš svog forumskog ortaka na Adu.Baraba napisao: A da jesam sakupljao pa Adi, jesam, ko lopatom.
Pa, kad me Android na Asusu zeza i moram da se potpomažem starom Lumijom.Baraba napisao:Šta napravi wp od tebe.
Ahahaha...Evindzer napisao: I opet nećeš da pozoveš svog forumskog ortaka na Adu.Pa da mi udeliš neke od tih koje se tebi nisu dopale, ja sam mator, meni je svaka dobra.
![]()
Vidi ga što je ljubomoran,strpi se nov sam ovde.Jel nosiš roza košujlu i beli telefon?Baraba napisao:sizif
Dvoje su se tako smuvali
Prelistaj malo šta je na ovom forumu sve pisao miodrage u protekle 3 godine i eto odgovora.sizif napisao: ...da mi je znati ko ih je tako zadužio![]()